magyarfutball.hu

Ecker-Stadler FC - Vác FC 1 : 2 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.01.16, 13:07
    1997. november 19., szerda (MTI) - Labdarúgó NB I., 16. forduló:

    Ecker-Stadler FC - Vác FC 1-2 (1-0)
    Akasztó, 1000 néző, V: Molnár L.

    gólszerző: Borgulya (36., 11-esből), illetve Andrássy (87.), Vén (89.)
    sárga lap: Kovács Zs. (7.), Hadár (40.), Farkas (73.), illetve Kasza (79.)
    csere: Juskevics helyett Demkovics (36.), Kovács Zs. helyett Nagy S. (62.), Hadár helyett Murai (71.), illetve Boda helyett Kádár (46.), Füle helyett Andrássy (46.), Horváth P. helyett Rob (70.)
    jók: Kiri, Varga E., illetve Strasser, Horváth P., Vén

    Kezdőcsapatok:

    Stadler:
    Kiri - Korol - Kertész, Juskevics - Kovács Zs., Varga E., Molnár Z., Jeremejev, Farkas T. - Hadár, Borgulya

    Vác:
    Hámori - Strasser - Lévai, Kasza - Vojtekovszki, Schwarcz, Vén, Boda, Nyikos - Füle, Horváth P.

    Nagy volt a fogadkozás a Stadler-csapat játékosai körében a találkozó előtt, a bizakodást fokozta, hogy újra bizonyítási lehetőséghez jutott a hazaiak szélvészgyors csatára, Borgulya István. Váci helyzet vezette be a találkozót, a 2. percben Kiri önfeláldozóan mentett a kirobbanó Horváth P. elől. A kezdeti lendület után "leült" a találkozó, még a csípős hideg sem serkentette nagyobb futásra a pályán lévőket. A 17. percben Farkas hibázott egy kecsegtető helyzetben, majd a fölénybe került Stadler FC a 30. percben szabadrúgáshoz jutott. Molnár Z. 25 m-es lövését Hámori óriási bravúrral hárította. A 36. percben Kertész emelt Jeremejevhez, akit szabálytalanul löktek fel a 16-oson belül. A megítélt 11-est Borgulya biztosan értékesítette (1-0). Azonnal egyenlíthetett volna a Vác, Nyikos azonban 7 m-ről tiszta helyzetből kapu fölé emelt.

    A második játékrészt is lendületesen kezdték a csapatok. Az 55. percben Horváth gurítását spárgázta ki Kiri. A váciak óriási erőfeszítést tettek az egyenlítésért, ami a 66. percben majdnem sikerült is, de Andrássy tiszta helyzetből 7 m-ről mellé gurított. Teljesen beszorultak a hazaiak, lelkesen, önfeláldozóan védték előnyüket - egészen a 87. percig. Ekkor ismét Andrássy léphetett ki egyedül, de most 14 m-ről nem hibázott, a bal alsó sarokba talált (1-1). Két percre rá jött a második váci találat is. Andrássy balról pazarul adott középre, s Vén 12 m-ről kapásból a bal felső sarokba lőtt (1-2).

    A képzettebb játékosokból álló váciak megérdemelten győztek az őszi idényben most legjobb játékukat produkáló hazaiakkal szemben.