magyarfutball.hu

Haladás VFC - Kispest-Honvéd FC 1 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.18, 19:29
    1997. szeptember 3. szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 7. forduló:

    Haladás VFC - Kispest-Honvéd FC 1-0 (1-0)
    Szombathely, 8000 néző, V: Juhos

    gólszerző: Vidóczi (18.)
    sárga lap: Koller (80.), illetve Plókai A. (21.)
    cserék: Fehér helyett Király E. (70.), Plókai M. helyett Bonchis (81.), Vidóczi helyett Nagy Cs. (81.), illetve Kovács B. helyett Cipf (53.), Balog Zs. helyett Pintér (64.), Forrai helyett Jovanovic (70.)
    jók: Tóth M., Baumgartner A., Vidóczi, illetve Mátyus, Hungler, Dubecz

    Haladás:
    Németh - Varga K., Tóth M., Gabala, Koller - Baumgartner A., Kovács S., Vidóczi, Balogh Cs. - Fehér Cs., Plókai M.

    Kispest-HFC:
    Vezér - Plókai A., Hahn, Mátyus - Dubecz, Forrai, Kovács B., Hungler, Balogh Zs - Bárányos, Kabát

    Már az első percben mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. Ezt azonban a csatárok elügyetlenkedték. Már ekkor látni lehetett, hogy egyik csapat sem kíméli magát, teljes erőbedobással küzd. A Haladás játékosai voltak határozottabbak, a párharcokból ők kerültek ki győztesen. Egy ilyen összecsapás után megszerzett labdát pontosan játszottak meg és szerezték meg a vezetést is a 18. percben. Balogh indította Fehért a bal oldalon, aki pontosan adott középre, és a jó ütemben érkező Vidóczi 12 m-ről a kapu bal oldalába lőtt. (1-0).

    Továbbra sem esett a játék irama, mindkét csapat űzte, hajtotta egymást. A félidő hajrájában ismét a Haladásnak nyílt több gólszerzési lehetősége, de ezeket Fehér rendre elhibázta.

    Szünet után a vendégcsapat lépett fel támadólag, de mivel középen erőltették támadásaikat, ezért ezeket a szombathelyi védők rendre hárítani tudták. A hazai gárda játékosai a megszerzett labdákkal megpróbálták továbbra is a két előretolt gyors éket megjátszani, ezek most is "bejöttek", de csak ismét Fehéren múlott, hogy nem tudtak újabb gólt elérni.

    A Honvéd mezőnyfölényét nem tudta gólra váltani, mert középen erőltette támadásait, és emiatt nem tudott igazi gólhelyzetet teremteni. A második félidő egyértelműen a fővárosi csapaté volt, de mivel pontatlan volt játéka, és sok volt az egyénieskedés, ezért ismét vesztesen kellett elhagynia a küzdőteret. A Haladás ismét bebizonyította, hogy ha 90 percig egy csapat végig teljes erőbedobással harcol, annak csak győzelem lehet a gyümölcse.

    MTI