magyarfutball.hu

Molde FK - Ferencvárosi TC 3 : 3 21:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)
UEFA Bajnokok Ligája Rájátszás, 1. mérkőzés
ground : Molde, Molde Stadion
referee : del Cerro Grande Carlos (Spanyolország)
attendance:
zárt kapuk mögött

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.24, 18:50
    Erling Moe: Meg kell mondjam, nem egészen értem, hogy mi alapján lett tizenegyes az egyik kezezésből, miért nem lett a másikból, amikor a két eset nagyon hasonlított egymáshoz. A mérkőzést egyébként meg kellett volna nyernünk, annak ellenére, hogy könnyű gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek. A második félidőben mindent »feltettünk a pályára«, úgyhogy büszke vagyok a csapatra, még ha az eredmény miatt, főleg annak alakulása miatt kicsit csalódottnak is érzem magam. Győzni megyünk Budapestre, ma bizonyítottuk, hogy képesek lehetünk erre

    Serhiy Rebrov: Nem volt könnyű, a Molde otthonában fogadott minket, igyekezett intenzíven játszani, nem úgy, mint a Qarabag ellen. Erre számítottunk, igyekeztünk felkészülni erre. Nem egyszerű, amikor bekapsz egy gólt, utána az ellenfél önbizalmat szerez. Megérdemelten jött vissza a meccsbe a remek ellenfelünk. Elemeznünk kell a mérkőzést és felkészülni, Budapesten egy másik meccs lesz, még komolyabban kell vennünk, főleg a védekezést. A büntetőket hogy láttam? Elnézést, de nem a TV mellett ülök, nem láttam, hogy mi történik az első és második helyzetnél. Volt VAR, így azt gondolom, hogy helyes döntések születtek a játékvezetők részéről. A Molde megérdemelten van itt. Van egy minimális előnyünk talán, de ugyanannyi esélye van nagyjából a két csapatnak a továbbjutásra.

    vg.no
    https://ulloi129.hu/2020/09/23/rebrov-megerdemelten-jott-vissza-a-meccsbe-a-remek-ellenfelunk/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.24, 18:37 (szerk.: 2020.09.26, 10:18)
    Én már csak azon izgultam, hogy ne egy Molde ellen veszítsük már el a hosszú ideje tartó idegenbeli veretlenségünket. Egy Bayern elveheti...

    Egy dolgot nagyon ki kell majd javítani, hogy a szélsőik folyamatosan bemozogtak a 16oson belülre a csatár mellé, főleg Civic oldalán, és a felfutó amcsival nem jött senki. Az első félidőben ez sokszor előjött, a másodiknál meg ebből kaptuk az Eikrem gólt. Rebrov remélem kitalál valamit erre.

    Dibusz 4
    Botka 6
    Blazic 4
    Frimpong 5
    Civic 3
    Laiduni 4
    Haratin 6
    Somalia 5
    Uzuni 6
    Boli 5
    Tokmac 5

    Jó éjt.

    Ha most azzal hitegetjük magunkat, hogy csupán a műfű miatt estünk szét teljesen a második félidőben, azzal csak magunknak nehezítjük meg a visszavágót. Szerintem örüljünk annak, hogy ez a bíró vezette a meccset és készüljünk fel jobban a második mérkőzésre.

    Az biztos, hogy a szélről belőtt labdákra készülni kell, de úgy látszik a norvégok kiszúrták a gyenge pontunkat.

    A gyors gól megfogta őket, utána sokáig tartottak is tőlünk. Az első góljuk viszont önbizalmat adott nekik, belelkesültek, felbátorodtak. Rájöttek, hogy nyomás alatt sebezhetőek vagyunk.

    Az meg hülye, akik szerint ilyen esetben nem baromi nagy hátrány ez, az ezen a borításon idegenül mozgó csapatnak. Teniszben se véletlenül vannak füves, salakos, kemény talajon menők.

    egyszerűbb mindent a műfűre fogni az igaz. A műfű miatt nem ugrott fel Blazic kèt gólnál sem, és a műfű miatt adta a gólpasszt is Jamesnek, amiből a tizigyanús eset lett.

    Nyilván nem a műfű miatt. De a Zágráb ellen nem volt ilyen nyomás alatt Blazic. Sokat számít, hogy a támadók fent megtartják-e a labdát...

