magyarfutball.hu

Hamrun Spartans FC - Ferencvárosi TC 1 : 6 19:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Konferencia Liga 3. selejtezőkör 1. mérkőzés
ground : Ta' Qali, National Stadium
referee : Hamiti Eldorjan (Albánia)
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 2.400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.08.14, 12:18 (szerk.: 2023.08.31, 15:21)
    Nos ismét gratulálok a csapatnak, az eredmény mellett megint sikerült kiszolgálni a szurkolókat is!

    Az első félidő ugyan elég gyenge volt szórakoztatás szempontból, de ahogy figyeltem a csapat betanult mozgásait, az ismét nagyon tetszett. Bizonyára ez kellett ahhoz, hogy elfáradjon az ellenfél, végülis ez is egyfajta darálás, csak inkább fejben.

    A 80. perc után jött a buzizás, éreztem, hogy lesz egy gól - lett is. De mutatja a jó irányt, hogy ismét fel tudtak pörögni!

    Ami még plusz jó dolog volt, hogy ha meglesz a továbbjutás, és Zalgiris lesz az ellenfél, akkor rájuk is felkészítette már a máltai rezes banda a csapatot. Mondjuk a lambadát eljátszhatták volna... smiley

    Szép volt fiúk! Varga MESTERHÁRMAS! Abu Fani pengés indításait jó volt látni. A Shamrock ellen írtam, hogy Makreckis leigazolásának nagyon örülök. Most úgyanezt gondolom Varga Barni és Abu Faniról is. Hajrá Fradi!

    Ebbe nehéz belekötni, na jó, ha nagyon kell, 20 méterről tisztán nem szabad ennyire egyedül hagyni még 5-0 után sem, de egyébként remek teljesítmény volt. Gratulálok az egész csapatnak és külön Varga Barnának! Szép volt fiúk, hajrá Fradi (+tudjátok, lilák, Kispest, MLSZ, csak erről nem írok többet, mert még megbüntetik a csapatot szurkolói írásbeli diszkriminatív viselkedése miatt)!!!

    Nem (csak) a négy győzelem miatt kéne maradnia a Csaba, Leo párosnak, hanem a csapat hozzáállása, hogy megyünk a negyedik, ötödik gól után is, és a rég nem látott ötletes támadójáték miatt.
    Néhány hét alatt a fél éve nézhetetlen szar focinkból sikerült nekik "átállítani" a csapat játékát olyanra, amit még a kaszinós is megirigyelne.
    A játékosokon látszik, hogy megint egymásért küzdenek, kisegítik aki hibázik.
    Mindezt úgy érték el, hogy nincs (nem volt) sok idejük gyakorolni, mert három naponta meccs van!
    Ha még egy kicsit jobban összeszoknak, és esetleg egy teljes felkészülést a Csabáékkal csinálnak végig a játékosok, akkor nagyon erős csapatunk lesz tavaszra.

    Hat gólt rúgni bárkinek dícséretes teljesítmény.Abu Fani óriási nyereség,Varga ma az nb1.-ben megszokott teljesítményét hozta.
    Külön öröm ,hogy Wingo felépülésével talán Mackreskis egy sorral előbbre léphet,mert középpályás védekezésünk nem az igazi.

    Mondjuk én nem féltem Barnát, de ez a mai nemzetközi meccs egy átlag nb1-es alatt van

    Támadásoknál úgy nézz ki kezdünk rendbe jönni, de hátul még vannak gondok. Remélem ezeket is sikerül helyrehozni, mert a PUFLA jobb csapat, mint ez a máltai volt. Gratuláció a győzelemhez. Remélem itthon nem buzizuk el a meccset, ha már sokan kimegyünk

    Most írom le, mert már most bízom a csoportkörben: a FRADI mint klub lépett egy nagyot előre azzal, hogy belülről termelt ki egy nemzetközileg is eredményes, magyar edzőt - akit nem hájpolnak utazóhalak. Leandrót is csíptem mindig, ő is magyar és fradista mára.

    Nagy szintlépés ez azért is, mert magyar edző mellett máshogy hangzik a "hány magyar van a pályán" örök dilemma.

    Gratulálok, Csaba! Nagyon mélyen volt a csapat, amikor átvetted, ebből ennél többet senki nem tudott volna kihozni. Jó kezekben van nálad a csapat! Óriási pozitívum a sok lőtt gól és a kreatív játék. Nem is tudom, mikor láttam utoljára ilyen Fradit!
    A védelmet kell még megszervezni és erősebb csapatok ellen is jók leszünk. Menni fog, bízunk benned!
    Hajrá Fradi!

    Ez az ami változott. Ami már Rebrovnál sem volt meg.
    A játék,az akarat.
    S megérteték a fiúk,hogy nem Varga felé kell rugdosni a labdát.
    Egyébként újra van egy olyan "fradiscenterünk" aki hiányzott
    évekig. De nem rajta múlnak a meccsek.
    Nem is szabad nagy igényeket támasztani felé.
    Egyébként az a felsőkapufa volt igazi értékmérője.
    Gyenge volt az ellenfél,de mégis látszódott a játékunk.
    Vétek lenne külföldi edzőt ide hozni.

    Nem vart szep gyozelem es jo jatek. Amugy egy ritka gyenge biro vezette a meccset es remelem a szakmai stab latja, latta a hibakat is. Szep volt fiuk, Ez a ggyozelem addig nem sokat er amig a csportkorbe nem jutunk be.. Vasarnap sok nezo elott hasonlo jatekot es magabiztos gyozelmet varok.

    Ez a győzelem - az azt megelőző háromhoz hasonlóan - nagyon sokat ér, mert visszaadta a hitet, ami a legfontosabb!

