magyarfutball.hu

Vidi FC - FC BATE Borisov 0 : 2 18:55

   
   
Upload your own photos! »
  1. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
  2. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
  3. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
  4. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
  5. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
  6. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
  7. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
  8. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
  9. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
  10. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
  11. Vidi FC - FC BATE Borisov 2018
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 2 (3 szavazat)

hangulat: 2 (3 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga csoportkör 1. forduló
referee : Kristoffersen Mads-Kristoffer (Dánia)
attendance:
  1. molvidi.hu: 14.726
  2. nso.hu: 14.726

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2019.10.27, 06:11
    bben a sorozatban miért nem "Groupama Aréna"-ként szerepelt a stadion?
    A Fradi 2019/2020-as EL csoportkörében is Groupama Aréna a neve.

    Igazából ott sem, UEFA redvezvényeken (válogatott meccsen sem), nem lehet a stadion szponzor nevét használni, nálunk csak megszokásból maradt bent.
    https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2020/matches/round=2001150/match=2027803/match-info/index.html?iv=true
     
  2. avatar: NNS
    2019.10.26, 23:55
    Ebben a sorozatban miért nem "Groupama Aréna"-ként szerepelt a stadion?
    A Fradi 2019/2020-as EL csoportkörében is Groupama Aréna a neve.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.21, 11:52
    Marko Nikolic: Gratulálok a BATE-nek a három pont megszerzéséhez. Természetesen csalódott vagyok, hiszen voltak lehetőségeink, de a végeredmény számít, így ezeket felesleges itt kielemeznünk. Beszélhetünk arról, hogy jól játszottunk, több helyzetünk volt, de a labdarúgásban a gólok számítanak, a végeredmény pedig sosem hazudik. Nem lenne korrekt, ha azt mondanám, hogy mi voltunk a jobb csapat, ma a vendégek szerezték meg a három pontot. A játékunkkal alapvetően elégedett voltam, de az ellenfél tizenhatosánál egyszerűen nem voltunk elég élesek. Az elmúlt időszakban góllövés terén olyan játékosokra támaszkodtunk, mint az egyaránt 35-36 éves Lazovics és Huszti, valamint az eredendően jobbhátvéd Nego. Az utolsó öt percet leszámítva a teljesítményre nem tudok rosszat mondani, a hozzáállás is rendben volt, de talán tapasztaltabb volt a BATE, ők belőtték a helyzeteket, mi nem. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ennyien kilátogattak, remélem, a bajnokikon és a Magyar Kupa-meccsen is sokan lesznek a jövőben, hiszen ott is szükség van rájuk. A csapatnak is gratulálok, mert mindent kiadtak magukból a srácok a pályán, hogy jó eredményt érjenek el.
    Hodzic először játszott a Vidiben, Hangya és Berecz pedig bajnokin ugyan már játszottak a bajnokságban, de lényegében első perceiket játszották Vidi-mezben. Azon meglepődtem, hogy az Milanov már most ilyen sok percet tudott a pályán tölteni, mielőtt cserét kért, hiszen még nincs velünk régóta, de szerintem lehetett látni, hogy jó játékosról van szó. Stefan tudja mit kell tennie, ahhoz, hogy keretben legyen. Nála nem a minőség a kérdés.

    Aleksey Baga: Nagyon nehéz mérkőzés volt, jó csapat ellen játszottunk, nagy nyomást helyeztek ránk. Helyzeteinket jól használtuk ki, ezzel nyertünk. Igazából nem láttam meglepő taktikai húzást a Viditől, pontosan azt játszották, amit korábban is láttunk tőlük. Úgy fest, hogy a játékosállomány változhat, de a taktika állandó marad. Örülünk, hogy három ponttal távozhatunk, de mindkét csapat előtt sok mérkőzés áll még az Európa Ligában. A mai futballban mindennaposak a meglepetések, úgyhogy mindkét csapat előtt nyitva áll még minden.

    https://www.molvidi.hu/2018/09/20/marko-nikolics-termeszetesen-csalodott-vagyok.html
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.21, 09:43 (szerk.: 2018.09.21, 12:38)
    A fehéroroszok nagy területeket hagynak a vonal mellett, legalábbis Fiola oldalán, alighanem tudják, tőle nem kell veszélyre számítani. Stopira szélén nincsenek ilyen lehetőségeink felfutásokra... És sajnos igazolódik is. Plusz kicsalogatják vele Fiolát és befutják az oldalát.

