magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Zalaegerszegi TE FC 3 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Zalaegerszegi TE FC 2019
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (4 szavazat)

hangulat: 3.25 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.25, 12:15 (szerk.: 2019.11.26, 19:45)
    meccshátránnyal is vezetjük a bajnokságot. a többi mellébeszélés. a mai edzőmeccs-hangulat után is hajrá, Fradi!

    nyertünk de magunknak tettük nehézzé

    Győztünk. Vezetjük a tabellát meccshátránnyal. 2.félidőben gyakorlatilag pihentünka spanyolokra. Nem vertük agyon a cimbi ZTE-t. Mi kell még?

    Amúgy a Zete egész jó csapat lehetne a 2. félidő alapján, persze kellettünk hozzá mi is, de azért remélem nem esnek ki.

    Boli a meccs embere, ez nem is lehet kérdés.

    Isael nagyon kiemelkedett,szenzázíós minden mozdulata.

    Ez egy agyonnyert meccs volt. Az első félidő után már mindenki másra koncentrált. Törvényszerű, hogy ha mi nem büntetünk akkor minket büntetnek. Az első félidő szerintem remek volt, a második már nyögvenyelős, de nem vészes. Várjuk az Espanyolt.

    A 2. félidő anti focijarol semmit nem akarok mondani.
    Hogy lehet az,hogy ez a Varga 88 percig a pályán volt?
    Ha egy meccset le tudunk zárni,miért nem tesszük meg és inkább játszunk a tűzzel?

    Maradjunk annyiban, a ZTE helyzete méltatlan. Az első félidőt ugyan 5-6 góllal is vihettük volna, de a másodikban legalább egyenrangúak voltak. Roli a bal szélen szinte labdát sem kapott, a közép, és jobb szél vitte a támadást. Töki pedig szerintem gólokat akar, azért önzőzik annyit. Lehet, komolyabb klubba szeretne váltani.

    Most láthattuk hogy Varga miért is nem kezdő legtöbbször. Első félidőben, de még a másodikban sem nagyon lehetett hallani a nevét, néha azt hittem nincs is már a pályán. Blazics szerintem ebben a szezonban totál vissza csúszott, lassú, körülményes és képtelen még egy 3 méteres pontos passzra is. Helyére télen hozni kell valakit. Frimpong nem volt rossz, de jó sem, helyette Dvali jobb játékos. Civic nem rossz, de beadásai szinte nincsenek is, ebből a szempontból Heister jobb. Tökmaggal egy bajom van, rengeteget önzözik, nem szeret passzolni sajnos.

    Blazics az osz legjobbja. Elofordulhat, h hozni kell helyette valakit, de azert mert elmegy valami fasza bajnoksagba. Tegnap Amugy valoban volt 2-3 nagyobb hibaja.

    A nézőszám is korrekt november végére.

    A hűvösebb idővel megjott a Norvég játékosunk jatekkedve is

    Sajnos továbbra is Skvarka a legnagyobb csalódás számomra. Ma is volt egy nagy helyzete és a kapuba/blokkba rúgta. S sajnos nem ez volt az első.

    Későn, a felkészülés végére esett be, később sérült volt, ráadásul alig dadogja az angolt. Kell neki a kövi fél év, hogy beilleszkedjen.
    Előző csapatát rá építették, most egy a sok közül.
    Nekem is nagy csalódás, mert nagyon vártam,- remélem, belejön, ha a helyén játszik. (bal szél...)
    Úgy sejtem, Rebrov középpályára kért játékosokat, 6-os és 8-as posztra.
    (Nándi és Spiro helyére. Ők jobban hiányoznak, mint Dani és Lanza.)
    És mi lesz itt, mekkora virnyákolás, ha neadj továbblép a csapat az EL-ben, ha csak egy plusz körre is, tavasszal.
    Magyar játékosokkal az a gond, hogy vagy nullásak, vagy nem akarnak olyan munkát végezni, amit Rebrov megkövetel, avagy zsigerből utálják a Fradit. Az ár a legutolsó a sorban.

    ez a Zete ezzel a védelemmel pont ott áll, ahol a helye van.
    Támadásban hiába ügyeskék.
    Mondjuk ma sokszor a mi hátsó alakzatunk sem volt a helyzet magaslatán.
    Összességében hasznos edzőmeccs volt, és még pontot is kaptunk érte.

    Leálltunk , ha úgy nyomjuk mint az első félidőben hatos a vége. Lazáztunk találtak egy gólt, és onnan nehéz volt ismét lendületbe jönni. Ez van. A ZTE ezért "javult" fel.

