magyarfutball.hu

Újpest FC - Neftçi PFK 4 : 0 21:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Újpest FC - Neftçi PFK 2018
  2. Újpest FC - Neftçi PFK 2018
  3. Újpest FC - Neftçi PFK 2018
  4. Újpest FC - Neftçi PFK 2018
  5. Újpest FC - Neftçi PFK 2018
  6. