magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Budapest Honvéd FC 2 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.12.09, 18:12
    Hajrá Loki Drukkerkocsma:
    Ez egy nagyon szép győzelem volt.Gratuláció a csapatnak.Mindenki jó volt, de Kusnyír a legjobb!

    Egyetértek mindennel, ez valóban szép volt.

    Szécsi nem a kedvencem, de a mai meccsen nagyon megérdemelte a gólt.

    Talán az ősz legjobb játéka volt ma. Kusnyír magasan a meccs embere volt. Herczeg Andrásnak gratula a 200 NBI-es meccshez!

    Szécsinek volt egy csomó ígéretes lehetősége, de a legnagyobb ziccereket is elrontotta. Ha nincs a gólja, akkor nálam ő lenne a citromdíjas.

    Nagyon sokszor választott rossz megoldást a második félidőben a 3 a 3 ellen, 2 a 3 ellen szitukban kontráknál. Passz mikor lőni kellene vagy fordítva, toporgás míg visszazárnak a védők és hasonlók.

    De egyszer nagyon jókor volt jó helyen és az nagyon fontos gól volt, jött a Honvéd és N'Gog beállása után meglehetősen veszélyesek voltak, lehet egyenlítenek ha 1-0 marad, szerencsére nem derült ki.

    Ma nagyon tetszett Pávkovics, nagyon sok jó szerelése volt, nagyon biztosnak érzem újabban. Tudtommal nagyon szeret is itt lenni a Lokinál, alig várta hogy Újpestről elkerüljön valahova.

    Tegnap jó volt a játék, és bár időnként nem vagyunk elégedettek Nagy Sanyival, de tegyük össze a két kezünket, hogy nem ilyen "Grófok" védenek nálunk. Nekem Szécsi játéka is tetszett, sokszor odaért amikor oda kellett, bár igaz, lehetne pontosabb. Varga Kevinben tetszik, hogy egyre inkább kezd vezér lenni, elkéri a labdákat. Bizakodó vagyok, össze fog érni ez a csapat.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.12.09, 18:09
    Csak a Kispest Drukkerkocsma:
    Kilátástalan támadójáték és egy indiszponált védelem, élükön Gróffal.

    Mi a szösz lehet a baj.Supi nem olyan szar edző hogy csak ennyit tudjanak.Valahogy a tűz hiányzik,talán belső konfliktusok.

    Teljesen elvesztettük a fonalat, fogalmunk nincs mit kéne játszani, rohadtul nem lepne meg, ha a dózsa is verne minket jövő héten, aztán meg edzőt váltanánk a télen. Emberemlékezet óta nem volt egy normális meccsünk, és ennyire nem impotens ez a keret, hogy minden kapuralövésnél örömtüzeket kellhen gyújtani.

    az eredmeny teljsen papirforma (nem mintha a Debrecen komoly csapat lenne), sajnos a csapat jateka tovabbra is kiabrandito. Utoljara talan az mtk ellen jatszottunk jol (akkor 1:1 lett a meccs), azota minden meccsen eleg nagy homaly, hogy mit akarunk...

    A pozitivum, hogy az edzonk az ideny vegere be merte allitani a fiatalokat, Bano-Szabo ill. Majer abszolut a csapat legjobbjai koze tartoztak ma. Nekem szemely szerint igy elviselhetobb volt a vereseg, amugy sem szamitottam sok jora azelmult hetek alapjan, de a fiatalok nagyon jok voltak szerintem.

    A negativum is ehhez kapcsolodik:

    - ha ezek a fiatal jatekosok ilyen jok, akkor tenyleg mi a faszert kellett eddig jegelni oket... hat b'meg, Majer a mezony egyik legjobbja volt, adjanak neki jateklehetoseget.... tartok tole, hogy telen kolcsonadjak valamelyik alsobb csapathoz, pedig siman befer az elso osztalyba a mai jateka alapjan.

    Egyeb panaszaim:

    - Tischlert jatszatni? Nem mondom, hajt a csavo, de semmi eredmenye, NGOg 1 megmozdulasaval tobb veszelyt jelent... komolyan, ez mikor tunik fel valakinek a kispad kornyeken?

    - Heffler sem nb1-es szint (sem szelsokent, sem vedokent), vajon eszre veszi ezt valaki? Ki lehetne Kovacsot is mar probalni...ezt a szintet biztos hozna.

    Amugy tenyleg elegge szetesett a csapat, a vedekezes es a tamadas se mukodik (gyakorlatilag kidolgozott helyzetek nincsenek, a vedelem konnyen sebezheto), de ma mondjuk a 60. perctol kezdve legalabb voltak szebb tamadasszovesek, megmozdulasok elsosorban Majer-Ngog paros reszerol.

    Nincs mese, a dozsat jovo heten le kell gyurni, sajnos Kukoc eltiltasa lejar, igy ot valszeg visszateszi Supka. Mondjuk az Ujpest siman verte azt a Vidit, ami ellen nekunk momentumunk se volt, nyilvan nem mi vagyunk az eselyesek...

    Egyebkent tovabbra is allitom, hogy magyar szinten eros keretunk van, ahol hianyposztok vannak, ott pedig siman vannak olyan tehetsegek, akiket akar kezdokent kellene jatszatni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387