magyarfutball.hu

Vasas Danubius Hotels - Győri ETO FC 1 : 1 14:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.07, 14:58
    1997. szeptember 28. vasárnap (MTI) - Labdarúgó NB I., 11. forduló:

    Vasas Danubius Hotels - Győri ETO FC 1-1 (1-1)
    Fáy utca, 6000 néző, V: Vágner

    gólszerzők: Lakos (43. - öngól), illetve Fehér M. (32.)
    sárga lap: Mónos (16.), Váczi (18.), Aranyos (65.), Pál (72.), Kuntic (87.), illetve Salagean (22.)
    cserék: Váczi helyett Kuntic (68.), Pál helyett Gricajuk (84.), illetve Csató S. helyett Fodor (38.), Szarvas helyett Bodor (72.)
    jók: Juhár, Geress, Váczi, illetve Lakos, Stark

    Kezdőcsapatok:

    Vasas DH:
    Végh - Herczeg, Geress, Juhár, Aranyos - Mónos, Váczi Z, Galaschek, Szilveszter - Hámori, Pál

    Győri ETO:
    Molnár - Lakos - Korsós, Stark - Mracskó, Csató S., Puglits, Salagean - Szarvas, Fehér M., Vayer

    Hatalmas győri gólhelyzettel kezdődött az ősz rangadója. Lakos 50 m-es indítására Mracskó robbant rá, nagy helyzetben azonban fölé emelt. Mindjárt jött a válasz, Váczi átadása Hámorit találta egyedül, a csatár azonban 10 m-ről a remekül kivetődő Molnárba lőtt. Jó iramú csata alakult ki a pályán, felváltva gördültek a veszélyes támadások. A 14. percben Szilveszter bal oldali pontos beadására Juhár robbant be, 5 m-es fejesét - ami a kapu közepébe tartott - Molnár parádésan hárította. A győriek kerültek enyhe mezőnyfölénybe a továbbra is lendületes mérkőzésen, a zöld-fehéreknél volt többet a labda, a hazaiak gyors ellemtámadásokkal igyekeztek operálni. A 32. percben tombolt a többszáz fős győri közönség. Egy balról belőtt labdára Fehér M. mozdult a legjobb ütemben, fejesét előbb még hárította Végh, a kipattanót azonban a léc alá vágta a csatár (0-1). Ritmust váltott a hátrányba került angyalföldi gárda, átvette a játék irányítását, s ez eredményre is vezetett. A 43. percben Váczi szenzációs cselsorozattal jutott túl a győri védelmen, középre gurításába Lakos beletette a lábát, amelyről a hálóba pattant a labda (1-1).

    A második játékrész úgy folytatódott, ahogy az első befejeződött. A hazaiak kezdeményeztek többet, a győriekben még benne volt az egyenlítő gól "megrendítő hatása", hiszen kapkodva, szervezetlenül játszottak a zöld-fehérek. Az 58. percben végre egy korszerű győri támadást láthatott a közönség, Fodor visszagurításából Mracskó jobbról, 14 m-ről a bal kapufára bombázott. A 69. percben Mónos robogott el a jobb szélen, pontos beadásából Kuntic 8 m-ről fejelt fölé. Becsületesen hajtottak a csapatok, a színvonal azonban elmaradt az első félideitől, mindkét oldalon rengeteg hiba csúszott az összjátékba. A 82. percben Végh is bakizott, kiejtette a labdát, Fehér azonban éles szögből, 2 m-ről nem találta el az üres kaput. A 90. percben Kuntic megszerezhette volna a győztes gólt a házigazdáknak, de 12 m-ről, hatalmas helyzetben a kivetődő Molnárba lőtt.

    Küzdelmes mérkőzésen a hosszú sérülés után felépült Váczi Zoltán remeklésével a Vasas közelebb állt a győzelemhez a második félidőben kissé kapkodó listavezetővel szemben.