magyarfutball.hu

Kaposvári Rákóczi FC - Debreceni VSC 4 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.12.15, 10:40
    Döbbenet.

    Mi lesz? Valaminek történnie kell, mert ez így nem maradhat.

    15 meccsen 30 gólt kaptunk. Tavaly az egész bajnokságban 39-et.

    Valakinek, valakiknek menniük kell, másnak, másoknak jönniük.

    Ne áltassuk magunkat, ha így megy tovább, akár ki is eshetünk.

    Sajnálom, de teljesen szét van esve a csapat, a baj az, hogy több mint 10 héten keresztül nem sikerült ezt megoldani, hiszen ha a Kaposvár elleni meccset kisiklásnak tekintenénk, akkor az Újpest ellen már összeomlásról beszélhetünk.

    Sajnálom, de ebben az edző keze is benne van, Pontest is addig védtem ameddig lehetett, Bandi 'bának fel kell állnia a padról Tőzsérnek már most meg lehet köszönni, mert nyűglődés amit leművel, pontatlan, lassú és a híres pontrúgások is egy-két kivételtől eltekintve botrányosra sikeredtek. Ferenczi Janikáról nem is beszélve, többet árt mint segít, szintén pontatlan és erőtlen beadások, ha egyáltalán eljut odáig, de leggyakrabban vagy ő vagy más eladja a labdát és mögötte a terület szépen megnyílik, mert hát véletlenül sem sprintel hátra, inkább csak kocog, a másik oldal sem sokkal jobb, de ott legalább általában futnak vissza mint az őrült.

    A belső védőkről már ennyit sem érdemes beszélni, egyik sem tud egy stabil meccset hozni.

    Előrefele papíron megvagyunk, mert még mindig 4. legtöbb gólt lőttük a mezőnyben, a probléma egyértelműen a csapat védekezésével van.

    Fogalmam sincs ki lenne az az edző, aki ki tudná húzni a csapatot a csávából, de ha lehet Pinyőt kerüljük el, mondjuk ha védekezésről van szó, akkor ő biztosan meg tudja szervezni. Vagy csak elég lenne egy Szpisljak a stábba és egy erőnléti edző?

    ajánlom figyelmedbe a harmadik kaposvári gólt. Ha ezt mondjuk nemzetköziben a Torinótól kapjuk, akkor is arcpirító, de a Kaposvártól...?

    Vagy a negyediknél, amilyen játszi könnyedséggel billentik ki Pávkovicsot....

    Nincs ebben a csapatban egy szikrányi önbecsülés...

    És biztos, hogy nálunk is az edző a "ludas"? Igen, szarozunk a kiesés szélén, nem mellesleg, mikor Herczeg átvette a csapatot, akkor annyira szaroztunk a kiesés szélén, hogy egy meccsre voltunk a konkrét kieséstől! Az azóta eltelt két évben pedig harcoltunk a nemzetközi kupáért, nyáron el is értük azt! Lehet edzőt cserélni, de, hogy attól várni a megváltás, az óriási nagy blődség lenne szvsz.

    A védelem katasztrofális állapotban van, nem ritkán a tizenhatosunkon belül passzolgatott a Kaposvár.

    Talán ha a 70. perc táján Garba bepasszolja Adenijinek akkor 3-2 és az utolsó negyedórában lett volna némi esély egyenlíteni, de hát már az is hogy erről kell beszélni egy Kaposvár ellen, hogy mikor lett volna esélyünk egyenlíteni még...

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=d58cbf8ee29b8e102760e59595d296b5