magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC 2 : 2 20:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.12.07, 21:07 (szerk.: 2022.12.07, 21:10)
    A magam részéről jóleső természetességgel nyugtáztam, hogy az otthon játszó vidéki kiscsapat játékosai és szurkolói milyen kirörő örömmel ünnepelték a FERENCVÁROS ellen hazai pályán szerzett bravúrpontot. Helyrebillent a világ rendje.

    Egyébként a Fehérvár egy-egy felvillanásából látszik, hogy mekkora emberi erőforrást pazarolnak el évek óta. Van ott minőség, persze hazai szinten értve, csak tudni kellene fejleszteni és használni.

    Három kapufát és rengeteg helyzetet kihagytunk. Sajnálom.Győzelmet érdemeltünk volna, mert jól játszottunk. Ami viszont örömteli, hogy ez a Mercier gyerek kurva jó labdákat adogat, ha több lehetőséget kap és a társak is jobban értik majd a játékát még jobbak lehetünk majd.

    Felszívták magukat erre a meccsre, nekik ez volt az év meccse. Mi meg ellazáztuk. Ennyi történt.

    Aki szerint agyonnyert meccs volt. Azt melyik adat bizonyítja? Bizony ez egy X-es meccs volt, bármennyire is fáj egyeseknek.
    Végre játszottunk egy jóiramú, élvezetes meccset, de megint idejönnek sokan szapulni a játékosokat.
    Ember! Milyen sorozatot produkál ez a csapat? Ilyen szintű kettős terhelésnek hogyan lehetne jobban megfelelni?
    Simán vezetjük a bajnokságot, kupatavasz, erre savazzátok a csapatot! Ébredjetek már fel!

    Én is kifejezetten gyengének éreztem őket. Ha ma élesek vagyunk és nem hulla fáradtak az elmúlt fél év küzdelmei után, ez ma megint 4-0. Könnyed 4-0.

    tényleg jól játszottek, ezért most nem is mérgelődök az X miatt, mert az ő jó játékuk ellenére ez a meccs csak rajtunk múlt!

    Kifejezetten jó mérkőzés volt, ebben partner volt a Fehérvár. A helyzeteket nézve kb. 4-2 lett volna az igazságos eredmény, de ma nem volt meg bennünk a gyilkos ösztön. Mercier játéka ült, Ryan végre a tavalyi formáját hozta, Knoester és Samy tanár volt, Zaki és Dibusz csak a szokásos. Besic az egyik legjobb meccsét játszotta nálunk, a kapufáin kívül is nagyon komoly támadópotenciállal. A két pont mellett azt is sajnálom, hogy a sok jó teljesítményt beárnyékolja az eredmény. Télig nincs megállás, szerdán a Paks ellen új lendületet kell venni.

    Eddig gyakran fel se tudtunk pörögni a nemzetközi kupa után a hazai meccsekre. Most ezzel már legalább nem volt gond, csak a kapu előtti dekoncentráltság maradt. Ennyi helyzettel bajnokságot lehet nyerni. Ettől függetlenül valóban jó meccs volt kis szépséghibával, ami a végén nem oszt, nem szoroz majd.

    A támadójátékunk egyébként rendben volt.A gólokon kívül rúgtunk vagy 4 kapufát,igaz ők is kettőt.,a kapusoknak is voltak hatalmas bravúrjai.Egy ilyen meccs után,persze fáj az x,mert győzhettünk volna,de egy ilyen x a szememben értékes.Besic pl parádés volt ma is.Nagyon megérdemelt volna egy gólt.

    Nem volt ez rossz, az eredményért kár. Támadásvezetés, helyzetkialakítás csillagos ötös, kihasználás elégséges...nem értem, hogy 5- 10 méterre a kaputól miért behelyezni, begurigatni akarjuk. Basszuk már fel a léc alá ! ( Lajos csak 3x akarta szépen belsővel betenni) Egy kiváló mester mondta: ami nem megy be az edzésen, az a meccsen sem fog...

    Mondjuk az meg nem tunt fel senkinek, hogy az Esitin sorra mennek el a meccsek??Az ellenfelek ra jarnak golt loni, olyan lassu es ugyetlen hogy azt faj nezni. NB1 szinten is ritkan latni ilyen lassu jatekost, aki azt sem tudja, hol van a palyan, amikor beall es hol kellene helyezkedni a vedelemben...

    Már nem először engedünk vissza a meccsbe csapatokat a
    koncentráció hiány a miatt. Amúgy jó meccs volt, Dibusz védéséhez hasonlót ritkán látni. . A mesternek ismét igaza volt..