    Nem akartak ezek itt feltétlenül nyerni, nem is tűnnek sebezhetetlennek, de a helyzeteket be kell lőni, mert sok nem lesz.

    Itt rohadt nagy gondok vannak szerintem a háttérben. Szarul játszunk.

    Ez a szerencsétlen Scsepovics meddig maradhat? Végig 10 emberrel játszunk, mintha nem is lenne a pályán.....

    egyébként értékelhetetlen a második félidő. Csapkodós, összevissza játék folyik, semmilyen ritmusa nincs a meccsnek.

    S Nikolics előhúzta a kalapból Hangyát és Bereczet.

    ez a védelem egy nagy szégyen, pedig az juttatta idáig őket.

    Az ország egyik legnagyobb befolyással bíró oligarcha-tulajdonosunk - bár tehette volna ellene -, de hagyta, hogy a stadion ne készüljön el legalább a csoportkör első meccséig.
    Ugyanez a tulajdonos érthetetlen időzítéssel és módszerrel legyalázta a klub legendás nevét, s ezzel bevitt egy gyomrost saját csapata szurkolóinak is.
    Ebből a csapatból a csoportkör első meccse előtt az egyik legjobb játékos lelép, feltehetően nem a hirtelen fellépő fáradtsága miatt.
    Katasztrófa, ami ennél a klubnál folyik, s így a csapattól nem is várhatunk reálisan a mainál jobb teljesítményt.
    Sajnálom.

    pedig megvoltak a helyzetek. a döntetlen minimum lett volna a realitás. kimaradtak a lehetőségek,sztem ez benne van.

    talán a koncentráció lehetett volna nagyobb főleg hátul.

    A Vidinek ma a játéka színtelen-szagtalan volt. Pedig ez Bate nem volt annyira félelmetes. Én azt mondom, hogy Dankó.

    Sztem mindenki hajtott kivéve Scsepovicsot,illetve a második félidőre elfogyott pár embernél a mentalitás.

    Ha bemennek a helyzetek 0-1 után, vagy legalább 1, akkor másképp nézhetett volna ki.

    Három ember nyújtott szvsz elfogadható teljesítményt az egész Vidiből. Juhász, Kovács, Nego.

    A többiekkel, különösen ennyi pénz mellett, nagy problémák vannak. Nulla csapatszellem, önzőzés és bénázás egy rendkívül limitált ellenfél ellen. Sajnálom a Videoton szurkolókat.

    Fiola a 25 percben már nem kapott levegőt. Vinícius? No comment. Hogy férhet be a kezdőbe?

    Lassú, nem tud helyezkedni és nem olvassa a játékot.

    Rossz volt nézni, amit Hangyából és Bereczből sikerült csinálni pár hónap alatt.

    Más. Rendkívül szívet melengető volt piros-kék kivilágításban látni a Groupamát...

    A helyzet az, hogy nekünk olyan csapatunk van, amelynek

    -nincs stadionja
    -nincsenek ultrái
    -nincsen neve
    -nincs címere
    -nincs kapusa
    -nincs vezére

    Mindezek tükrében a mai eredmény nem is olyan rossz, de azért megkérdezném a vezetőinket, hogy BIZTOSAN ENNEK MINDNEK EGYSZERRE KELLETT MEGTÖRTÉNNIE?

    Nekem úgy tűnikk, hogy mostanában nem a meccseinket veszítjük el, hanem az identitásunkat.

    Amúgy meg Nikolic nem egy Souza sajnos, ez egyértelmű. Paulo nem engedte volna így rá a csapatot az ellenfélre, mi játszottuk volna azt, amit ma a BATE.

    Az, meg hogy a cseréivel Kokónak üzen, (azt a két magyart, akr egyébként soha nem tenne a csapatba, becseréli a hajrára) kifejezetten gusztustalan.

    Persze aztán lehet lazovicsozni a meccs után.

    Egyébként valaki már tisztába tehetné a Lazovic ügyet, mert a klub közleményéből az tűnik egyértelműnek, hogy Lazovics bontott szerződést. Akkor Nikolic miért inszinuál arra mindig, hogy kirúgtuk? Teljes a káosz ebben az ügyben (is) csak az egyértelmű, hogy a sportigazgató és az edző nem egy irányba húzzák a szekeret.

    Nem fogják elmondani mi történt Lazovics ügyben.

