magyarfutball.hu

Hungary - German Democratic Republic 0 : 1 17:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Longinus
    2022.08.25, 11:10
    képA magyar válogatott kezdőcsapata. Kép forrása: Régi Idők Focija FB
     
  2. avatar: Tibipapa64
    2022.07.09, 11:37
    Ez volt az első válogatott mérkőzés amit - miután megfertőzött a futball - láttam. Kilenc éves voltam, egy Duna márkájú tíz éves TV-n. A kép rettentően hangyás volt, de azért lehetett látni a meccset. Innentől kezdve minden válogatott - már amit a TV közvetített - megnéztem. Lassan ötven év telt el azóta. Kudarcok, sikerek, kudarcok, kudarcok, kudarcok, és talán 2022.-től újra sikerek. Legyen benne részünk, megérdemeljük.
     
  3. avatar: Longinus
    2022.06.13, 08:26
    képRapp Imre egyetlen válogatott mérkőzésén helytállt. Nem rajta múlt a vereség.képBálint és Bene is csalódott, nem ment a játék. Képek forrása: Képes Sport
     
  4. avatar: fgymat
    2009.02.11, 21:44
    A kitűnő pécsi kapus Rapp Imre kicsit késői első - egyben utolsó - mérkőzése a válogatottban. Ekkor már 36 éves volt.
    Nagyon gyér volt az érdeklődés a két válogatott összecsapása iránt. A jegypénztárakat még a szünetben is nyitva hagyták, de már nem igen voltak betévedők.
    A szerény érdeklődés magyarázata lehet a válogatott elmúlt időszakban mutatott nagyon gyenge teljesítménye. Már hét mérkőzés volt a válogatott mögött, amikor nem tudott nyerni. Ebből két vereség és öt döntetlen.

    A mérkőzés szinte a megszokott módon kezdődött. Úgy látszott válogatottunk előbb, vagy utóbb, de megszerzi a vezetést. Nagyon sokat támadtunk, száz százalékos helyzeteink maradtak ki és Fazekas még egy kapufát is lőtt. Góllal azonban egyik támadás sem végződött. Több mint félóra telt el, mire a német csapat eljutott odáig, hogy támadást vezessen. Viszont az első akciójuk azonnal vezetéshez juttatta a vendégeket. A jobbszélen Ducke tört előre, beadott és az őrizetlenül maradt Lauck nyugodtan fejelhetett a kapu bal oldalába.
    A második félidőben a támadások számát tekintve sokkal jobb volt a magyar csapat, de az eredményesség...

    Ilyen gyenge éve már régen volt a magyar válogatottnak. Hat mérkőzésből két vereség és négy döntetlen. Mindenki abban reménykedett, hogy innen már csak felfelé vezet az út.


    forrás:
    mafoci