    Tulajdonképpen "új" csapattal álltunk fel. Dénes, Sammy, Adama és Zach voltak régiek és tulajdonképpen Sigi is új volt, mert az oszét jegelte. Ehhez képest a csapat olyan kreatív játékot mutatott be, hogy csak lestem. Egyre inkább hajlok arra, hogy vele folytassuk. Most minden új igazolás nagyon jó. Én azt is látni vélem, mit szeretne. Ez tavasszal nagyon nem volt így. /és jól cserél és rotál/

    Varga Barnabás öt gólunknak volt tevékeny részese.
    Szerintem jó vétel volt.

    Szép volt fiúk! Szép volt Csaba!
    Jó látni, hogy nem állunk vissza 1-2:0 után, hanem megyünk tovább a harmadik, negyedik, ötödik, sőt akár a hatodik gólért. Ilyen hozzáállásra vágytam az elmúlt években, nem csak 1-1 meccsen, hanem minden meccsünkön, legyen az akármilyen szintű ellenfél.

    Ami Csabát illeti, csoportkörbe jutás és egyenletes bajnoki szereplés esetén engedném dolgozni erre az idényre. Rengeteget látott, tanult, láthatóan tud motiválni, intelligensen nyilatkozik, üdítő a munkája az arrogáns kopaszhoz képest. Nem vagyok biztos abban, hogy ezt a szemünk előtt zajló látványos megújulást érdemes megbolygatni egy kívülről érkező edzővel.

    Barni egy igazi csapatjátékos. Nem önző és remek kis köröm passzokat ad kicsiben. A mai teljesítménye kb 10-es. Kiderült, hogy nem csak fejelni tud. Fejjel nálunk még nem is volt eredményes, kicsit összeszedhetné már magát.

    Barnabással kapcsolatban azt is érdemes megjegyezni, hogy az első meccseken még bemutatott, Pakson tanult tizenhatoson belüli színielőadásai is kezdenek elmaradnismiley

    Abuval lassan hosszabbítani kéne. Évek óta kellett egy hozzá hasonló játékos. Iszonyatosan jól lát a pályán, labdabiztos és a személyében végre van valaki, aki be meri vállalni a mélységi indításokat.

    Ha így folytatja -persze, tudom, ne rohanjunk előre- nagyon hamar elcsábítják majd.

    Sokakat ki lehetne még emelni, ne is bontsunk pezsgőt, ebben a sorozatban eddig nem volt kihívás, de látszanak biztató jelek.

    Varga nagyon érzi a kaput, a három góljából kettő ugyanolyan volt, hosszú alsóba, tűpontosan.

    Látom a feröeriek eredményeit, ettől függetlenül nagy blama a kiesésünk, de Csercsétől megszabadultunk és ezek a nagyarányú győzelmek meg segíthetik összekovácsolni a csapatot.

    Valami irtóztató nagy terhet dobtak le magukról a játékosaink Csercse távozása után, s kezdtek el felszabadultan, nyomás nélkül játszani. Tegnap este is folyt a labda, mint a tej! Milyen jó, hogy már kedden megvettem a jegyet a visszavágóra, mert ma lesz harc a jegyekért az eredmény ismeretében.smiley Hajrá Fradi, drága csapatom!

    kifejezetten nem nyomás nélkül játszanak, kurva nagy a nyomás, az EKL-csoportkör kötelező.

    ezért is nagy szó az ahogy játszunk és teljesítünk

    Csak dícséret illeti a csapatot, Varga Barna zseni a mi szintünkön, ezzel kb. garantált h a szeptemberi selejtezőkön ő lesz a válogatott ékje. Abu Fani kezdi utolérni magát, és külön örvendetes Sigér játéka, és h Tokmac és Pászka is kapott pár percet.
    Máté és a stáb sztem rászolgált h az őszt végigvigyék.

    Így értékeltétek a Hamrun Spartans elleni teljesítményt.

    Varga B. 9.21
    Abu Fani 8.88
    Makreckis 7.72
    Traoré 7.71
    Zachariassen 7.69
    Ramírez 7.19
    Cissé 7.18
    Sigér 7.09
    Owusu 6.98
    Dibusz 6.94
    S. Mmaee 6.91
    Ben Romadan 6.73
    Tokmac 6.54
    Knoester 6.44
    Wingo 6.43

    Az 58:38 tiszta játékidejű találkozón 4-2-3-1-ben játszottunk, 56%-ban birtokoltuk a labdát, 90%-kal passzoltunk, az átlagosnál gyorsabban (17.7 p/p, PPDA 9.9, hosszú labdák aránya 8.7%). Kevés párharc volt a meccsen, 74-56-ra hoztuk ezeket, a kevés támadópárharcunk nagy százalékát (55, 42/23) megnyertük, a védekező párharcok 70%-át hoztuk, a fejpárbajokat 16-9 arányban vitték a hazaiak. Csak 22 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Spartans: 21).

    32+1 támadásból 18 kapuralövésig jutottunk, 12 talált kaput (Spartans: 25 / 11 / 4). Az xG-arány 4.6 – 0.54, az xcG 6.06 – 0.54 volt ide. 8 cselünk volt összesen (6 sikeres, hazaiak: 21/8), 9 beadásunkból 2 volt pontos. Hosszú labdáink kiemelkedően pontosak voltak (49/42, Abu Fani 9/8, Mmaee 6/6, Sigér 6/5).

    https://ulloi129.hu/2023/08/10/elo-a-hamrun-spartans-elleni-ekl-selejtezorol/
    https://ulloi129.hu/2023/08/13/varga-abu-fani-makreckis/
    https://ulloi129.hu/2023/08/11/igy-teljesitettunk-a-hamrun-spartans-ellen/