magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Molde FK 0 : 0 21:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.30, 18:36
    Erling Moe: Természetesen csalódottak vagyunk, nagyon jó lett volna bejutni a BL-be, mindenkinek ez az álma. Gratulálok a Ferencvárosnak. Úgy érzem mi voltunk a jobb csapat a 90 perc során és az első meccsen is. Meg kell találni az egyensúlyt egy ilyen meccsen, nem mehettünk túl korán neki a Fradinak, mert egy bekapott gól nagyon sokba kerülhetett volna. Így is megvoltak az esélyeink, irányítottuk a meccset, labda nélkül is. A pontosság hiányzott, többet nem kockáztathattunk. A Ferencváros jó, minőségi csapat. Az ilyen méretű csapatokra – még ha a Fradié büdzséje duplája is a miénknek – a BL nagy világában nehéz feladat vár. Nehéz ebbe a buliba beszállni. Ha a Fradi önmagát adja, azért elérhet szép dolgokat. Az első meccs jobban fáj, mint a mai. Idegenben nem rossz eredmény a 0-0.

    Serhiy Rebrov: Fogtam a fejemet, mert tudom mennyire megdolgoztak ezért a sikerért a játékosok. Nagyon büszke vagyok. Nagyon nehéz négy meccsen vagyunk túl, korábban a Dinamo Kijevvel a csoportkörben kezdtünk egyből, ez most egész más. Teljesen mindegy ki ellen lépünk majd pályára, nagy dicsőséget szereztünk az országnak. Most olyan csapatokkal találkozunk majd, akiknek sokkal nagyobb költségvetése, de ha nem tisztelnek minket, akkor meglepetés érheti majd őket.

    Nem gondolom, hogy jobb volt a Molde. Nem szeretném kommentálni kollégám nyilatkozatát, nézzék meg az eredményt, az mutatja, hogy ki hol van. Voltak helyzeteik, de védekezésben és támadásban is keményen dolgoztunk. Ezen a szinten mindig történik váratlan. A srácok mindent kiadtak magukból, az utolsó 15 percben is voltak helyzeteink. Szomi és Sigi is mindent kiadott magából, nagyon sokat hozzátettek ők is a játékunkhoz. Sokkal koncentráltabbak voltunk, mint az első meccsen.

    Szívesen játszanék akár a Kijevvel is. Az egész országot fogjuk képviselni. A szurkolókért játszunk, a srácoknak sokat jelentett a pályán ma is és a Dinamo ellen is, hogy itt voltak, a meccs után pedig mindannyian együtt ünnepeltünk. A sorsolás után majd gondolkodunk a BL-ről, most az NBI-re készülünk, nem könnyű visszarázódni a selejtezők után az NBI-be.

    Nincs titok, én csak megmutattam a játékosoknak, hogy eddzenek, a játékosoké, a csapaté a siker, én csak segítek. Nincs konfliktus a csapatban, az első félévemben ilyen előfordult, de most már mindenki tiszteli a másikat. Most már mindenki érti, mit várok el. Amikor a BL-csoportkör elkezdődik, akkor az első meccsen meglátják majd, hogy készen állunk-e rá.

    https://ulloi129.hu/2020/09/29/rebrov-nincs-titok-en-csak-megmutattam-a-jatekosoknak-hogy-edzzenek/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.30, 18:35 (szerk.: 2020.10.04, 17:53)
    25 év alatt kicsit megfordult a magyar-külföldi játékosok aránya, de ez az a pillanat amikor legyen bárki aki a Fradi mezben sikereket ér el, és megtesz mindent a FERENCVÁROS-ért annak óriási taps, és köszönöm jár!

    2 év alatt El & BL Csoportkör Rebrov egy Isten

    Sok apróság felértékelődik, például Haratin kinti gólja. Egyébként élményszámba ment, ahogy Isaelhez a végén ragadtak a labdák.

    Isa sokat hozzátett, megnyugtatta a meccset. smiley

    Ma sem volt kozeppalyas jatekunk. Nezd majd vissza a meccset. En birom Somaliat es Sigert, de ilyen meccseken nagyon nehezen birja el a csapat mindkettojuket.

    Ugyanolyan 15-20 perc volt, mint kint, amikor nyomtak a második félidőben. Most nem rúgtak gólt. Hála Istennek!

