magyarfutball.hu

Veszprém FC - Videoton-Waltham FC 4 : 4 16:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.23, 20:19
    Veszprém— Videoton- Waltham 4—4 (0-3)
    Veszprém, 4000 néző. V.: Hartmann.
    VESZPRÉM: Andorka — Varga, Lantai, Csik, Szécsi — Kiss (Csomai a szünetben), Bánki, Kelemen — Kénoszt, Süle, Vass (Horváth a szünetben)
    VIDEOTON: Mitring — Molnár, Németh, Kuttor, Vadász — Dubecz, Csucsánszky (Kutasi 65.), Sallói, Bekő (Paul 55.) — Vajda, Takács.
    Gól: Horváth, Kelemen, Szécsi (11-esből), Süle, ill. Takács (2), Vajda, Sallói.
    Kiállítva: Lantai (70.), ill. Molnár (55.).
    Meglepetésre nyomban a Videoton ragadta magához a kezdeményezést. A veszprémiek képtelenek voltak felvenni velük a versenyt. Az első 45 percben szinte csak egy csapat, a székesfehérvári volt a pályán, s egyéni akciókból jöttek a gólok is. Fordulás után merőben megváltozott a játék képe — ekkor sokáig a veszprémiek „szórták” a gólokat. A 80. percben Kénoszt már elhúzta a labdát a kapus mellett, amikor az utána futó Kutasi az ötösön fölvágta. A 11- est Szécsi nagy erővel rúgta a kapuba, 3—4. A 83. percben Süle cselezte át magát a védőkön, lövését Mitring kiütötte, Süle ismételt: közelről fejelte a labdát a kapuba, 4—4.
    Ritka érdekes, gólokban gazdag mérkőzést játszott a két csapat. A Bundesligából ismert csatákhoz hasonló óriási küzdelemben született meg végül is a ritkaságszámba menő 4—4-es döntetlen.
    Jó: Szécsi, Csik, Kelemen, Csomai, ill. Dubecz, Kuttor, Takács, Sallói, Vajda.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1991-09-30