magyarfutball.hu

Hungary - Argentína 2 : 0

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Tibipapa64
    2022.07.09, 11:59
    Hatodikos voltam, és az osztályba szinte mindenki nézte a meccset. Hugo Gatti, az argentin kapus egy furcsa fehér kötött sapkában védett. Vicces volt. De mit is mondott Luis Cesar Menotti az értékelésnél? "A magyarok túl nehéz ellenfélnek bizonyultak, de azért ha eljutnak Argentínába, biztosan legyőzzük őket. Bálint, Fazekas és Nyilasi a világ bármely csapatában megállná a helyét." Menotti sajnos jó prófétának bizonyult.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
     
  3. avatar: belga
    2019.08.12, 00:59
    óriási győzelem volt, két év múlva világbajnokok voltak, a legtöbben a budapesti kezdőből benne voltak a világbajnok csapatban is, majdnem az összes ász (Kempes, Luque, Ardiles, Tarantini, mennyire nem szeretjük, Nyilasit róla állították ki...)
    szép emlék, lefociztuk az argentinokat
     
  4. avatar: Longinus
    2018.08.28, 15:03
    képAz első magyar gól, szerzője Nyilasi. Kép: ftcbk/Népsport
     
  5. avatar: Zsorzsinju
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
     
  7. avatar: fgymat
    2009.05.23, 13:00
    Nem akármilyen vendége volt a Népstadionnak. A következő VB rendező országa látogatott Budapestre.
    Eddig csak egyszer találkozott a két csapat. Hat éve egyik gárdának sem sikerült gólt szereznie. Most viszont azzal a nem titkolt céllal készültek 1978-ra, hogy elhódítsák a világbajnoki címet. Valóban sokat fejlődtek, hiszen legyőzték a Szovjetunió és Lengyelország csapatát is.

    Gyorsan szereztünk gólt, de most nem az történt, mint a közelmúlt hasonlóan kezdődő találkozóin. Most ez a lehetőség lelkesítette a csapatot. A válogatott hihetetlen kedvvel és energiával játszott. Ügyesen ismertük fel és használtuk ki az ellenfél gyenge pontjait. Sokmozgásos, változatos, szervezett labdarúgást mutattunk be. Félórával az első találat után sikerült növelni előnyűnket. De most sem álltunk le, vagy vettünk vissza. A félidő hátralévő részében is mi voltunk a meghatározók.
    A második játékrészre annyi változott, hogy a vendégek jobban koncentráltak a védekezésre. Ez nem befolyásolta azt, hogy továbbra is mi voltunka a támadóbbak, de a gólok számának növekedését meg tudták akadályozni.

    A kitűnő dél-amerikai együttes ellen igen értékes győzelmet arattunk. Az a ritka esemény fordult elő, hogy egy jegyzett válogatott ellen remekelt a magyar csapat. Sokszor úgy tűnt: létszámfölényben vannak a mieink!


    forrás:
    mafoci