    Ez a norvég csapat nem volt a legképzettebb, de fizikailag brutálisak voltak. Rebrov nagyon jól felkészített minket a visszavágóra (szokásosan)

    Az amit Uzuni csinált, és egy pillanat alatt helyzetet teremtett Zubkovnak, az extraklasszis megoldás volt, a norvégoknál ilyen megoldás soha nem lesz.

    Marcit se láttam még így játszani, most túlszárnyalta Civic játékát is!

    Megnéztem újra a meccset. Túl sok dolga nem volt Dibusznak, de ha beakad 2 gól a hálónkba, nem hibáztathattuk volna. Nagy kincsünk ő is...

    Ennyire feszült meccset én még nem éltem át, szerintem a vérnyomásom valahol a nemzetközi űrállomáson volt, de annál édesebb volt mikor megvolt a hármas sípszó, ott gondolom mindenkiből kitört és egy országon át hallatszódott a Fradisták üvöltése. Mindig jó érzés fradistának lenni, de tegnap óta könnyebbek a léptek szinte táncolok a munkában is, csodálatos ez az érzés és ezt csak a Fradi tudja megadni!

    Endi többedjére bizonyítja, hogy nemzetköziben lehet rá számítani. Simán eljátszana belső védőt is Orban mellett. Szerintem Lovre is nagyon jó volt tegnap, kissé röhejes, hogy Rossi nem hívta be. (Bár nem bánom.)

    Endi minden hangszeren játszik a védelemben. Baromi profi teljesítmény volt a tegnapi is, ahogy szívóssággal, helyezkedéssel, futómennyiséggel ellensúlyozta a norvégek fizikai fölényét.

    Én nem értem, mi ez a norvég \"mindkét meccsen mi voltunk a jobbak\" baromság? Ezek nem látják, hogy IDEGENBEN KAPOTT 3 GÓL miatt estek ki? Voltak mindkét meccsen olyan időszakok, amikor jobbak voltak, domináltak, de bakker. Ha én hazai pályán kapnék három gólt egy magyar csapat ellen, nem azzal jönnék, hogy mi voltunk a jobbak, meg, hogy nem a jobb csapat jutott tovább. Bakker. Meg is érdemlik az EL-t.

    Én tudatosnak láttam, hogy a 75. percben hirtelen ritmust váltottak és akkor akartak lenyomni minket. Szerintem ezt túltaktikázták, szerencsénkre. Habár ha hamarabb jönnek, kapnak egy kontra gólt.

    Optikai csalódás. Ők voltak nyomás alatt, nekik kellett jönniük, így úgy festett ők fociznak inkább, főleg az utolsó 25 percben.

    Tegnap Szergejnek is gyanúsan csillogott a szeme,amikor a tv-ben nyilatkozott,a kint éltetése után....

    Ma újra néztem a meccset az észt tv-ben is, mert kiváncsi voltam mit mondanak rólunk. Majdnem úgy jártunk, mint Hajdú B-vel az első meccsen. A 68. percben elkezdték ecsetelni, hogy szemmel láthatóan erősebbek vagyunk és figyelembe véve milyen csapatokon jutottunk túl, mi jobban megérdemeljük a BL-t. Erre a hülye norvégok nem megpróbáltak benyomni minket a 70. perctől?

    A meccs maga erősen a felejthető kategória volt, főleg külső szemlélőnek, de ismerős az érzés, amit leírtál. A végén mégés akkorát ordítottam, hogy felébredt az utca. smiley

    Van arról valamilyen becslés a helyszínen lévőktől, hogy mennyien tisztelték meg este a csapatot a Sas-szobornál? Képekből nehéz megítélni, a múltkoriról volt egy légifelvétel (drón?), most nem találok ilyet...

    Szerintem 2500.
    Sokkal többen voltunk, mint 2 hete, és ott több becslés szerint 1500 volt.

    Kicsit halványabb volt tegnap Sigi, mint máskor, de biztos vagyok benne, hogy még így is nagyon jók lesznek az Instat számai. Az egész csapat nagyon odatette magát, megérdemelt a siker.

    Az élet igazságtalansága lett volna, ha nem sikerül a BL-be jutnunk, tekintettel arra, hogy a Molde hogyan jutott el a play off-ig és ahogy mi. Mi minden körben a legerősebb csapat ellen küzdöttünk meg a továbbjutásért. Ez így volt fair!