    Egy ilyen profi játékosnak nem is tudom milyen indok kell ahhoz hogy szezon közben EL előtt csak úgy abbahagyja. Vagy a balhé utózöngéje, esetleg nekiment Garancsinak vagy Kovácsnak vagy otthoni dolgok, szerb maffiafenyegetés vagy halálos beteg.

    A csapat mozgása meg olyan volt ma mintha edzettségi gondjaink lennének. Fiola úgy fújtatott mint aki mindjárt összeesik.

    Nem tudom, mindent jól értelmezel-e, Nikolics cseréit, pl, miért kit küldhetett volna be, a Tóth Bencét? Arra persze rámutat ez, hogy vékony a keret, de hát cserélni akkor is kell.

    Hogy a Lazovics-ügyben mit inszinuál, nem tudom, tegnap kifejezetten azt mondta, sajnálja, de majd az érintettek elmondják, mi történt. Nekem ebben az ügyben kifejezetten fura, hogy a klub két nappal az EL előtt belemegy egy szerződésbontásba. Ha megbüntették vmiért Lazovicsot, ő meg megsértődött és vissza akart vonulni, miért nem röhögték ki, öreg itt a szerzödésed, na készülj szépen tovább. Olyan, mintha a klubis lépéskényszerben lett volna... De persze lehet, hogy simán begőzölt a tulaj (vagy valaki).

    Azt nem éreztem, hogy ráküldte acsapatot az ellenfélre, dea BATE látványosan nem akart támsdni. Szervezettek voltak, de simán lehetett volna 0-0, komoly védelmi hibáink voltak.

    Az egység nem most szakadt szét, hanem valamikor júniusban, amikor a szerb bandérium átvette a hatalmat az öltözőben. Azóta sok az adok-kapok, rengeteg tüske keletkezett a játékosokban, sok lett az elfojtott feszültség, ami a Puskás elleni meccsen robbant. Azt a csürhe viselkedést, amit ott a szerbek produkáltak, nem lehet tolerálni. Még akkor sem, ha ez esetleg a csapat eredményességének a rovására megy. Ha Nikolics van annyira primitív, hogy beleáll ebbe a küzdelembe, akkor menjen, de minél hamarabb.

    erre a meccsre a hitünk is elfogyott. Ezt érezte a közönség is. Amíg az AEK ellen még 0-2-nél is volt tartásunk, és a nézők a csapat mellé álltak, addig, ma már 0-1-nél elfogyott a lékesedés.

    Lehet nem a vezetőinket, csak egy személyben a vezetőt megkérdezni, hogy ha már hülye a szurkolói lélektanhoz, meg belekontárkodik a csapategységbe is, hogy jó pofizzon a főnöknek, meg a szponzoroknak, meg ne a puskás öltözőben kérjen bocsánatot, hanem inkább elhúzni inkább hegyet mászni. Vagy tekerjen a kéktúrán vagy akármi, de ne nőjön már túl a stróman szerepén....

    Szerintem a mai meccsen pont azt láttuk, amit egyébként is tudtunk, hogy ennek a csapatnak (ahogy egyetlen magyarnak sem) nem az ellenfél szétnyomása a játéka, nem tudjuk labdatartással meg beívelésekkel hibákra kényszeríteni, egyszerűen a támadójátékunkban nincs meg a minőség hozzá. Ha egy Felcsút ellen nincs, az EL-ben miért lenne? A most (is) joggal dicsért Sousa alatt pontosan ugyanez volt, vele bajnokságot sem nyertünk, pedig akkor nem az edzőnk, hanem a csatárunk volt Nikolics... De bejutottunk az EL-be, ahol védekezni kellett és a kevés eséllyel élni. Most is ez van, csak ma az ellenfél kurvára nem akart támadni, mi meg nem voltunk elég hatékonyak, ezúttal hátul sem. Ettől még egy totál kiegyenlített meccs volt, nem aláztak meg, nem játszottak le a pályáról, ahogy mi sem a Ludogorecet. "Csak" győztek, ahogy utóbbiak ellen mi is.

    Ettől még tudom, hogy sok probléma valós, én speciel a stadion miatt vagyok a legdühösebb, mert egy olyan rendszerben, ahol Baszomnádasdon is épül stadion és kész lesz a lopásokkal együtt is, ott menjen a francba mindenki, aki éppen a mi díszpinty csapatunknál nem tudta ezt elintézni, és ne jöjjön senki röhejes téllel meg sok csapadékkal. És igen, bizonyára vannak egyéb rossz döntések is, de amíg valaki nem írja le, hogy márpedig pontosan ez és ez a helyzet az öltözőben, ez és ez történik menedzseléssel, igazolásokkal, addig ne is adja senki a jólértesültet, belekapaszkodva egy amúgy elkerülhető vereségbe.