    Aki nem látta, hogy az első perctől kezdve nem tudtuk a szokásos focinkat játszani a műfű miatt az vak. Persze ettől még lehetett volna nyerni, de itthon teljesen más meccs lesz.

    meg 80% pára, ilyenkor rendesen szét szokott esni a csapat, amelyik nem játszott még ilyenben, Boli meg Tokmac igen, de ők meg elég gyenge napot fogtak ki. nyilván az se segített, hogy a csapat nem edzett műfüvön (mert úgyis másmilyen, mint a saját műfüves pálya..) ez leginkább a hátul passzolgatáson látszott.

    Ezt nem értem én se. Mindenki ezzel magyarázza, pedig vezettünk 2 góllal. Addig nem volt baj?
    Egyszerűen az első gól egy akkora lökést adott nekik, hogy még a falon is átmentek volna. Mi pedig fű ide fű oda nyomoztuk a labdát folyamatosan, zavar volt nem is kicsi, látszott az eladott labdákból.

    a csapat szét volt csúszva. Blazicstól elveszik a labdát és majdnem gólt kapunk, Sigértől elveszik a labdát és indulnak kapura, 10 méteres passz két méterrel az ember háta mögé megy. Ennek nem a fű az oka. A fejeseket nem tudjuk levédekezni. Ez nem a fű hibája.

    Ez egy olyan pánik volt a gól után, amihez Lipcsei stílusú ember kell, hogy összerántsa a csapatot.Ilyenkor kell egy vezér, aki megnyugtatja a többieket. Talán Lovrencsics segített volna ebben.

    Dini nyilatkozata:

    Ezután káosz kezdődött, nem tudtunk mit kezdeni azzal, hogy a jobb oldalon jöttek a beadások, szögletek, pedig megbeszéltük, mit kell tenni ez ellen. A középpályán nem tudtuk megfogni a játékot.

    Endi is azt nyilatkozta nem érti mi történt.

    Egyik sem panaszkodik a fűre.

    Mert, ha a műfűre fognák egyből kapnák a savat. Nézd meg, hogy az első félidőben hány zsuga volt hátul rövidebb a kelleténél.

    Ez a ku..a műfű nagyon nem a mi pályánk, látszott az egész csapatjátékunkon, hogy ez nem az igazi nekünk, szenvedtünk rajta rendesen! Talán a norvégok ugyanígy fognak szenvedni igazi füvön!Kettő nullánál azt hittük meg van a meccs, erre kaptunk egy gólt, ami teljesen megzavarta az egész csapatot, különösen igaz ez Blazsicsra! Ettől függetlenül szerintem itthon simán nyerni fogunk! Rebrov rendet tesz a fejekben, és bejutunk a BL csoportkörbe!

    Illetve egy-egy keresztlabdánál lehetett látni, hogy ami rendes füvön baromira hosszú, azt itt simán be lehet futni. A lapos passzoknál meg pont az ellenkezője. Ott meg felgyorsult a labda. Voltbolyan hepyzet, hogy bepeléptek Blazic indításába, az máshol taccs, itt meg simán befutható volt.

    Mitől volt jogtalan ? mert belül történt és kéz volt ? De hát ilyenkor az a szabály hogy büntetőt kell ítélni.
    A Hara esetében már más a szituáció:esés közben kontroll nélküli testhelyzetben érte a vállát a játékszer,ilyenkor általában elmarad a büntető(nagyon helyesen)

    Nem kell károgni

    Az votma, hogy mi vagyunk a FerencVARos?

    Azt hiszem, már az első félidőben látszott, mi a gyenge pontunk. Az általam egyébként imádott Eldar Civic. Ezt Rebrovnak is látni kellett volna. Azt nem tudom, hogy Heister jobban muzsikált volna, de szerkezeti átalakítás kellett volna. Most nem volt olyan hatékony a középpálya. A csatársor meg a három gól ellenére elég nulla volt. A védelem hibái lehet ebből is következtek, Miha Blazic meg a második félidőben, mintha kicserélték volna. Totál amatőr volt.

    Kicsit lehiggadva es atgondolva valahol 60-70 perc kornyeken csuklottunk meg. Nyilvan Blazicot megtalaltuk mert tole ilyet eddig nem lattunk de gyakorlatilag az egesz csapat fizikalisan elkeszult a mufu miatt. De lehet hulyeseget irok.