    A sors igazságtalanság lett volna, ha nem mi jutottunk volna tovább. A lehető legnehezebb ellenfeleken keresztül jutottunk el az álmok kapujáig, és sikerült a papíron könnyebbnek tűnő, negyedik csapaton is túljutni. Kovacevic az odavágón nagyon hiányzott. Civic is meghúzódott Norvégiában. Magyarán, kicsit elfogytunk hátul a selejtező végére. Lovre és Zubkov is éppen sérüléből épült fel. Endi pedig király volt mindig, amikor szerepet kapott. Ilyen körülmények mellett is stabilak maradtunk hátul. Ez is kellett a sikerhez.

    Az a védés Dibusztól a 75. percben, mikor màr verve volt a védelem... Egy ilyen kiélezett pillanatban...
    Ott hittem el, hogy ez meglesz.

    Tegnap Lovre is nagyot játszott. Tökéletes helyezkedéssel rendre megelőzte vagy lefejelte a nála jóval magasabb ellenfeleket.

    Németországban lakom, és mivel az m4sport.hu nem igazan akart működni, így DAZN maradt egyedül. A német nyelvű kommentátor, aki az egész mérkőzés alatt csak sopánkodott azon, hogy milyen alacsony a színvonal, illetve hogy két ilyen csapat miként lehet egyáltalán itt, egy embert dicsért: Endit! Ha így folytatja, szerintem benne lehet egy külföldi szerződés neki...

    Nem tudom mit nézett az edzőjük, mert kívülről teljesen az volt látható, hogy az történik a pályán, amit Rebrov akart. Főleg a meccs első szakaszaiban. Hátul adogattunk, különösebb nyomás nélkül. A vége felé volt egy-két helyzete a Moldénak, de akkor már nekünk is. Az odavágón meg 30perc kivételével közük nem volt a meccshez. Tipik nagyképű skandináv.

    A Molde nem volt jobb, de rosszabb csapat se. Nem hagytak teret ma a kontrakra, amik eddig olyan jol bevaltak. Ezen majd dolgozni kell hogy legyen esetleg masik fegyverunk.

    Pedig Heister könnyedén megoldotta a kis kontráit, csak a végjáték volt pontatlan. Mi álltunk fel defenzíven, nem a Molde nem hagyott minket. Tipikus célfutballt tolt Rebrov, ami kintről gusztustalannak, de nagyon izgalmasnak tünt.

    Meg kell jegyezni, a játékvezető nagyon jól fújt. Ahogy érzékeltem, mintha a pályán sem lett volna csak a fontos eseteknél ami nemis volt sok.

    Kb. egy szinten volt a két csapat. Mi technikásabbak voltunk, ők dinamikusabbak.
    Viszont hiába sír a norvég, azért ők mégiscsak biszem-baszom Celjén meg Karabahon át jutottak ide, akik ellen ráadásul alig húzták ki a tizikig, mi meg Celticen meg Dinamón.

    Az volt a durva, hogy ezek a norvégok fizikálisan egész más szintet képviseltek, szerintem még a Celtichez képest is. Kb. Blazic és Soma volt, aki nem pattant le róluk simán egy az egyben. A többieknek háromszor kellet nekifutni, hogy felborítsanak egyet, vagy ketten rácsimpaszkodni. Ezért készültünk ki a végére, nem az iram miatt. És emellett a labdával sem voltak ügyetlenek, játéktudásban, kb. köztünk és a vidi között voltak valahol, ahogy üllői is írta. Igazi férfimunka volt ez így. Ezért (is) nagy elismerés a csapatnak, új arcunkat kellett megint megmutatni.

    Ez egy kurva jó csapat volt. A 15 koeff pontjukat és a 2. körös kiemelésüket sem a szél fújta össze.

    A Zágreb ellen úgy éreztem szinte jobb erőben vagyunk mint ők a végén is nyargalásztunk. De tegnap a norvégok felőröltek minket, a két cserét is le kellett húznunk mint a szánkót, lépni nem tudtak. Pedig nekem a horvátok elleni meccs nagyobb iramúnak tűnt.

    Amúgy azt is érdemes említeni, hogy a teljes selejtezősorozat alatt nem kellett a bírókkal foglalkozni. Szerintem minden meccsen megkaptuk a jól megérdemelt korrekt játékvezetést. Az is segítség, hogy végre nem volt ilyen téren ellenszél.

    Ami miatt sokkot kaptam a meccs elött, hogy Endi lett a közèphátvèd alaptalannak bizonyult. Hatalmasat játszottál Endi!!! Remèlem Rossi is látta. Csodálatòòòs Ferencvááros!!!

