magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Budapesti VSC-Dreher 1 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.14, 19:09
    1995. augusztus 19. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 3. forduló:

    DVSC-Epona - BVSC-Dreher 1-1 (1-1)

    Debrecen, 9000 néző, V: Kiss B.
    gólszerzők: Farkas (20. p. - öngól), illetve Bükszegi (33.)
    sárga lap: Medvid (60. p.), illetve Szalma (43.)
    piros lap: Szalma (69. p.)
    jók: Vadicska, Gojan, Madar, Medvid, illetve Koszta, Molnár, Aranyos, Vincze, Bükszegi

    DVSC-Epona:
    Horváth B. - Vadicska, Gojan, Sándor Cs., Pető - Dombi, Madar, Medvid, Szathmári (Kovács N., 60. p.) - Sándor T., Ilea

    BVSC-Dreher:
    Koszta - Bondarenko - Molnár, Szalma - Komódi, Bognár (Bükszegi, 28. p.), Zováth, Farkas, Aranyos - Orosz, Vincze (Csordás, 86.)

    A nagy lendülettel kezdő hazai együttesnek sorozatban adódtak gólhelyzetei az első játékrészben. Az 5. percben Sándor Tamás 6 m-ről Koszta mellett elgurított, de a labda a kapufa tövét érintve hagyta el a játékteret. A 17. percben ugyancsak Sándor Tamás előtt nyílt lehetőség, majd Dombi egy középreadott labdát nagy erővel lőtt kapura, de Koszta védett. A 20. percben megszerezte a vezetést a DVSC. Szathmári bedobása után a lábak között elgurult a labda a kapu előterében, s a menteni akaró Farkas lábáról laposan a hálóba perdült (1-0 - öngól). A 27. percben nagy helyzet maradt ki. Madar elviharzott a bal oldalon, beadását Sándor Tamás 10 m-ről a felső kapufára lőtte. A Bognár helyére beállt Bükszegi játékával felgyorsult a BVSC támadójátéka, s a 33. percben a jobb oldalon elfutó Bükszegi 12 m-ről a jobb alsó sarokba lőtt (1-1). A 40. percben Vincze nagy erejű beadását Orosz közelről kapura fejelte, de Horváth B. bravúrosan védett.

    A második félidőben a fővárosi együttes fölékerekedett a hazaiaknak, elsősorban Bükszegi és Vincze gyors kontráival. A 69. percben a jobb oldalon elfutó Dombi elől Szalma kézzel mentett, ezért sárga lapot kapott. Miután már volt neki egy, a játékvezető kiállította. A vendégcsapat a 88. percben megszerezhette volna a győzelmet. Egy jobboldali beadás teljesen egyedül találta Komódit, aki 8 m-ről a kapu fölé bombázott.

    A nagy melegben jó iramú, élvezetes mérkőzést játszott a két csapat. Az első félidőben a Debrecen volt a kezdeményezőbb, a másodikban pedig még tíz emberrel is a BVSC veszélyeztetett többször. Az eredmény a látottak alapján igazságosnak mondható.

    MTI