magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Csepel SC 3 : 0 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.05.28, 18:27
    1997. május 10., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 30. forduló:

    Kispest-Honvéd FC - Csepel SC 3-0 (3-0)
    Bozsik-stadion, 2000 néző, V: Juhos

    gólszerzők: Tóth M. (16.), Jovanovic (30.), Kovács B. (34.)
    sárga lap: Németh J. (61.), Nagy T. (70.)
    cserék: Moses helyett Farkas A. (60.), Jovanovic helyett Gabala (81.), illetve Jakab helyett Bubcsó (a szünetben), Varga helyett Semsei (56.), Szekeres helyett Oláh B. (78.)
    jók: Tarlue, Kovács B., illetve Rósa
    gólszerzők: Tóth M. (16.), Jovanovic (30.), Kovács B. (34.)

    Kispest-Honvéd:
    Vezér - Hungler - Plókai A., Moses - Dubecz, Kovács B., Bárányos, Tarlue, Cipf - Jovanovic, Tóth M.

    Csepel SC:
    Bíró - Mészáros - Varga A., Tóth N. - Deák, Németh J., Jakab, Rósa H., Szekeres - Baranyi, Nagy T.

    A 11. percben nagy gólszerzési lehetőség adódott a Kispest-Honvéd csatára, Jovanovic előtt. A jugoszláv játékos egyedül futott kapura, de képtelen volt becsapni Bírót, így a kifutó csepeli hálóőr menthetett. A 16. percben viszont már vezetést szerzett a hazai együttes. Tóth M. és Varga A. futott versenyt a labdáért, a vendégek védője rosszul helyezkedett, így a kispesti támadó gólhelyzetbe került, majd 10 m-ről átemelte a labdát a tehetetlen Bíró felett (1-0).

    Tíz perccel később Tóth M. duplázhatott volna, 10 m-ről azonban Bíróba lőtt. Továbbra is támadtak a piros-feketék, s hamarosan három találatra növelték előnyüket. A 30. percben Kovács B. ugratta ki Jovanovicot, aki 12 m-ről a jobb sarokba helyezett (2-0). Négy perccel később Kovács B. is eredményes volt, miután 16 m-ről lőtt Bíró kapujába (3-0). Eközben a csepeliek csupán Jakab két erőtlen távoli lövésével hívták fel magukra a figyelmet, ezeket könnyedén hárította Vezér. A 42. percben Bárányos nagy gólhelyzetben rosszul célzott, így Bíró védhetett.

    A szünet utáni első tíz percben a Csepel volt fölényben, a kispestiek ekkor beszorultak saját térfelükre. A csereként beállt Bubcsó a 16-os jobb oldaláról csavart kapura, Vezér pedig magabiztosan védett, majd Baranyi lövésénél is mentett a kispesti kapus. Egy rövid ideig újabb akciók vezetésével próbálkoztak a hazaiak, de eredménytelenül. Az 54. percben Tóth M., majd a 67. percben Jovanovic nagy gólhelyezetet hagyott kihasználatlanul. A Csepel gyenge kísérletei nem jelentettek veszélyt a vendégek kapujára. A kispestiek így nyugodtan védekeztek, és a hajrában már nem igazán törekedtek a gólszerzésre.

    A Kispest-Honvéd még úgy is nagy különbséggel nyerte meg a mérkőzést, hogy csak az első félidőben nyújtott jó játékot. Ettől függetlenül több gólt is szerezhetett volna a hazai csapat, de Tóth Mihályék sok gólhelyezetet elpuskáztak.
     
  2. avatar: Gellér András
    2020.04.24, 15:17
    ezen a meccsen mondta a csepeli edző mind a három gólunk les volt