magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Debreceni VSC-Epona 5 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 09:54
    Budapest, 1998. április 15., szerda (MTI) - Labdarúgó NB I., 26. forduló:

    Kispest-Honvéd FC - DVSC-Epona 5-1 (3-1)
    Bozsik-stadion, 3000 néző, V: Tóth V.
    gólszerzők: Csertői (9.), Kovács B. (26., 49.), Bárányos (39.), Plókai (84.), illetve Harangi (34.)
    sárga lap: Mátyus (32.), Bárányos (37.), Plókai (59.), Dubecz (85.), illetve Szatmári (15.), Pető (41.), Madar T. (84.)
    csere: Borgulya helyett Baranyi (64.), Bárányos helyett Farkas (73.), illetve Stupar helyett Ilea (29.), Ulveczki helyett Madar T. (64.), Vadicska helyett Benczik (75.)
    jók: Kovács B., Bárányos, Plókai, illetve Szabó T.

    Kispest:
    Vezér - Csábi - Plókai, Mátyus - Dubecz, Bárányos, Hahn, Kovács B., Urbányi - Csertői, Borgulya

    DVSC:
    Nagy - Gojan - Szatmári, Pető - Böőr, Vadicska, Szabó T., Stupar, Ulveczki - Dombi, Harangi

    A kispestiek kezdtek lendületesebben, a 4. percben Mátyus balról, 8 m-ről a bal kapufára lőtte a labdát. A 9. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. Kovács B. ugratta ki Csertőit, aki középről, 10 m-ről pontosan gurított a jobb alsó sarokba (1-0). A 26. percben a fellazult debreceni védőfal között Borgulya gurított Kovács B. elé, a kispesti középpályás senkitől sem zavarva, 3 m-ről passzolhatott a vendégek kapujába (2-0).

    Csatárt küldött pályára a debreceniek edzője, Herczeg András, ami fel is javította a vendégek támadójátékát, ami eredményesnek is bizonyult. A 34. percben Dombi élesen lőtt jobbról középre, a labda Ilea előtt megpattant, éppen Harangi elé került, aki 6 m-ről nem hibázott (2-1). A 39. percben a kitámadó DVSC-t lekontrázta a kispesti gárda. Dubecz lőtt jobbról középre, Bárányos mellel ügyesen vette át a labdát és pár lépés után a kilépő kapus mellett 10 m-ről a kapu közepébe gurított (3-1).

    Góllal folytatta a Kispest a szünet után is. A 49. percben egy előrevágott labda Kovács B. elé került, aki 20 m-ről a kifutó Nagy felett a kapuba emelt (4-1). A DVSC mindent egy lapra feltéve támadott, a helyzetekig is eljutottak a vendég csatárok, a befejezéseknél azonban már nem összpontosítottak eléggé. A befejező negyed órára feljött a Kispest, a 81. percben Csertői 17 m-ről a felső lécre lőtt, majd a 84. percben Plókai már gólt szerzett. A kispesti védő a tizenhatos baloldali sarkáról lőtt el egy szabadrúgást, a pattogó labda meglepte a debreceni kapust, s a hasa alatt a jobb alsó sarokba perdült (5-1).

    A közepes színvonalú mérkőzésen a felszabadultan, de elég sok hibával játszó kispestiek szinte majdnem minden helyzetüket tökéletesen értékesítették, míg a DVSC védekezésben, támadásban egyaránt nagyon gyenge teljesítményt nyújtott.