    Pozitívumok:
    - A visszavágó Budapesten van. Fűvön.
    - Előnyben vagyunk, nem kell rohanni az eredmény után.
    - Jobb, hogy mindez most történt, mint esetleg egy szűk győzelemmel jöttünk volna haza, és itthon történik egy összeomlás.

    Ha 5 méterről lehúzod a labdát akkor nincs káosz! Ez borzasztó hiánya Dibusznak, hogy nem tud az ívelt labdákra kijönni, és ez nem az első eset sajnos!

    meg kéne tanulni cserélni mert Somália helyett be hozot Sigér . norvégokat evvel felhoztuk. Svarka Batiruna minek van a kispadon ha nem cseréljük be öket? be jöt Sigér be jött meccshiányos Zubkov. két ember előnyt adtunk az elenfélnek. Isaelt az utolso öt percbe beálitani meg luxus volt. isaelt a 2:1 él kelet volna be hozni. .

    Az eredmény azért is jó, mert azok a játékosaink, akiket előtte megfertőztek az olcsó győzelem szirén hangjaival, azok most felébredhettek, hogy nem akárkikkel játszunk. Minden pillanatban képesek veszélyesek lenni. A norvég bajnokkal. Rebrovnak ez az eredmény most a segítségére jött, mert az itthoni 'lekezelés' amit egy kinti hamis győzelem okozott pofon sok(k)ba került volna ebben a csodálatos menetelésben.

    A meccs előtt mindenki lenézte a norvég bajnokot. Le is írta álmait a kommentekben. Ilyen-olyan győzelem stb. De nem lett. A lenézett ellenfél sem 'kutya' és kihasználta a pályaelőnyét. A második félidőben, amikor még jól fel is locsolták a műfüvet, ki is csúszott lábunk alól a szokatlan talaj. Liu Saoliin Sanyinak lett volna jó ez a terep. Aztán jött a valóság, amit Rebrov is mondott. Jó volt a meglátása.Hibát keresni azért is felesleges, mert mindkét csapat hibázott ezerrel. Az eredmény számunkra tökéletes. A körülményeket figyelembe véve megannyira. Addig örüljünk míg Rebrov itt van, mert a szemlélete teljesen más, mint a mienk, az ami kátyúban tartotta és még mai tartja a magyar focinkat. Csak el ne menjen jó ideig!

    Tegnap egy playoff meccset játszottunk a BL-be jutásért (1. felvonás), taktika 60 percig működött, utána jött a Dibusz által is említett káosz, ami eddig nem volt jellemző a csapatra Rebrovnál, hogy ennek konkrétan mi volt az oka, azt nem tudom, szerintem senki sem.

    Rebrov meg azért "megmentő", mert vele jutottunk be másodjára csoportkörbe és egy lépésre vagyunk a Bl csoportkörtől és pont arról híres, hogy mindent végletekig kielemez.

    A Rebrov-éra leggyengébb 30 percét láthattuk tegnap. A srácok 2-0-nál már hallották a fülükben a BL-himnuszt felharsanni, miközben ott állnak a gyepen, mellettük a Barca/Real/Bayern. A Molde meg megérezte a vérszagot.

    Az eredmény idegenben, BL Playoffban parádés. Még egyszer ilyen összeomlást nem fogunk produkálni. Jobb csapat vagyunk, és ezt otthon be is bizonyítjuk majd. Én nem aggódom.

    Én a hibát abban láttam hogy a teljes bal oldalunk csődöt mondott. Tokmac nagyon tisztelte a norvégokat,semmi dinamika nem volt a játékában.Félt párharcokat kezdeményezni.Mivel egy elfutáson kívül teljesen veszélytelen, volt az ellenfél jobb oldali védője rájött ezért folyamatosan tudott felfelé játszani.Civic pedig erőtlennek tűnk folyamatos futásba volt és sokszor kettő az egyezték.

    Hát a MESTER nyugodtabb fickó, mint én, aki infarktus közeli állapotban nézte végig. Nyilván most a higgadtság a fontos, de belegondolni is rossz, mi lett volna, ha 2:3-nál a VAR büntetőt lát. Nem szokásom bírálni a játékosokat, de szegény Miha, mintha bolondgombát evett volna.

    A VAR büntetőt látott, csak a vezető bíró szerencsénkre nem engedte felül bírálni a saját ítéletét! A mienknél megint Ő döntött, ki sem ment megnézni az esetet, pedig nagyon hasonlított a kettő! Megköszönhetjük Neki!

