magyarfutball.hu

Soviet Union - Hungary 2 : 0 17:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: fgymat
    2009.05.23, 16:09
    Az előző hazai mérkőzésen elért győzelem után, most idegenben kellett helytállni.
    Tudat alatt minden játékos úgy vette: az sem baj, ha kikapunk, mert az utolsó meccsen "csak" győzni kell a görög ellen és csoportelsők vagyunk. A szovjet csapat viszont tudta, hogy csak győzelem esetén marad némi reménye a továbbjutásra.

    Természetesen a hazaiak azonnal támadni kezdtek. Most Blohin sokkal aktívabb volt, mint Budapesten és sokkal zabolátlanabb is. Mindjárt az egyik legelső megmozdulása gólhoz vezetett. Igaz ehhez kellett egy csapattársa és a magyar kapus "segítsége" is. Beadását Gujdár megpróbálta elcsípni. Sikerült is neki, illetve csak félig, mert a kapuvédő kiejtette a labdát. Az ilyen módon helyzetbe hozott Burjak pedig nem hibázott. A gól kicsit "feldühítette" a mieinket és heves támadásokba kezdtek. Gyors egymásutánban két szögletet is rúgtunk, de a kaput nem tudtuk bevenni. Azután ismét Blohin és ismét egy hiba. A szovjet csatár veszélyesen támadott, amikor Bálint becsúszva próbálta meg szerelni. A szerelés sikerrel járt, de a becsúszó lábról olyan szerencsétlenül pattant a labda, hogy védeni sem lehetett...
    Ez a két gól kedvét szegte válogatottunknak, akiknek a gondolata most már valóban csak a görög-magyaron járt. A hazai gárda célja megvalósulni látszott. Megszerezik a győzelmet és reménykednek.
    Mivel a további küzdelmet már egyik csapat sem erőltette, így csendesen, izgalommentesen telt el a mérkőzés.


    forrás:
    mafoci