    Isael után remélem Boli is nehéz helyzetbe hozza a gyalázóit. Ma kifejezettem jó volt. Isaelről már mondani sem kell, még mindig nem értem, hogy egyesek hogy voltak vele vakon hónapokig. Toki sem volt rossz, de ha kevésbé önző, akkor 5 a vége és nincs izgalom. Rolinak sajnos továbbra sem az igazi a bal oldal, de összességében 3 gól otthon, az elfogadható bárki ellen. Hátul megint volt pár meredek alakítás, könnyelmű labdaeladás.. Amúgy jól szórakoztam, a végét leszámítva.

    A tizenegyesnél valamiért biztos voltam benne, hogy ki fogja hagyni, és utána nagyon fontos lesz neki fejben, hogy betaláljon vagy extra gólpasszt adjon. A gólnál megnyugodtam. smiley Óriási mester volt ma is!

    Ennek a Zetének játéktudás alapján körülbelül a Kisvárda - Újpest - Debrecen trióval kéne versenyezni a 6-9 helyekért a szezon végén. Pofás kis csapat, a Paks és a Kaposvár pedig egyértelműen gyengébb náluk szerintem, de még a Diósgyőrt is kevesebbnek érzem náluk játéktudásban.

    Amivel le vannak maradva az a rutintalanság csapat, ami emlékeim szerint az utóbbi években majdnem minden feljutó csapatot megfogott, mivel az NB1-re megerősítik a keretet, csak annak idő kell, míg összeáll.

    Bolinak legjobb meccse volt, mióta itt van. Én rendületlenül hiszek benne. Tokmac-kal és Isaellel óriásiak voltak az első félidőben, élmény volt nézni őket.

    ...ellentétben Blazsiccsal és Frimponggal, akik viszont igen gyengék voltak végig. Remélem, csütörtökre összeszedik magukat.

    Blazicot megetette Rado, de vele nagy gond nem volt. Frimpong viszont nagyon idegenul mozgott.

    nagyon ugy tunik Lovre tullendult a holtponton. Az elmult ket meccsen mar a szokasos lenduletes jatekat hozta, sok beadassal.

    kép
    A magyar szinten meglehetősen jónak számító, 57:56-nyi tiszta játékidejű meccsen a két csapat nagyjából azonos ideig birtokolta a labdát (49-51), a mieink némileg pontosabban passzoltak (86.7 – 84.5%). A párharcokban minimális vendégfölény mutatkozik (53-56). Majd kétszer annyit lőttünk kapura, igaz, a vendégek többször találták el azt.

    Ami az InStat-indexet illeti, ott nagy a Fradi-fölény, a TOP5-ből 4 nálunk játszik: Lovrencsics (342), Isael (330), Ignyatenko (296), Bolla (288), Frimpong (271) a sorrend.

    A ZTE ellen védekezésben 4-4-2-ben, támadásban 4-2-4-es felállásban játszottunk, a támadók közül Boli és Tokmac játszott középen. A meccset megpróbáltuk már az első félidőben eldönteni, majd’ kétszer annyit támadtunk, mint a vendégek (19-10) és míg ők 1 támadásból jutottak lövésig, mi 8-szor. Sajnos a kapufák miatt, csak 3-1-gyel fordultunk, de fölényünket mutatja, hogy az xG a félidőben 1.68-0.34 volt. A másodikban is mi támadtunk többet (20 ill. 16), de ekkor már az xG arány megfordult 0.57-1.56-ra. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy az xG értékeket tekintve kiemelkedő volt az első félidőben Isael tizenegyese (0.76), míg a másodikban Bobál gólja (0.88). Az összesített xG arány 2.25-1.9 volt,

    Az idegenbeli ZTE-meccs óta nem vesztettünk ilyen kevés labdát (89), ez igaz a saját térfélen elszórtakra is (23 – a lilák ellen ez a szám a háromszorosa, 69 volt), három labdavesztés vezetett lövéshez (Blazic, Frimpong, Civic adta el ezeket). Az ellenfél térfelén viszonylag sok (24) labdát szereztünk, összességében azonban ezen a téren az egerszegiek jobbak voltak (71-75).

    A passzok 7%-a volt hosszú, ennél alacsonyabb az arány 2019-ben csak 3 meccsen volt (MOL 4-1, DVTK 1-0, Kisvárda 1-0). A hátrapasszok aránya 14.6% volt, az előrepasszok pontossága 78.3%, és pontosak voltunk az utolsó harmadban is (75%). A letámadást egyik csapat sem erőltette nagyon, ezt mutatják a 13.41-es és 13.18-as PPDA értékek is. A labdát mindkét csapat gyorsan járatta (17.6-17.6 passz/perc).