    Nem rajta múlt, hogy megnézi-e. A szobában ülők megnézték, nem jelezték neki, hogy meg kell néznie, elfogadták a döntését.
    De az biztos, hogy ma is velünk volt a bíró. Mezőnyben a kérdéses szereléseinket hagyta, aztán a visszalökést, rugást, húzást egyből megadta.

    Felébredve, lehiggadva. Ebben, te is benne voltál kedves Mester! 2:0 után, ezeknek nem volt hová hátrálni, és patkány módjára nekünk ugrottak. Azonnal cserélni kellett volna. Boli le, Dvali be, ötvédős rendszer, Töki előre.

    Picit átgondolva a meccs tanulságait. Borzasztó nehéz meccsre számítok, sajnos 2:0 után magunknak tettük nehézzé a visszavágót. Egyértelműen taktikailag sokkal jobbak voltak mint azt vártuk, Tökire nagyon figyeltek, sok védekező futásra kényszerítették, ha pedig lemaradt a helyén fölénybe kerültek, vagy onnan lőtték be a labdákat a norvég szélső védők. Erre reagálni kellett volna, akár 2:0-nál behozni Civic mellé egy plusz védőt és átállni 5 védős rendszerre. A 3 vkp-nk nem tudott megfelelően szűrni, Laidouni nem érezte a feladatát, Somi pedig az első gólnál csúnyán lemaradt, egyébként nem tudta kisegíteni Tökit és Civicet. Frimpong elképesztően lassú mint gondolkodásban mint futósebességben. Blazic pedig élete legrosszabb 20 percét produkálta. Pozitív viszont Botka játéka, illetve Uzunié, láthatóan a jobb oldalunk nem is volt annyira sebezhető. Az eredmény alakulása miatt csalódott vagyok, az eredmény elfogadható, néhány játékos viszont mélyen a tudása alatt teljesített. Nagyon sokat kell javulni a visszavágóra, mert, ha ismét ilyen játékot produkálunk marad az EL.

    Az utolsó mondatodban van a lényeg.....Az, ami az 55.perctől a 83.-ig tartott, olyan zárlat volt, ami nem fordulhat elő még egyszer. Blazic összeomlását részben arra írom, hogy más Frimpi, és más Kovacevic mellett játszani.....ráadásul a védekezésünk egésze lett zavarodott, a szépen felépített rendszer összezuhant. Nyílván, ehhez kellett az, hogy a norvégok vérszemet kaptak, és sebességet váltottak, a gond az volt, hogy mi leültünk. Olyan a világon nincs (vagyis hát van), hogy kontrollálsz egy mérkőzést 55 percig, aztán minden összeomlik, mint egy kártyavár. Ezek a dolgok fejben dőlnek el, és mivel páran az ötösből visszakapcsoltak hármasba, rögtön kihasználták a norvégok. Állítom, ha ez nem történik, hogy jópáran fejben már zsebben gondolták a meccset, akkor tartjuk az eredményt, v. még lövünk egyet. Mert ez a norvég csapat verhető, bőven. De, ahhoz, se egy, se kétperces, pláne nem majd félórás zűrzavar nem megengedhető.Végig 1000%-on kell pörögni,koncentráltan, ahogy ezt tettük, nagyrészt.

    Egyébként azzal nem nagyon foglalkozik senki, hogy 2:3 után újra vissza tudtunk jönni a meccsbe, ami abban a szituban holt fáradtan, lelkileg a padlón bitang nehéz volt. A 11-esünk persze mák is, de tettünk érte, újra kezdeményeztünk, támadtunk, Zubkov beállása jót tett. Igaz, a norvégok is totál kihajtották magukat, a fordításuknak ára volt. Ez egy ilyen meccs volt, mindenki fizetett a saját korábbi hibáiért, ezért lett döntetlen.

    A futball mamár 80%-ban begyakorolt játék. A műfű nagy előny annak aki ezen játszik. A begyakorolt mozgások, a labda viselkedése másképpen történt. A szöglet gólnál a lepattanó labda felgyorsult, Dibusz nem tudott reagálni. Budapesten más kávéház lesz.

    Igen, igen, az átforgatásoknál olyan lehetetlen mozgást gyakorolt a labda, hogy az nem reális, egy erős átívelésnél a labda nem az hogy csúszik és kimegy, hanem szinte megáll és merőlegesen felpattan smiley
    Erre a füves talajon nem lesznek képesek...

