magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Kispest-Honvéd FC 0 : 0 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.07, 13:39
    1997. március 26. szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 22. forduló:

    DVSC-Epona - Kispest-Honvéd FC 0-0

    Debrecen, 7500 néző, V: Bukovics
    sárga lap: Plókai A. (22.), Plókai M. (87.)
    csere: Tóth helyett Plókai M. (64.), Arany helyett Jovanovic (80.)
    jók: Kövesfalvi, Sándor Cs., illetve Plókai A., Tarlue

    DVSC-Epona:
    Kövesfalvi - Gojan - Vadicska, Sándor Cs., Szatmári - Dombi, Madar Cs., Madar T. - Böőr, Sándor T., Ilea

    Kispest-Honvéd FC:
    Vezér - Dubecz, Plókai, Hahn - Gabala, Tarlue, Bárányos, Arany, Cipf - Tóth, Balogh

    A 7. percben baloldali szöglet után egy tovább csúsztatott labdát Vadicska estében lőtt kapura 12 m-ről, Vezér azonban kiütötte a labdát. Két perccel később Dubecz futott el a jobb oldalon, élesen középre lőtt, de labdájáról Tóth és Arany is lemaradt. A 33. percben Tóth tett sarokkal Arany elé, ő kicselezte a kifutó Kövesfalvit, majd kapura gurított, Gojan a gólvonalról rúgta ki a labdát. A 39. percben Ilea 27 m-ről végzett el szabadrúgást, a lövés fél méterrel szállt el Vezér kapuja felett. Az első félidő utolsó percében Sándor T. ívelt keresztbe egy szabadrúgást a kispesti 16-osról, Gojan az alapvonalról visszafejelte a labdát, Vadicska pedig az ötös sarkáról fölé lőtt.

    A második félidő első percében a Madar testvérek kisszöglete után az idősebbik fivér, Csaba okos csel után 13 m-ről célozta meg a rövid sarkot, de a labda az oldalhálóban kötött ki. A 71. percben Dubecz beadását Plókai M. fejelte a kapufára, a kipattanóból ismételt, Kövesfalvi bravúrral ütötte ki a léc alá tartó labdát. Az ellentámadásnál Dombi indult el a jobb szélen, lefutott az alapvonalig, középre adott, az érkező Sándor T. lövését Vezér lábbal szögletre mentette.

    Nagy lendülettel kezdett a hazai csapat, de ez mindössze húsz percig tartott. Ezt követően valamivel kiegyenlítettebb lett a játék, de igazán komoly helyzetet egyik csapat sem alakított ki. Szünet után az egyébként is gyenge színvonal tovább esett, csapkodó, elképzelés nélküli futballt láthatott a közönség. A DVSC előtt ugyan adódott esély a góllövésre, ám a tavasszal eddig egyetlen gólt szerző Debrecen - ezúttal sem talált be az ellenfél hálójába. A Kispest sem dicsérhető, elsősorban a védekezéssel foglalkozott a vendégcsapat, erejéből jóformán semmi másra nem futotta.

    MTI