magyarfutball.hu

Debreceni VSC - MOL Fehérvár FC 1 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.07, 09:45
    Ez a meccs is rendben volt. Eddig pozitív az új stáb (vagy Tőzsér, Szatmári hiánya segített?).

    Eredmények alapján mindenképp! Viszont játékban, hát...

    Rendben volt ez játékban is.Pláne, hogy 11-est nem kaptunk meg, mezőnyben is nekik fújta meg a hazai pályát.

    Azért lássuk be, egy sokkal jobb kerettel bíró Vidi ellen sikerült itthon tartani egy pontot, szerintem ez dícséretes, mint ahogy az egész meccsen mutatott hozzáállás is. A meccs után is megtapsoltam a csapatot, de most jöjjön itt is: szép volt fiúk!!!

    Ritkán vagyok elégedett hazai döntetlennel, de most az vagyok. Megérdemeltük az egy pontot. Milunovic jól szállt be.

    Egyetértek, szerintem egy kifejezetten jó első félidőt játszottunk a Vidivel, nagy iramú, semleges néző számára is élvezhető meccset. A második félidő talán színvonalban kicsit alatta maradt az elsőnek, de esemény bőven akadt akkor is.

    Végig nagyon jó hozzáállással, koncentráltan, hátrányban is keményen, nem összeesve játszottunk. Játékban is voltak kifejezetten jó periódusaink. Egyértelműen megérdemeltük az ikszet egy ráadásul ezúttal jól játszó Vidi ellen.

    Győzelmet talán nem érdemeltünk volna mert a Vidi is igen jó teljesítményt nyújtott, 0-1 után volt pár helyzetük a meccs lezárásához is, igaz nekünk is volt több helyzetünk, sőt egy ordító is mikor Szécsi ajtó-ablak szituban kicsivel a bal kapufa mellé lőtt az első félidő végén. szóval a vereség meg igazságtalan lett volna szerintem ezzel a mai játékkal, hozzáállással.

    A csapatnak gratulálok és annak az 1700 embernek is aki ma, ilyen körülmények között kijött, szétfagytunk a végére de megérte, mondhatnismiley

    Mostanában feltűnő, hogy a nézőszámok mindig kerek számra végződnek, amiből arra lehet következtetni, hogy nem pontosak, hanem kerekítve vannak. Ha beléptető kapu van, akkor miért nem lehet a pontos számot kiírni? Nem kötekedésként kérdezem, csak tényleg érdekel, mert régebben nem így volt. Champion, ha esetleg van rá mód, köszönöm a válaszod előre is!
    Már nem közvetlenül a Stadion adja meg a nézőszámokat, hanem ők megadják a klubnak, azok meg megmondják, hogy mennyit kell kiírni. Õk meg ilyen kerekre végződő számokat adnak meg. Aminek nem csak a kerekítés miatt nincs köze a valósághoz, hanem leginkább azért, mert a tényt megszorozzák kettővel. Tegnap is olyan 800 körül lehettünk....

    Én nem látom annyira negatívnak a tegnapi nézőszámot, az idő miatt volt hogy a szokásos 3000 fele jött ki. Tényleg szétfagyott mindenki, én síoverálban, kesztyűben is.

    Nezoszam ide vagy oda, a tegnapi produkcio elfogadhato volt.

    Kinyik es Kusnyir nagyot jatszottak, annak ellenere, hogy volt par ziccere a vidinek.

    3 meccs, 1-5 golarany az ujpest, csut, vidi harmas ellen nem rossz, foleg az 1 kapott gol.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=d4b281348957edc639b8a501c73a96d1
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.07, 09:40
    A tegnapi élvezhetőbb volt, kár Hodzic balfaszkodásaiért, persze még így is ő a legjobb csatárunk. Viszont látszik, hogy a Fradit utolérni teljesen reménytelen.

    Egyre inkább látszik mit is akar Carrillo, de még nem mindkinek ment át a dolog.

    Meccsről meccsre lépünk előre és ez jó. Az ankéton is elmondta, hogy a hibák hozzátartoznak a játékhoz, és abból tanulni kell, és úgy léphetünk előre, ha fel merjük vállani a nyíltabb játékot.

    Az a tény, hogy a három meccs alatt akció gólt nem kaptunk, az bizítató, de a rúgott gólokban előre kell lépnünk.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177&token=bd595b099db79d225fab97469fe8edce