magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Kispest-Honvéd FC 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.11, 10:42
    1996. május 11. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 24. forduló:

    DVSC-Epona - Kispest-Honvéd FC 2-1 (2-1)

    Debrecen, 8000 néző, V: Vad
    gólszerzők: Sándor T. (18. - 11-esből, 45.), illetve Kovács B. (13.)
    sárga lap: Mátyus (18.), Árgyelán (26.), Urbányi (61.)
    jók: Gojan, Madar Cs., Sándor Cs., Plókai M., illetve Vezér, Kovács B., Tóth M.

    DVSC-Epona:
    Horváth B. - Gojan - Vadicska, Sándor Cs., Pető - Dombi, Madar Cs., Bagoly (Szatmári 90.), Ilea (Stuparu 84.) - Sándor T., Plókai M. (Madar T. 80.)

    Kispest-Honvéd FC:
    Vezér - Hahn - Plókai A., Mátyus - Árgyelán (Pintér 54.), Kovács B., Urbányi, Gabala (Moses 71.), Piroska - Jovanovic (Kabát 62.), Tóth M.

    Nagy lendülettel kezdett mindkét csapat, s a 13. percben váratlanul gólt ért el a Kispest. Tóth M. jobb oldali beadását Kovács B. megpördítette, s az a jobb kapufáról a hálóba gurult (0-1). Hamar egyenlített a DVSC. A 18. percben a kitörő Dombit Mátyus a 16-oson belül hátulról buktatta, s a megítélt 11-est Sándor T. értékesítette (1-1). A 20. és a 29. percben Hahn majd Plókai A. nagy erejű szabadrúgását hárította Horváth B., illetve a sorfal. A játékrész utolsó tíz percében alaposan ,,felpörgette,, a játékot a hazai együttes. Három gólszerzési lehetőségük volt: Madar Cs. öt méterről Vezért találta el, Dombi közelről fölé lőtt, Sándor T. pedig gyengén gurította meg a labdát. A 45. percben a balösszekötő helyéről 20 méterről szabadrúgáshoz a jutott a DVSC. Sándor T. nagy erővel a jobb kapufára lőtte a labdát, mely onnan a hálóba perdült (2-1).

    A fordulás után, a 49. percben Sándor Cs. előre tört, de öt méterről a kapusba lőtt. A másik oldalon Tóth M. hasonló helyzetből hagyott ki gólszerzési lehetőséget. A hazai együttes gyors, lapos összjátékával sok gólhelyzetet teremtett, a vendégek pedig hosszan előrevágott, magas labdákkal próbálkoztak. A félidő végén két nagy gólszerzési lehetőség akadt: Moses közelről mellé ,,durrantott,,, Madar Cs. pedig szép cselek után a jobb kapufa tövére helyezte a labdát, de Vezér védett.

    A többet támadó és sokkal több gólhelyzetet kialakító hazai együttes megérdemelten győzött.

    MTI
     
  2. avatar: Focimeccs gyűjtő
    2016.04.14, 12:17 (szerk.: 2017.01.03, 15:33)
    Focimeccs gyűjteményemben megtalálható ez a meccs is DVD-n. További meccsek felvételeit keresem megvételre, akár DVD-n, akár videó kazettán, de csere is érdekel, kérésre listát is tudok küldeni.