magyarfutball.hu

Hungary - Switzerland 3 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Zsorzsinju
    2017.04.04, 20:05 (szerk.: 2017.04.04, 21:08)
    Nem Péter jött le a szünetben, hanem Hannich.
    https://www.magyarfutball.hu/hu/video/8543
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2009.01.28, 13:38 (szerk.: 2017.04.04, 21:09)
    Utoljára három éve találkoztunk a svájci csapattal és akkor legyőztük (3-0) őket. Különben is jó volt a mérlegünk a "helvét" válogatott ellen, hiszen 1940 óta nem kaptunk ki ellenük, pedig játszottunk 16 mérkőzést. Sőt 15 alkalommal mi bizonyultunk jobbnak és csak egy döntetlen akadt.

    A fentiekkel a vendégek is tisztában lehettek, mert a mérkőzés kezdete után azonnal látszott, hogy a döntetlen megszerzésére játszanak. Szinte csak a saját térfelük feléig jöttek előre. Minden erejüket a védekezésre összpontosították, betömörültek és igyekeztek a támadásainkat elfojtani. Óriási fölényben játszottunk, szinte felborult a pálya, de mindhiába, nem boldogultunk a "svájci retesszel". A második félidő közepén azonban beállt Esterházy és öt perc alatt megtalálta a kulcsot a "retesz"-hez. A mérkőzés végén azután még egyszer betalált a kapuba és az összeroppant védelem nem tudta megakadályozni, hogy harmadszor is megremegjen a háló.

    Magabiztos siker! Ekkor már körvonalazódott a későbbi sikereket elért válogatott gerince. Itt volt az ideje, hogy megállapítsuk (elismerjük?) kilenc hónappal ezelőtt egy Görögországban játszott mérkőzés után igaza volt a szövetségi kapitánynak, amikor kedvező jeleket látott a válogatott csapatnál megjelenni. Ennek a mérkőzésnek és az előzőeknek az eredményeit látva már mi is bizakodni kezdtünk, hogy valami tényleg elkezdődött.

    Bizony itt volt az ideje egy ütőképes válogatott kialakulásának, hiszen egészen közel voltak már a világbajnoki selejtezők.

    forrás:
    mafoci