magyarfutball.hu

MOL Vidi FC - Debreceni VSC 2 : 1 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.03.31, 16:21
    Milanovot lehozta Nikolics, teljes joggal. Nem értem Milanovot, Karsai szintű, pengés játékos, ugyanakkor egy lekvár. Semmi harcosság, akarat nincs benne.

    Pátkaiiii ki más....

    Jól játszik ma, megérdemelte. Előtte szépen lőtte rá Hodzic.

    0-1 után elkezdtünk focizni, addig csak nagyképű, arrogáns viselkedés és teljesen impotens játék jellemezte a csapatot. A spori totális erélytelenségére ráérezve ment a pofázás, elképzelés meg nem akadt. Vinícius totál hülyeségeket csinált,a csúcs a gól előtti tökfelesleges szabálytalansága volt. (Megjegyzem, előtte mi támadtunk, szélső védők agyig feltolva, egy rossz passzból megkontrázta a Loki. Szóval a koncentrálás sem volt rendben.)

    Na ott aztán új meccs kezdődött, és most szerencsénk is volt, mert a Puskás meg Diósgyőr ellen nem sikerült fordítani hasonló kései ébredés után. Megérdemeltük a győzelmet, de lehetett volna könnyebb. Bár ez nem számít, így meg legalább volt hangulat is. smiley

    Ezzel együtt a kupában van reális sansz nyerni valamit idén, úgyhogy szerdán jön a legfontosabb meccs. Persze lehet, a Fradinak nem lesz annyira fontos.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.03.31, 16:20
    Ilyen látványosan mint a második félidőben, nem kellett volna lefeküdni a vidinek. Minden labdát eladtatok a vidi térfelén.

    Csak a szokásos vereség ellenük. Mondjuk bajnokok úgyse lesznek.

    Kár érte. Egy pontot talán érdemeltünk volna, kár Zsóri helyzetéért.
    Bandi szerintem későn cserélt, hamarabb kellett volna az első két csere.
    A hazai meccseket hozni kell, aztán meglátjuk mire elég.

    Jó volt a taktikánk az elején, hogy kijöttünk, és feljebb védekeztünk, és elöl tartottuk a labdát. Kontrára ugyanis, ahogy a második félidőben Zsóri beállásáig láttuk, nem nagyon volt esélyünk, látványos volt, hogy mennyire nem tudták a középpályások lefutni a védőiket. Ebben biztos kellene fejlődni... Ha feladjuk (vagy feladni kényszerülünk) a sokpasszos játékot, és pár húzásból akarunk a kapu elé érni, kellenének a gyors emberek. Zsórin látszik, hogy vérbeli csatár, ha HB lassan, okosan beépíti, a legnagyobb húzása lehet az idén.

    Nem értettem Nagy kirúgásait, annyira nem támadtak le a saját térfelünkön.

    Kár a pontokért, de annyira beszorultunk, hogy berítékolható volt, hogy előbb-utóbb betalálnak. Az azért jó volt, hogy az utolsó percekben is mentünk előre, volt tartása a csapatnak.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140