magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC II - Majosi SE 2 : 1 11:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: BZS1979
    2023.03.08, 17:02 (szerk.: 2023.03.08, 17:03)
    A Fradival bajnok volt, most azon akadt ki, hogy a zöldek hat légióssal álltak fel ellenük

    Kiakasztotta Kardos Ernőt, hogy a Ferencváros hat légióssal állt fel csapata, a Majosi SE elleni vasárnapi NB III-as bajnoki meccsre.

    Hosszabb bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalon Kardos Ernő, a majosiak vezetőedzője. A szakember – aki játékosként bajnok és ezüstérmes is volt a Ferencvárossal – amiatt akadt ki, mert az FTC hat légióssal küldte pályára második számú csapatát a majosiak elleni bajnokin.

    „... a Ferencváros kezdő csapatában hat külföldi focista és egy magyar válogatott játékos volt, akiknek a havi bérük kb. annyi mint a mi kis amatőr klubunk kétéves költségvetése. Értékük pedig kb. négymillió euró! Nálunk meg a játékosok hetven-nyolcvan százaléka a futball mellett dolgozik, hogy meg tudjanak élni!”

    „Van olyan amikor egy vereség egy győzelemmel ér fel, na most ez így, ilyen körülmények között pont ilyen volt! A játékosaim igazi sportemberek!” – írta Kardos Ernő, aki feltette azt a kérdést is, hogy a hat légiós szerepeltetése mennyiben segíti a magyar játékosok fejlődését, akik így természetesen végig a kispadot koptatják.

    A mecset úgy veszítette el 2–1-re a Majosi SE, hogy a Fradiban előbb az amerikai Zyen Jones, majd az argentin Carlos Daniel Auzqui talált be a kapuba, majd Baráth Péter büntetőjét kivédte Vukman Donát.

    A második félidő közepén a rutinos Keczeli Krisztián vágott be egy szabadrúgást, s a folytatásban több lehetősége is kínálkozott a Majosnak arra, hogy egyenlítsen, de ezek a helyzetek kimaradtak.

    Lélektanilag nagyon jól jött volna egy pont egy ilyen mérkőzésen, mert most következnek csak a fontos csaták a világoszöldek számára.
    Az immáron tizenhárom mérkőzés óta nyeretlen Majos vasárnap a téli szünetben „atomjaira hulló”, s a keretét ifistákkal feltöltő Dunaújvárost fogadja – ellenük kötelező begyűjteni a három pontot.

    A következő négy fordulóban a vasgyáriak mellett a Bp. Honvéd II (idegenben), a Szolnoki MÁV (idegenben) és a Kecskeméti TE II (itthon) lesz Petrovics Tamásék ellenfele.

    A Honvéd kivételével a másik két csapat a majosiak alatt tanyázik a tabellán...

    https://www.teol.hu/helyi-sport/2023/03/a-fradival-bajnok-edzo-kiakadt-rajta-hogy-a-zoldek-hat-legiossal-alltak-fel-ellenuk
     
  2. avatar: bbsz
    2023.03.08, 15:56
    A hazai csapat vezetőedzője, Korolovszky Gábor a 90+2. percben sárga lapot kapott.