    Az 53:43 tiszta játékidejű találkozó két ellentétes félidőt hozott, ami a labdabirtoklást és a passzpontosságot is illeti. A Molde többet lőtt kapura és többet is támadott, mindkét félidőben, de a meccs menete mégis egész más volt a két játékrészben.

    A mieink 4-3-3-ban játszottak, Haratin rendre hátralépett, de nem a két középhátvéd közé, mint általában, hanem Frimpongtól balra, ilyenkor 3-4-3-ra váltottunk. A hazaiak 4-4-1-1-ben fociztak.

    Az első félidőben a mieink 59%-ban birtokolták a labdát, 86.4%-kal passzoltak, a hazaiak 83.4%-kal. Ebben az időszakban mindkét csapat nagyjából hasonló intenzitással támadott (a Ferencváros 14+1, a Molde 18 támadást vezetett), a mieink háromszor, a hazaiak 5-ször lőttek kapura, egy lövés, Boli gólja talált kaput. Az xG ebben a játékrészben 0.65-0.43 volt a javunkra, Boli gólja 0.36, Uzuni blokkolt helyzete 0.22-es értéket hozott. A hazai oldalon James két (15. és 19. perc, 0.2 és 0.17) próbálkozása jelentett veszélyt.

    Hogy ebben a játékrészben kontrolláltuk a meccset, megmutatkozik abban, hogy a védekező párharcokat 71.4%-kal, a támadókat 52%-kal nyertünk, miközben 1-szer szabálytalankodtunk a hazai héttel szemben. Ekkor több sikeres passzunk volt a támadóharmadba is, több támadópárharcunk is volt.

    Az már ekkor is látszott, hogy sok labdát eladunk hátul (13 labdaeladás a védekezőharmadban, a hazai oldalon ez a mutató 7). A labdavesztésekben ekkor is Civic (10) és Blazic (7) vezetett, lövéshez azonban csak egyszer jutottak a hazaiak, Miha hibájából, aki 4-szer tisztázott veszélyes helyzetben. Összesen 10-szer szorultunk erre, a hazaiak 6-szor. De még több labdát szereztünk (23-20).

    Letámadás a részünkről nem volt (PPDA 49.3 nálunk, 14.1 a hazaiaknál), hagytuk passzolgatni a hazaiakat, akik ezt rendkívül gyorsan is tették. Ebben a játékrészben az ő meccstempójuk 20.33 passz/perc volt, a miénk 17.37. A 20.33-as érték kiemelkedő, az elmúlt egy évben két mérkőzésen ért el ennél jobbat a Liverpool.

    A második félidőben mindössze 36.3%-ban birtokoltuk a labdát, sokkal több lövés volt (4/3 és 10/4), ez az xG-ben is megmutatkozott (1.15-1.21). Uzuni gólja 0.12, a helyzete 0.25, Haratin tizenegyese 0.76 értékű volt, a másik oldalon James gólja 0.19 volt, ezután még három próbálkozása volt (0.13, 0.13, 0.09). Eikrem gólja 0.15, a legnagyobb hazai helyzet Brynhildsen égbe lőtt ziccere (0.27), Ellingsen gólja pedig 0.11.

    Ekkor már csak 73%-os hatékonysággal passzoltunk, a hazaiak viszont 86%-kal. Rengeteg lett a hosszú labdánk (18.12%, az első félidei 8% után). A hazaiak az utolsó bő félórában intenzívebb letámadásra is váltottak (7.7 PPDA).

    Míg az első félidőben átlagosan 6.16-szor passzoltunk egymáshoz egy-egy labdabirtoklás során (a hazaiaknál ez 5.75), a második félidőben ez lecsökkent 2.98-ra. A meccs tempója csökkent, bár még mindig nagy volt (17.45 és 18.6 – az előző körben ebben a szakaszban a Dinamóé 16.6 volt, a miénk 14.3).

    Ebben a félidőben 22-szer adtuk el a labdát a saját védekezőharmadunkban, a hazaiak 5-ször. Az ebből érkező lövések száma 4 ill. 1.

    A védekező párharcaink szűk többségét nyertünk már csak meg (33/17, 51.5%), 17-szer kellett tisztáznunk (Blazic 5, Botka 4), a hazaiaknak 5-ször. Több passzt loptunk ebben az időszakban (31-18), hisz kevesebbet volt nálunk a labda, de 10-szer annyit szabálytalankodtunk (10-5).