    Megértem Moent, hogy csalódott. Csapata nem jobb, de nem is gyengébb nálunk, de tudomásul kell vennie, hogy csapatként jobban funkcionáltunk. Ez a MESTER érdeme és nem lehetünk eléggé hálásak annak, aki megszerezte. Az külön öröm, hogy a 4 magyar mindegyike jól teljesített, nem is nagyon értettem a szünetben Sigér \"ekézését\" Dini világklasszis, Haratin szintén, a többiek jó focisták. Azt is tudni kell, hogy a majdani csoportbeosztásnál mi a leggyengébbek közül leszünk kiválasztva Tudom, tavaly is azok voltunk, de azért a Barca más szint, mint az Espanyol, hogy a többit ne is mondjam. Én végig remegtem az izgalomtól, mert, ha találnak egy gólt, ki tudja, mi lett volna? Higgyétek el, 1957 óta vagyok FRADISTA, de ilyen boldog még nem voltam, amikor Kuipers lefújta. Vasárnap nem lesz könnyű a Felcsút ellen se, de most öröm és boldogság van. Egy dolog van, ami fáj, hogy a \"tábor\" beleszart a biztonság betartásába, igaz volt olyan barom, aki egy kormánylap vezércikkében írta, hogy a szeretet megvédi őket. Elnézést, hogy kicsit belekakáltam a palacsintába, de én vagyok a barom, aki végignézte az ünneplést. Gyönyörű éjszaka volt! HAJRÁ FRAD!

    Idegenben tudtak nyomni 25 percig. Tegnap volt úgy kb. 5 percük. Persze lehetett volna tegnap így 2-2, de a lényegen nem változtatott volna. Egy percig se éreztem, hogy ezek nyerhetnek.

    Szergej M.I.V Rebrov. Vagy is Mindig Igazam Van. Aki nem erre kezdte húzni a szekeret, ma már nincs velünk. Aki kritizálta és kételkedett, most halkan gratuláljon. Mi pedig csak annyit kérhetünk, érezze jól magát és vezessen minket tovább az úton. A Ferencváros történetének újabb sikeredzője lett ezennel. Ha egyszer elmegy, pótlása mindennél nehezebb feladat lesz a vezetésnek.

    picit úgy éreztem magam, mint 1995-ben. Mint akkor, most is ABC előtt koccintottunk a BL-re. Akkor a tizennyolc évesek pénztelensége miatt, most meg a szar koronavírus miatt.smiley

    Heister kb mint Civic a Dinamo ellen. Nagyot játszott, de több érthetetlen, egyszerű passza volt az ellenfélnek, kb mintha azt hitte volna, hogy csapattárs... de nem lehetett könnyű, ilyen meccshiánnyal ezt így lehozni. Pl Zubkovnak még kell idő... mindegy, lényeg az eredmény, ami nagyon nagy dolog.

    Játékosok félbeszakították a sajtótájékoztatót, mert bementek Szergejt meglocsolni egy kis pezsővel smiley smiley smiley
    Hatalmas, de ma nekik mindent szabad

    A fiúk egyre vigyáztak: ne hibázzanak. És nem is hibáztak, pedig a norvég mester kifejezetten erre várakoztatta csapatát úgy a hetvenedik percig. Mert tudta, nem elég jó a kondijuk, nem képesek sokkal többre. Aztán felpörögtek, de hiába. Maga a mérkőzés lassú, vontatott, de nagyon küzdelmes volt, ebben a Fradi volt az okosabb, jobb. (Talán meg is rettentek egy kicsit a lehetőségtől és nem is mertek nyitottabban játszani.)

    Ez jó volt nekünk, makacs akaratossággal, egymást segítve, sikerült a fizikailag erősebb norvégokat féken tartani, aztán pedig a norvégok hozták azt, amit játékban tudnak. Az pedig kevés

    Amikor megtudtam az első mérkőzés műfüves lesz, akkor egy kicsit féltem. Végül kiderült, jó volt az nekünk, mert ott nem jött ki a két csapat közötti fizikai differencia. Lehet, ha ott élő fű van, akkor letarolnak minket. Kell egy kis szerencse is, évek óta hányszor kellett volna! Most bizonyos értelemben az is rendben volt.

    Idegesítő mérkőzés volt, mindig attól féltem, valaki nem figyel vagy rosszul ér a labdához és akkor vége. Szerencsére sikerült végzetes hiba nélkül lehozni a meccset. Én ezt látom Rebrov legnagyobb érdemének, azon a szinten ahol a csapat van, képes nagyon kevés hibával játszani és ha véletlenül hibázik is valaki, akkor egymást kisegíteni.

