magyarfutball.hu

Újpest FC - MTK Budapest 1 : 2 18:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.04.24, 21:14
    Esküszöm még a szögletzászlót is kirúgnám az egyesülettől. Az első félidőben lezárhattuk volna a mérkőzést. Erre kijönnek a szünetről és lefociznak minket. Félre ne értse senki, az MTK nem volt jó. De mi szabályosan bűnszarok voltunk.

    Én ezzel a fossal nem tudok mit kezdeni. Elmegy a belga, most kellene hajtani az új tulaj előtt, de ehelyett hétről-hétre szopunk. CSak az nem ver meg minket, aki nem akar. Mákunk van, hogy a Várda nem előbb hozta el Feczkót, mert kiesnénk.

    Vezetünk 1-0ra majd cserél Mack be és két gól is! Banai gólvonalon álldogálása már sok pontunkba került. Ennyi balf...szságot amennyit ebben a szezonban (is) véghezvittünk másnál története során sincs. Sasere, Mack, Mörschel cseréink vannak ezekkel ez lesz a vége. És ha a Kisvárda kiesik, nem biztos, hogy a jobb csapat marad bent lássuk be!

    Kezd Géza kezéből kimenni a csapat mint anno Vignnél. Nem értem a cseréit se.

    1.Felálltunk három védekezi nem tudó középpályással, először behozta a védekezni szintén nem tudó Mörshelt,utána végül behozta Mackot, Onovot jegeli.

    2.Csobothot miért hozta le a használhatatlan Saserére.

    3.Geiger balhátvéd és Husztu jobbhátvéd játéka teljes csőd.Tamást végül behozta a 60 perc körül. Dokut is jegeli Husztinál sokkal jobb.

    Géza össze-vissza próbálkozik a játékosokkal előveszi Geigert, Vargát, Husztit és sorolhatnám.

    Hol volt Banai a második gólnál.

    Abban bízhatunk,hogy a Várda előbb a Fehérvárral aztán a Felcsúttal játszik. Ez elvileg két zakó de csak elvileg mert mindkét csapat teljesen hektikus.

    Ami a meccset illeti, az első félidőben nem volt a pályán az MTK, ott kellett volna beledöngölni őket a Szuszába. De így hogyan akartuk? Ma is elsősorban Géza és Banai volt a fő problémaforrás, másodsorban meg mindenki más. Az elmúlt pár meccset látva azért én egy kicsit megkövetném Vignjevicet is. Õ legalább látta a hibákat, amit Géza nem vesz észre.

    Nézzük hát egyesével: Banaira nincs megfelelő szó, a mai teljesítménye egyfajta megkoronázása volt annak, amit ő tud. Pontosabban amit nem tud. Nem tud kijönni, nem tud határozottan rávetődni egy labdára, nem tud lehúzni egy hulló faleveles labdát, nem tud irányítani, nem tud motiválni csapatkapitányként és nem tud ezek szerint semmi olyat, ami őt az Újpest kapujába predesztinálná. Ma bele sem rúgták a labdát, hogy a bravúrjairól beszélhessünk. Husztit többször megverték egy az egyben, pedig jól jött meg a meccsbe, de nem érezte a pozíciót hátul. Keita és Kobouri ma mindent megtett amit lehetett, pánikban takarítottak, Kobouri olyat mentett az egyenlítő gól előtt, ami a gól miatt feledésbe merült. Volt pár hajmeresztő passz, de szerintem akkor már mentálisan teljesen kész volt mindkettő. Keita egyszer dührohamot is kapott. Magára volt hagyva a két belső védőnk. Geiger továbbra is súlytalan, gondolom továbbra is a fiatal percek miatt volt bent. Kiss Tomi jól kezdett, ment mint a mérgezett egér, de sajnos agyatlanul. Ez kevés lesz ide. Ogi ma hullámzó volt, a két véglet közt ingadozott, nem adott stabilitást. Ljujic önző volt, elbaszott egy ziccert, de ezen kívül adott egy remek passzt Kevinnek és volt egy tekerése a végén. Kevin kiválóan kezdett, pedig nem nagyon vették észre, de a végére megint a rosszabbik éne jött elő, sosem indult befelé a 16-oson belülre, nem a kaput támadta, aztán már a szöveg is sok volt. Tajti katasztrófa. Lassú, körülményes és nem fut. Ambrose nagyon küzdött, de egyedül volt, totál felőrölték. Az elején azt be kellett volna lőnie. A cserék közül Varga Bazsi nulla volt, Mack ugyanolyan indiszponált mint múlt héten, Tamás Krisz ellenben jól szállt be. Mörschel nagyon jó labdákat adott, jobban jártunk volna vele, ha Tajti helyett ő kezd, de a végén Jurina ellen nem védekezett. Sasere küzdött, de egy jó megmozdulása sem volt. A 96. percben ő csúsztatta Kocsis elé a labdát, ami után gólt kaptunk.

    Géza érthetetlen módon nem Antzoulast tette harmadik védőnek és nem rakott a pályára védekező középpályást, ezek már alapvető hibák szerintem. Csak Kata rossz játékának és Bogesz kapkodásának köszönhető, hogy nem aláztak minket szét a pálya közepén. A cserék közül csak Mörschel és Tímár tudott hozzátenni, a többiek semmit nem csináltak, sőt.

    Mindezek ellenére ez egy borzalmas 1-0 kellett volna legyen. Hogy nem lett, arról egyetlen ember tehet ma igazán, ez pedig Banai. Õt nem akarom többé a kapuban látni, mert a végén megcsinálja a várdai csodának az alapot.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155