    A második játékrészben a támadások száma 11+1 és 19 volt.

    A hazaiak 11 szögletet rúghattak az egész találkozó alatt, mi mindössze egyet. A fejpárbajok (44) felét-felét nyerte meg a két csapat. Összességében 8 párharccal többet nyertünk (88-80).

    A teljes mérkőzésen 48.9%-ban birtokoltuk a labdát, 82%-kal passzoltunk, az xG 1.8-1.64 volt a javunkra.

    Az xcG Dibusznál 1.15 (James gólja 0.29, Eikremé 0.3, védése James fejesénél 0.18, Ellingsen gólja 0.38), Lindénél 2.58 (Boli gólja 0.71, Uzunié 0.51, az ő helyzete 0.56, a tizenegyes 0.81 volt).

    Dibusz 4 lövést kapott a kapujára (1.15 xcG), ebből 3 gólt kapott, 1-szer védett, 1-szer jött ki a kapujából. Rövid passzai 93%-osak, a hosszúak 57%-osak voltak, 17-szer adtuk haza a labdát neki.

    Botka 61 akciójának 66%-a sikeres volt, adott két gólpasszt (0.49 xA), 74%-kal passzolt, 18 párharcból 12-t nyert meg. 13 labdát vesztett, 11-szer szerezte azt vissza, 6 passzt lopott, 6-szor tisztázott.

    Blazic 112 akciójának 66%-a volt sikeres. 78%-kal passzolt, 18 hosszú labdájának harmada volt pontos. 19 párharcból 11-et nyert meg. 16 labdát adott el, 11-et szerzett vissza. 10 passzot lopott, 9-szer tisztázott.

    Frimpong 78 akciójának 81%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 8 párharcból 5-öt nyert, 5 labdát vesztett, 7-et szerzett vissza, 3 passzt lopott, 3-szor tisztázott.

    Civic 71 akciójának 52%-a volt sikeres. 67%-kal passzolt, 14 párharcból 7-et nyert, 15 labdát adott el, 8-at szerzett vissza, 12 passzt lopott, 4-szer tisztázott.

    Haratin 86 akciójának 74%-a sikeres volt. 1 fejese és 1 lövése volt (0.83 xG). 93%-kal passzolt, 10 párharcból 6-ot nyert. 7 labdát vesztett, 10-et szerzett vissza, 8 passzt lopott le, 2-szer tisztázott.

    Laidouni 85 akciójának 64%-a jó volt, 82%-kal passzolt, 20 párharcból 11-et nyert. 7 labdát szerzett, 7-et vesztett, 5 passzt lopott.

    Somalia 70 perc alatt 48 akciójának 60%-ban volt sikeres. 96%-kal passzolt, 15 párharcból 6-ot nyert mindössze. 4 labdát vesztett, 2-t szerzett vissza, 5 passzt lopott.

    Uzuni 55 akciójának 31%-a volt sikeres, 3 kísérletből (0.6 xG) 1 gólt szerzett. 60%-kal passzolt, 18 párharcból 5-öt nyert. 1 lövést készített elő (0.07 xA).

    Boli 73 percet volt a pályán, 39 akciójának 56%-a sikeres volt. 1 lövéséből 1 gól lett (0.36 xG). Mind a 12 passza jó volt, 16 párharcból 9-et megnyert.

    Tokmac 87 percig játszott, 74 akciójának 58%-a volt sikeres. 82%-kal passzolt, 7 cseléből 4 lett jó, 23 párharcból 11-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.22 xA).

    Sigér 27 perce alatt 14 akciója volt, 64%-uk sikeres. 9 passzából 6 jó volt (67%), 4 párharcból 3-at nyert meg. 4 labdát vesztett, 1-et szerzett vissza.

    Zubkov 24 perc alatt 13 akcióban vett részt, ezek 38%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.01 xG). 4 passzából 3 volt jó, 6 párharcból 2-t nyert meg, 1 lövést készített elő (0.25 xA).

    Isael 10 percet kapott, 4 akciójából 1, 2 passzából 1 volt sikeres, 1 párharcot vesztett.

    https://ulloi129.hu/2020/09/23/elo-a-molde-elleni-bl-selejtezo-playoff-odavagorol/
    https://ulloi129.hu/2020/09/25/igy-teljesitettunk-a-molde-elleni-odavagon/