    Ez a csapat tudásban még messze van a BL főtáblától. De makacs, fegyelmezett játékkal sikerült oda jutnia. Ez nagyobb csoda, mint a 25 évvel előtti.

    Egy meccset néztünk

    Nem tudom, hogy valaki tényleg fel mer egy taktikát építeni arra, hogy "csak ne hibázzunk" alapon lehozunk egy X-et és benne volt az is, hogy jó a 0-0? mert az szerintem már túl kockázatos.

    Nem tudom, hogyan változtatott volna a mester, ha kapunk egy gólt. Ne adj Isten a végén.

    De milyen jó, hogy nem is kellett megtudni

    Mindenki sallangmentes volt. apró hibák voltak és abból is nagyon kevés. A kiemeltek között elfelejtettem megemlíteni Haratint. Õ valami irtó komolyat melózott

    Zubkov rettenet rossz volt... Helyette kellett volna más Uzuni és Tökmag közé, hogy elöl meg tudják tartani kicsit a labdát... mondjuk Boli...

    Viszont Somaliat senki nem említi, pedig ordas nagyot melózott a középpályán...

    Valószínű 3. félnek a világ egyik legunalmasabb meccsét játszottuk tegnap. Kockázatos taktikát választottunk, de bejött, mert fegyelmezett volt mindenki, és csak akkor kezdtünk támadni, amikor már semmilyen más lehetőségünk nem volt. Ki jön a csoportmeccseken nekem mindegy, ez már jutalomjáték lesz, de biztos vagyok benne, hogy nem fogunk 0 ponttal kiesni!

    Idegölő meccs volt mert küzdött a csapat ezzel a fizikális stílussal amit sajnos sikeresen erőltettek erre a meccsre a norvégok, így a technikai fölényünk csak labdatartásban merült ki, illetve el is fáradtak a játékosaink. Így kellett pár feles, hogy nyugodtan tudjam nézni. Jól felkészült ellenfél ellen 0 ára hozott meccs miatt jár a gratuláció a csapatnak. Dibusz és Somália extra teljesítménye is kellett. A négy selejtező meccsre tekintettel - főleg a Celtic és a Dinamó meccs volt nem megszokott hatalmas bravúr - teljes joggal tagja a Fradi az európai elitnek. Köszönjük!

    Már csak az kellene ez a... Covid is tűnjön el, lehessen régi módon meccsre járni...

    Előbb vagy utóbb a nagyokosok be fogják tiltani a stadion előtti szurkolást is, ha másért nem a mellékutcák bűzei miatt.

    Zubkovot nem mondtam volna rossznak. Az első félidőben majdnem, hogy ő irányított. A 2. félidő közepére teljesen elkészült az erejével, kijött rajta a hosszú kihagyás. Talán le lehetett volna őt hozni, de még a gyengébb Zubkov is jobb az alternatíváinál.

    Soma tényleg hatalmasat melózott tegnap is, az előre játékban érzem őt kicsit vékonynak.

    A Molde jó csapat, melósok mint mi, az edzőjük meg egy szimpatikus pali. Nekik fogok szurkolni az EL-ben. Biztos, hogy van bennük hiányérzet. Fej-fej mellett vagyunk és mi jutottunk tovább

    teljesen így láttuk szerintem a legtobben

    én a 0-0-at életveszélyesnek tartottam. nem gondolom, hogy az lett volna a taktika. talán inkább az, hogy ha találunk egy gólt elől, az nem baj. de annak érdekében senki ne kockáztasson semmit

    könnyűlovassággal próbáltunk a nagydarab védők között, de nem igazán jött be, talán jobb lett volna az elejétől egy labdatartó csatár, Boli, vagy Isael

    Nézzük a BL-csoportkört hozó 0-0 adatait.

    A meccsen 4-2-1-3-ban játszottunk, Sigér Somalia és Haratin előtt, közvetlenül a Zubkov – Uzuni – Tokmac hármas mögött játszott, hogy segítse a letámadást. A labdabirtoklásban enyhe fölényünk volt, 53-47% az arány, a passzpontosság 84.3% és 81.5% volt. Kevesebb labdát vesztettünk (108-123) és többet szereztünk (95-86), de hozzá kell tenni, hogy a védőharmadban megint mi teljesítettünk ezen a téren rosszabban (26-17). 6 labdaeladásunk vezetett lövéshez, ez az adat túloldalt 2. A párharcokban a vendégek voltak fölényben (98-108).