    Kicsit azért elcserélte magát Csercseszov. Csatárt lehozza és bejön Esiti helyette erre kapunk is egy gólt Esiti mellől. Botka lassú nem való a csapatba, télen kell oda egy jobb és gyorsabb játékos. Mercier jó játékos de a csere elött látszott hogy elfáradt és nincs sebessége sem. Marquinhost nem értem miért csak csere ként rakja be állandóan. Traoré bal oldalon sokkal jobb mint a jobb oldalon, nem tudom miért jobb oldalon játszatja mindig egy félidőt.

    Kétségtelen, hogy Dénesnek nem erősségei a kifutások, de ennél a gólnál elsőre sem, és egyetlen visszajátszásnál sem merült fel bennem, hogy jönnie kellett volna.

    Kastrati pont akkor ért oda amikor a labda is kb elérhető magasságba került, Dénes, hogy ért volna oda egy olyan labdára előbb ami nem volt ott korábban, mint Kastrati? Akkor lehetne abban valami maximum amit írsz, ha a labda még lepattant volna és Kastratinak “utol kellett volna érnie”.

    Nem sok értelme lett volna, Kastrati lekapta a bogyót, és már lőtt is, Dénesnek sosem volt a profilja ez a "söprögető" kapus, és talán nem is baj. Erre azátadásra, nem tudom, lehetett-e volna ütemben kimozdulni. Szerintem nem. Lesre kellett volna állítani.......

    Azt el kell ismerni, hogy rinyaHuszti elindult valamerre. Ez a Vidi egészen focicsapat formát öltött, kíváncsi leszek más ellen is sikerül majd focizni, vagy csak ellenünk volt 200%?
    Ami minket illet, ennyi helyzetet nem lehet kihagyni...

    Ha ezt a játék stílust játszák továbbá is akkor hajrá.
    Jó volt látni h nem agyon akartak minket rúgni hanem próbáltak játszani

    Ja és még annyi...azok után, ahogy a hivatalos oldaluk kommentálta a meccsen történteket teljes joggal hívhatjuk őket komplexusos, szánalmas vidéki kiscsapatnak.

    Fuu Mumét de sajnálom. 10 évente lő egy gólt, erre tegnap két kapufa. És mindkettő gyönyörű megoldás volt...

    Bognár tegnap az idei év legkorrektebb játékvezetését produkálta. Nem tudom mit rínak, Ledniev kezezése annyira egyértelmű volt, hogy inkább az a kérdés hogy a partjelző miért nem látta. Gól meg akkor van, ha a labda teljes terjedelmével a gólvonal mögött van, Dini meg vonalban kipaskolta. Ezzel az erővel akkor Besic lövése is gól volt, hiszen a felső lécről a kapufa belső oldalára pattant és onnan jött kifele. Pont ugyanannyira nem volt gól, mint Kodróé. Inkább örülnének, hogy Ledniev nem kapott lapot a kezezésért és Houri sem a folytonos színészkedéseiért.

    Teljesen jó felfogásban vezette a meccset, a kemény párharcokat engedte, de ahogy olyan falt volt, ami nem megengedhető, villant a sárga. És nem állítgatta meg feleslegesen a játékot (pl. többször is megpattant rajta a labda, de látta, hogy ettől mehet tovább az akció így nem fújta vissza játékvezetői labdára).

    Messze volt ez a remgyenge Moltol. Az eleje egyertelmuen az ovek volt, a semmibol jott tizenegyes torte meg a lenduletuket. Szvsz kimondottan tokosen jatszottak, nem visszaalltak rugdosodni, hanem probaltak focizni, helyenkent nem is rosszul. A meccs persze igy is boven nekunk allt, de az “agyonveres” nem volt benne.

    Mi általában úgy kezdjük a meccseket, félidőket (van kivétel is), hogy lassan érjük el az 'üzemi hőfokot'. Így ilyenkor minden ellenfelünk lehetőséget kap, amit vagy kihasznál vagy nem. A mol az elején passzív hátsó passzokkal uralta a mezőnyt, céltudatos akció nélkül. A mi játékunkra a céltudatos építkezés jellemző, vaktában előre rúgott labdák nélkül. Aztán a támadásaink helyzeteket és ziccereket generálnak amit jó nagy százalékkal kihagyunk, éppen önzőség vagy pontatlanság miatt. Én tegnap azt tapasztaltam, hogy a mol a 70 perctől elfáradt képtelen volt akciózni és gyakorlatilag a semmiből rúgtak egy gólt, amibe belealudtunk. Szóval ha 4:2 re nyerünk, amire volt realitás mint a fürdős*urv*k sírtak volna...Mi főztük magunknak meg nekik is azt ami történt.

