magyarfutball.hu

Debreceni VSC - MTK Budapest 3 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.07, 16:51
    Janikával biztosan gyakoroltatták, hogyan kell leszorítani a labdát, mert az elmúlt meccseken az ilyeneket igencsak kirugdalta a stadionból.

    Az első 30 perc talán a szezon legjobb játéka volt.

    Ez így van, ilyen dinamikusan, gólra törően, agresszíven játszó csapatot ritkán látni az NBI-ben ahogy mi játszottunk az első félórában. Pont a mellettem ülővel beszéltük, hogy a foci nem azért foci hogy ez ilyen sima legyen ahogy akkor tűnt és lehet majd látunk egy teljesen más jellegű második félidőt.

    Ez így is lett, nagyon magunkra húztuk őket vagy csak elfáradtunk a magunk által diktált iramban, ezt nem tudom, mindenesetre Bódi gólja rettenetesen kellett, a semmiből jött, abban a szakaszban az MTK egyenlítése érett inkább. Ott igazából vége volt a meccsnek, az MTK-ban annyi nem volt hogy onnan még két gólt lőve visszajöjjön.

    Összességében grat a csapatnak, behúztunk egy újabb fontos hazai meccset. Volt pár nagyon jó teljesítmény, persze Janika mindenekelőtt, de Tőzsér és Bódi is és megemlíteném Kinyiket aki baromi jól játszik hetek óta szerintem.

    Hátra van három olyan idegenbeli meccs ahol nem mi leszünk a favoritok, jó lenne bravúr valahol + három hazai meccs kiesőjelöltek ellen, érdekes lesz.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140