magyarfutball.hu

Norway - Hungary 0 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Norvégia - Magyarország 1986
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
607. official national team match
ground : Oslo, Ullevaal Stadion
referee : Geurds Gerard (Hollandia)
attendance:
  1. fotball.no: 2.917
  2. Népsport: 3.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2009.01.11, 17:59
    A világbajnoki szereplés után, most a Bp. Honvéddal sikereket elérő Komora Imre vette a kezébe a válogatott irányítását.

    Két éve a világbajnokságra készülődő, formálódó magyar csapat játszott a norvégokkal. Most ismét egy átalakuló, öt újoncnak is lehetőséget adó, együttes került szembe az északi gárdával.

    Két évvel ezelőtt szinte csak mi támadtunk, most alapvetően más volt a helyzet. A norvégok nagyon erőteljes támadásokat vezettek kapunk bevételére. Válogatottunk megpróbálta, hogy a szorosra zárt védekező felállásból, a két előretolt csatárt felhasználva gyors ellentámadásokat vezessen, de ezek a próbálkozások nem jártak sikerrel. Fél óra elteltével a hazai rohamok csillapodtak, a mieink is megnyugodtak. Ettől kezdve a játékunkban felfedezhető volt az átgondoltság. Megjelent azonban a régi hiba is. Eljutottunk az ellenfél 16-osáig, gólhelyzetbe kerültünk és ... és ezzel vége. A kapuba valami miatt nem sikerült betalálni.

    Közepes színvonalú mérkőzésen, nehezen értékelhető döntetlen. Egy hónap múlva viszont már Európa-bajnoki selejtezők kezdődnek.


    forrás:
    mafoci