    Dibusz 7 lövést kapott a kapujára, ebből 2 gól lett (1.86 xG), az 5 kivédett próbálkozáshoz egy esetben kellett reflexhárítást bemutatnia. 4-szer jött ki a kapujából. 15 passzából 14 jó volt. 11-szer adtuk neki haza a labdát.

    Lovrencsics 68 akciójának 72%-a sikeres volt, volt egy gólpassza. 1 lövése volt (0.01 xG). 78%-kal passzolt, 8 beadásából 4 lett jó. 8 párharcból 4-et nyert meg. 9-szer adta el a labdát (8 rossz passz vagy beadás), 11-szer szerezte vissza azt. 4 passzt lopott le.

    Blazic 76 akciójának 79%-a volt sikeres. 88%-kal passzolt, 10 párharcból 5-öt nyert. 6-szor vesztette el a labdát, 11-szer szerezte vissza, 5 passzt lopott le.

    Frimpong 80 akciójának 78%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 13 párharcból 6-ot nyert. 10-szer vesztette el a labdát, 8-szor szerezte vissza, 7 labdát lopott le.

    Civic 95 akciójának 74%-a sikeres volt, 1 lövése volt (0.01 xG). 89%-kal passzolt, 3 beadásából 2 jó volt. 26 párharcból 15-öt nyert meg (!), 9-szer adta el a labdát (5-ször rossz passz vagy beadás), 14-szer szerezte azt vissza, 6 passzlopás mellett. 1 lövést készített elő (0.01 xA).

    Ignyatenko 74 akciójának 78%-a sikeres volt, 1 gólpasszt adott. 86%-kal passzolt, 10 párharcból 5-öt nyert meg, 6 labdavesztése és 7 labdaszerzése volt, 6 passzlopás mellett.

    Haratin 74 akciójának 81%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.01 xG), 93%-kal passzolt, 11 párharcból 4-et nyert meg. 6 labdát vesztett, 5-öt szerzett vissza. 1 lövést készített elő (0.01 xA)

    Isael 72 akciójának 61%-a volt sikeres, 1 gólja és asszisztja volt, 6 lövéséből egyszer találta el a kaput (1.31 xG). 90%-kal passzolt, 6 cseléből 4 jó volt, 14 párharcból 5-öt nyert. 3 labdát szerzett a ZTE térfelén és 5 passzt lopott le. Boli gólja mellett 4 lövést készített elő (0.43 xA).

    Tokmac 76 percet töltött a pályán, 58 akciójának 57%-a volt sikeres, 1 gólja volt, 2 lövésből (0.31 xG). 84%-kal passzolt, 6 cseléből 3 volt jó, 16 párharcból 3-at nyert meg. 3-szor szerzett labdát az ellenfél térfelén, 2 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.08 xA).

    Boli 85 percet kapott, 48 akciójának 44%-a volt sikeres. 1 gólja volt négy lövésből (0.42 xG) és egy tizenegyest harcolt ki. 85%-kal passzolt, 8 cseléből 5 volt jó, 24 párharcból 7-et nyert meg. 1 labdát szerzett a ZTE térfelén, 2 passzt lopott le. A Paks-meccs óta most kapta a legtöbb passzt a társaktól (akkor és most is 10-et).

    Varga 90 percet kapott, 44 akciójának 82%-a sikeres volt. 1 lövése volt (0.08 xG), 91%-kal passzolt, 5 párharcból 2-t nyert. 2 labdát szerzett az ellenfél térfelén, 1 passzt lopott le. 3 lövést készített elő (0.14 xA).

    Skvarka 19 percet kapott, 15 akciójának 60%-a sikeres volt. 1 lövése volt (0.1 xG). 5 passzából 3 volt jó, 2 cseléből 1, 9 párharcból 5-öt nyert meg. 1 labdát szerzett az ellenfél térfelén.

    Szignyevicsnek 10 perc jutott, 15 akciójának 47%-a volt sikeres, 6 passzából 4. 5 párharcából 3 volt jó. 2 passzt lopott le.

    Botka 5 percet kapott, akciója nem volt.

    https://ulloi129.hu/2019/11/24/elo-a-zte-elleni-bajnokirol-2/
    https://ulloi129.hu/2019/11/26/__trashed/