magyarfutball.hu

Szabadkígyósi SzSC - Jánoshidai SE 3 : 0* 13:30 * 67. percben félbeszakadt

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: bbsz
    2024.02.29, 16:22 (szerk.: 2024.02.29, 16:31)
    A 67. percben félbeszakadt a mérkőzés Szabadkígyóson
    A jánoshidai kapus előbb szóváltásba keveredett a hazai nézőkkel, majd verekedés tört ki


    ...
    A 67. percben történtek miatt viszont Szöllősi Ferenc játékvezető lefújta a mérkőzést.
    Az ügy előzménye, hogy egy hazai támadást követően a gólhelyzetben lévő szabadkígyósi játékost Ulviczki kapus a 16-oson kívül elütötte. A vendégek hálóőre az elgurult labda után kifutott a kapu mögé, az alapvonalon túlra, és ott szóváltásba keveredett a helyi nézőkkel, s ebbőlalakult ki a verekedés, amelyben több szurkoló és játékos vett részt.
    A rendezők hathatós közreműködése akadályozta meg azt, hogy az eset súlyosabbá váljon.
    ...képFöldharc a Szabadkígyós—Jánoshida NB III-as bajnoki mérkőzésen. (fotó: Imre György)

    Békés Megyei Hírlap, 2010. november 8. (Arcanum DT)
    ...
    -Egy labdára egyszerre rajtoltunk a hazaiak csatárával. Én a tizenhatoson kívülre futva próbáltam meg menteni, ám eltolta mellettem a lasztit, mire ütköztünk - mondta a szoljon.hu-nak Ulviczki Attila, a jánoshidaiak kapusa. - Elismerem a szabálytalanságot. Felkelve a földről, elindultam a labdáért. A szögletzászló közelében egy százharminc kilós szurkoló átugrott az alacsony kerítésen, nyakon öntött sörrel, majd rám vetette magát Az ötösig menekültem előle, ott letepert a földre, mire tíz kígyósi drukker is követte. Több játékos kapcsolódott be a bunyóba, megpróbáltak kiszabadítani az őrjöngök karmaiból.
    -Szó sem volt tömegverekedésről! — mindezt már a szabadkígyósi klubelnök, dr. Patonai János mondta az nb3.hu-n, aki szerint sportszerű volt a mérkőzés.
    A jánoshidai kapus szabálytalansága után a játékvezető már a kezében tartotta a piros kártyát, ám ő a labda után indult, majd verekedésbe keveredett a szurkolókkal - mondta. A bunyóban két hazai drukkeren, s Ulviczkin kívül részt vett a kapus édesanyja is. Az ügyben eljáró Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség beidézi a feleket, a tárgyalást a jövő héten tartják.

    Békés Megyei Hírlap, 2010. november 10.

    A Szabadkígyós csapata kapta a három pontot

    Kecskeméten tárgyalta immáron második alkalommal szerdán az NB III Alföld csoport fegyelmi bizottsága a november 6-án, a második félidőben botrány miatt 2-0-ás hazai vezetésnél félbeszakadt Szabadkígyós-Jánoshida bajnoki labdarúgó-mérkőzésen történteket.
    A fegyelmi bizottság az érintett labdarúgók, sportvezetők és szurkolók meghallgatása után meghozta döntését.
    A találkozó három pontját 3-0-ás gólkülönbséggel a Szabadkígyós kapta.
    A kiállított labdarúgók közül Ulviczki Attilát, a Jánoshida kapusát hat bajnoki mérkőzéstől eltiltotta, míg a szabadkígyósi Tóth Zoltán három mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

    Békés Megyei Hírlap, 2010. november 26. (Arcanum DT)