magyarfutball.hu

Hungary - Italy 1 : 2 16:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.01.27, 19:43
     
  3. avatar: Giovanni
     
  4. avatar: fgymat
    2008.12.30, 10:11 (szerk.: 2019.09.30, 16:23)
    Az egész mérkőzést végig támadta a válogatott, amit jól kifejez, hogy a szögletarány 12:0 volt a mieink javára. A nagy rohanás közben, főleg, ha az eredménytelen ("góltalan" ) az ellentámadások közismerten fokozott veszélyt jelentenek. Egy ilyen ellentámadás hozzta meg a vezetést az olaszoknak.
    A második játékrészben még fokozzuk a nyomást a vendégek kapuja előtt, de a pontatlan, kezelhetetlen labdákkal az ügyetlenkedő, zavarodott csatárok nem tudnak mit kezdeni. Az "azzurik" pedig szinte tíz emberrel védekeznek és minden eszközt felhasználnak, hogy elkerüljék a gólt. Azután egy védőn irányt változtató labda segítségével sikerül egyenlítenünk. Továbbra is mi támadunk és a ritka ellentámadások egyikéből, ami a gólvonalról előre vágott labdából indul, az olaszok ismét eredményesek.

    Az olaszok okos taktikával megszerezték a győzelmet. A magyarok támadásai meddőnek és erőtlennek bizonyultak. A vereség okaihoz sokan hozzá számítják az erélytelen játékvezetőt is, aki engedte a vendégek gyakran nem éppen szabályos védekező akcióit.


    forrás:
    mafoci