magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Újpest FC 0 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.03, 11:34
    Újpest drukkerkocsma:
    Gratulálok a stábnak, játékosoknak ma is a 9 szögletünkből a beivelés után a kapus kezében landolt a labda!Annak igazából én is örülök, hogy nem igazoltak V-VI osztályból külföldieket, viszont 2 embert igazolni a kieső csapatból ahol ott is csak kiegészítő emberek voltak és úgy beharangozni mintha nagyágyút igazoltak volna, hát nem tudom....

    Mi nem győzni akarunk, hanem elkerülni a vereséget. Még emberelőnyben sem akartunk gólt rúgni, nemhogy egyenlő létszámnál. Amíg ez a vezetés itt lesz, addig nem is számíthatunk másra.

    Újra nem akartunk nyerni. Ismét hátul passzolgattunk, nagyon sokszor. Emberelőnyben a végén sem előre vágtuk a labdát, hátha sikerül rúgni egyet, hanem tíz passzal próbáltunk felérni. A bíró pedig még úr is volt (a hosszabbításba is belehosszabbított, hátha felérünk), de mi nem próbáltunk meg mindent. Sőt semmit nem próbáltunk meg. Ki a faszt érdekel, hány meccsen nem kaptunk ki, ha kevés meccsen nyerünk? Nekem nem dicsőség, ha nem kapunk ki. Nekem az a dicsőség, ha nyerünk. Inkább tegyünk meg mindent és bukjunk, mint, hogy ilyen tesze-tosza játékot nyújtsunk, amikor ott az esély a nyerésre.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.03, 11:32
    Hajrá Loki drukkerkocsma:
    Idény eleji forma, küzdöttünk-hajtottunk, nem

    volt szerencsének, a fiúk minden dicséretet megérdemelnek. Dolgozunk tovább.

    Pontatlanok voltunk ismét, ezért igazságos a döntetlen.Damásdi egész jó kis játékos , Kosiczky meg egy jó kapus. Nem tudom, hogy csak nekem tűnik-e fel, de az egész meccsen egy kis bizonytalansága volt, egy kijövetelnél meggondolta magát, Knézy rögtön észrevette és szóvá tette, mint negatívumot. De amikor kivetődve a röviden mentett egy óriásit alig említette a védést.Bizonyos játékosok esetén mint ha fizetnének a szpíkereknek, hogy egy védést óriásnak minősítsenek, más kapusnál meg a bravúrt sem említik.

    Én bent hagynám a kapuban a következő meccsre is.

    Én is pont őket emelném ki, mint kellemes meglepetés. Damásdi, habár ma mindent kihagyott, de igen jól helyezkedik, és bizony odaér. Ha rutint szerez, rendben lesz ő. Kosicky meg végig magabiztos volt, és milyen jól jön ki! Érzi a játékot. Nem biztos, hogy cserekapus ő. Szatmári is jól takarított, de Ferenczi is aktív volt és időnként taníthatóan szerelt. Elég nagy tempóban kezdtünk egyébként, úgy mentek az egyérintők hogy csak néztem. Ezt kellene megpróbálni minél tovább játszani, persze ehhez erőnlét meg koncentráció kell. De alapjában véve elégedett vagyok. Legközelebb majd a kaput is eltaláljuk.

    Hát a kaput is eltaláltuk. Szó szerint. Tőzsér kapufája, ha egy centivel lejjebb megy, akkor a vonal mögé pattan...

    Nem volt ez rossz, így elsőnek!

    Valljuk be, nem túl hosszú a kispadunk, Bandi Bá a legtöbbet hozza ki a fiatalokból. Tőzsér, Bódi jól mozgott, de az egész csapat akart.

    Ezzel a hozzáállással tényleg tartható az élmezőny.

    A bírót hagyjuk......

    Szerintem megb@sszák a lilákat a szurkolóik miatt..... nagyobb az arcuk, mint kellene.

    Pedig egy csatárral a mai meccset is meg lehetett volna nyerni. Takácsot meg Szécsit nem hívják semminek...

    Nekem Tőzsér sem tetszett, nem vagyunk rosszabbak nélküle.

    Kosicky többször is bizonytalan volt, de ez betudható a meccshiánynak, bízzunk benne, hogy majd elmúlik, mert azt gyanítom, hogy ő lesz az első számú kapusunk, Nagyot meg eladjuk. Más logikus magyarázatot nem találok Hrabina leigazolására.

    Nekem úgy tűnt, hogy a második félidő második felére - már a kiállítás előtt is - feljött az Újpest, szerintem erőnléti gondjaink vannak, kellene egy erőnléti edző.

    Jó volt az egész meccs, szerethető a csapat. Valaki nem tudja, hogy az újpestieknek mi a gondja, hogy románokhoz hasonló gusztustalan kiírást hoztak?

    Egészen félelmetes, hogy FJ egy ‘ne félj már, Janika!’ nézői beszólásra is úgy reagál, hogy a kurva anyàdat. S nincs senki, aki a társak közül beleveri a fejet az öltözőszekrenyebe.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.02, 11:43 (szerk.: 2019.02.02, 11:43)
    Vad II. István betegsége miatt Karakó Ferenc vezeti a mérkőzést.