    A vendégek többet támadtak (19+2-31), több szögletet végeztek el (1-6), a kapura lövések aránya 6-12 volt (a kaput eltalálóké 2-1). A vendégek aktivitása az xG-ben is megmutatkozott (1.1-0.19), de az xcG-ben nem. Dibusz 0.31 gólnyi védenivalót tisztázott, míg a vendégkapus, Linde 0.72-t.

    A vendégek meccstempója megint magas volt (18.47), ez a második legnagyobb érték az idei meccseinken a kinti, műfüves Molde-teljesítményt (19.39) nem számítva. Mi a saját átlagunkat hoztuk (16.67, az átlag 16.75). Mindkét csapat sok hosszú labdával próbálkozott (14% és 11%). ezúttal a PPDA, a letámadást mutató adat jobb (9.88), az első negyed órát és a 60-75. perc közti időszakot leszámítva kifejezetten jó. A meccsre jellemző, hogy mindkét csapat 20 méterről messzebbről lőtt átlagban (24.1-20.3m).

    Dibusz 2 védést kellett bemutatnia (0.31 xcG), 2-szer jött ki a kapujából, 24 passzból 21 jó volt (ebből hosszú átadás 10/7). 23-szor adtuk haza a labdát.

    Lovrencsics 71 akciójának 63%-a volt sikeres, 76%-kal passzolt, 14 párharcból 5-öt nyert. 13 labdát nyert és vesztett, 11 passzt lopott. 4-szer tisztázott.

    Blazic 98 akciójának 80%-a volt sikeres, 84%-kal passzolt (80/67, hosszú labdák ebből 19/8). 13 párharcból 9-et nyert, 10 labdát vesztett, 12-t szerzett, 3 passzt lopott. 3-szor tisztázott.

    Botka 101 akciójának 77%-a volt sikeres. 92%-kal passzolt, 12 párharcból 5-öt nyert. 8 labdát vesztett, 13-at szerzett vissza, 9 passzt lopott. 6-szor tisztázott.

    Heister 70 akciójának 63%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01 xG). 72%-kal passzolt, 5 cseléből 4 volt jó, 27 párharcból 16-ot nyert (!). 10 labdát vesztett, ennyit szerzett, 2 passzt lopott le. 4-szer tisztázott.

    Haratin 92 akciójának 82%-a volt sikeres, 1 lövése volt. 86%-kal passzolt, 7 párharcból 6-ot nyert. 8 labdát vesztett, 12-t szerzett, 5 passzt lopott. 2-szer tisztázott.

    Somalia 86 percet játszott, 81 akciójának 77%-a volt sikeres. 96%-kal passzolt, 26 párharcból 15-öt nyert meg. 9 labdát veszett, 17-et (!) szerzett, 8 passzt lopott. 6-szor tisztázott, 1 lövést készített elő.

    Sigér 78 percet játszott, 59 akciójának 44%-a volt sikeres. 64%-kal passzolt, 21 párharcból 8-at nyert. 1 lövést készített elő (0.02 xA).

    Zubkov 80 akciójának 51%-a volt sikeres. 3 lövéséből 2 talált kaput (0.13 xG). 78%-kal passzolt, 3 lövéséből 2 volt sikeres, 27 párharcból 9-et nyert. 10 labdát szerzett.

    Uzuni 54 akciójának 37%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.05 xG). 86%-kal passzolt, 26 párharcból 6-ot nyert. 1 lövést készített elő (0.09 xA).

    Tokmac 79 percet volt a pályán, 46 akciójának 63%-a volt sikeres. 92%-kal passzolt, 16 párharcból 5-öt nyert meg.

    Laidouni 16 perc alatt 8 akciót mutatott be, ezek negyede volt sikeres. 1 passza jó volt, 4 párharcból 1-et nyert meg.

    Isael 15 percet kapott, 12 akciójának 42%-a volt sikeres. 80%-kal passzolt, 6 párharcból 1-et nyert.

    Frimpong 8 perc alatt 3 akcióban vett részt, 2 volt sikeres, 100%-kal passzolt.

    https://ulloi129.hu/2020/09/29/elo-a-molde-elleni-bl-selejtezo-playoff-visszavagorol/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2020/10/02/igy-teljesitettunk-a-molde-elleni-visszavagon/