    Hát itt tartunk, hogy hüppögni kell egy fehérvári iksz után. (Persze, én is földhöz basztam elsőre a szotyis zacskót a nappaliba, Fotel Huligensz).
    Volt egy meccs...
    Amire ezek a nyomorékok egy hetet készültek. Mi meg pénteken hazajöttünk, szombaton mindenki kiszarta magát és vasárnap irány Fehérvár.
    Kábé duplaannyiadik mérkőzés idén, mint ezeknek. Közben megnyertünk valami tré csoportot, mákkal. Plusz tizenezer kilométer utazás.
    És így is, csapágyasra hajtva az utolsó 20 percben volt 5 ziccerünk meg 3 kapufa. Kaptunk egyet a végén, iksz ez van.
    Két meccsel kevesebbel is pontokkal vezetjük a ligát.
    Beszélhetünk a hibákról is, persze. De sóstón meg ökröt vágnak és falunap lesz, mert kicsikarták az ikszet.
    Jóvanaz.
    Két maradék meccsen 4-6 pont, oszt csókolom.

    A vasárnapi találkozón 4-1-4-1-ben és 4-2-3-1-ben játszottunk, 43%-ban birtokoltuk a labdát, 87%-kal passzoltunk (17 passz/perc, 8% hosszú labda, PPDA 13.5 – MOL: 16.4/ 8 / 17.7). A párharcarány 78-79 oda, a támadópárharcainknak mindössze 26%-át nyertük meg (54/14 – MOL 68/26, 38%), a védekezőpárharcok 62%-át (68/42), a fejpárbajok 15-8 arányban voltak a mieink. 38 passzt loptunk (MOL 24), 12-szer tisztáztunk (Botka és Knoester 4-4, Samy Mmaee 2). Bognár szerint mi 11-szer, a hazaiak 7-szer szabálytalankodtak. 23 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Laidouni 6, Samy Mmaee 4, Botka, Pászka, Zachariassen 3-3), a MOL 16-ot. 5 labdavesztésünkből lett lövés, a másik oldalt ez a szám 6.

    28 támadásból 18 lövésig jutottunk, 5 talált kaput, 3 kapufánk volt (MOL 29 + 3 / 15 / 6). Az xG-arány 3.28 – 2.07 ide, 2.27 – 2.46.

    Dibusz 6 lövésből (2.46) 2 gólt kapott, 14 passzából 13 volt pontos.

    Botka 54 akciójának 63%-a volt sikeres, 76%-kal passzolt, 13 párharcból 9-et nyert meg. 8 labdát vesztett, 11-et szerzett, 5 passzt lopott.

    S. Mmaee 58 akciójának 78%-a volt sikeres, 91%-kal passzolt, 6 párharcból 4-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 8-at szerzett, 7 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.18).

    Knoester 67 akciójának 84%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.06), 96%-kal passzolt, 8 párharcából 5-t nyert meg. 4 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 7 passzt lopott.

    Pászka 59 akciójának 78%-a volt sikeres. 85%-kal passzolt, 8 párharcból 6-ot nyert meg. 3 labdát vesztett, 7-et szerzett, 3 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.18).

    Besic 79 akciójának 75%-a volt sikeres, 2 kapufája volt (0.21). 94%-kal passzolt, 16 párharcból 10-et nyert meg. 5 labdát vesztett és szerzett, 1 passzt lopott.

    Traoré 58 akciójának 60%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.29). 77%-kal passzolt, 9 párharcból 4-et nyert meg. 2 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.64)

    Mercier 66 percet játszott, 53 akciójának 66%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.16). 83%-kal passzolt, 11 párharcból 3-at nyert. 2 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.01).

    Laidouni 95 akciójának a 63%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.77). 96%-kal passzolt, 32 párharcból 15-t nyert meg. 12 labdát szerzett, 5 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.1).

    Zachariassen 54 akciójának 46%-a volt sikeres, 1 kapufája volt (0.23). 80%-kal passzolt, 20 párharcból 8-at nyert meg. 5 labdát szerzett, 4 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.44), ezekből 1 gól lett.

    R. Mmaee 89 percet játszott, 50 akciójának fele volt sikeres. 5 lövésből (1.25) 2 gólt szerzett, 74%-kal passzolt, 19 párharcból 7-et nyert meg. 1 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Marquinhos 29 percet kapott, 27 akciójának 48%-a lett sikeres, 12 passzából 10 (83%). 1 lövése volt (0.31). 10 párharcból 3-at nyert meg, 2 labdát szerzett. 1 lövést készített elő (0.28).

    Esiti 6 percet játszott 2 jó passza volt és 1 nyert párharca, 2 labdaszerzése.

    https://ulloi129.hu/2022/11/06/elo-a-mol-elleni-bajnokirol-3/
    https://ulloi129.hu/2022/11/08/igy-teljesitettunk-a-mol-ellen-11/