    Sztem magyar szurkolói probléma, hogy az eredményből következtetünk vissza a játék minőségére.

    Rosszul játszani lehet, lélektelenül nem. Az is előfordul,hogy egy jobb időszakot követően visszesés van főleg,ha egyéb problémák is történnek a csapat körül.

    A tegnapi meccs kapcsán: A támadójáték a kieséses zsakaszban sem volt hatékony a gólszerzés tekintetében, amiben tegnap sem volt változás. Hazai pályán Nikolic egy kb hasonló kvalitású csapattal szemben érthetően a támadójátékot választotta a kontrázás helyett és meg is volt a mezőnyfölény ehhez, a gólhelyzetek hozzá.

    A játékosok akartak és küzdöttek,futottak de többen nem voltak formában és a szerencse sem állt a csapat oldalára a rengeteg lehetőség ellenére.

    Kulcsmomentumokban rosszul döntöttek páran,amit az ellenfél könyörtelenül büntetettt. Nem volt jó foci,de akarat volt . A második félidőre az eredménytelenség miatt csökkent a hit a játékosokban,de ez nem akaratos volt. Fejben leblokkoltak,körülményesek lettek nem találták a megfelelő megoldást a gólhoz.

    Lazovic, Kovácsik kiesése gondot okozott. Több ember nem volt formában, egyesek már hosszabb ideje gyengén játsznak. Vinicius,Scsepovics már olyna szinten,hogy veszélyezteti a csapat játékát.

    Fiola hátul bizonytalan, oda is kéne egy másik ember.

    Hodzicot játszatni kellene és általában az egész keretet forgatni kéne,hogy mindenki kapjon játékpercet, akkor vagy játékba lendülne, vagy kiderülne,hogy nem ide való. Cserepadról nem lehet EL szintet hozni, ha nem vagy játékban.

    Kovács is azt mondta,ha az első gólt nem a Bate rúgja,akkor másképp lett volna a meccs képe. De sztem,akkor is ,ha legalább az egyenlítés megvan. Pszichésen sokat kivett a csapatból, hogy a sok küzdés ellenére nem jött a gól. Persze ezen lehetne és kell erősíteni,de magyar csapatoknál ez sajnos benne van, mert az NB1-ben nem követelik meg ezt a körülmények és sztem az edzők sem eléggé. Ott is úgy kéne hozzállni,h minden egyes meccs minden perc ,minden mozdulat számít a koncentrációban és akkor nem lenne ebből akkora probléma az EL-ben sem.

    Nagyon leegyszerűsített lenne azt mondani,hogy nem volt jó a taktika, hiszen,ha beáll védekezni a Vidi és kontrázik,akkor meg a Bate-nak lehetett volna mezőnyfölénye, így viszont ők vállalták a kockázatot, ami bejött nekik.

    Ketten is belinkeltük azt az elég korrekt, szakmai szempontú és mindenféle elfogultságtól mentes elemzést, amit szerintem érdemes elolvasni. Aki mindenáron úgy akarja látni, hogy az edzőnk holmi sértettség miatt "nem dolgozott ki taktikát", a játékosok "nem akartak nyerni", a csapat meg "megy a lecsóba", annak persze felesleges. De szerintem ez nevetséges.

    Én speciel nem mondtam, hogy a játékosok nem akartak nyerni. De az edző által meghatározott felállás és kiadott utasítások mellett nem lehet egyénieskedni, mert akkor a játékost úgy kib.ssza az edző a csapatból, hogy

    a lába nem éri a földet (lásd Várga és Pátkai esetét a közelmúltból). Ez lett nekik megmondva, e szerint kellett játszaniuk (persze a helyzeteket még emellett is be lehetett volna rúgni). A csapat játékában semmilyen elképzelés nem volt, egész egyszerűen nem lett taktika kidolgozva erre a meccsre. (Persze lehet cáfolni, ha valaki leírja, hogy mi volt a taktika.)

    "a három szélsőhátvédünk egymást múlta alul, hogy egy cselt nem tudtak megcsinálni"

    Fiola: 2 csel
    Stopira: 6 csel
    Nego: 3 csel

    Cselek összesen: Vidi 23 - 6 BATE

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177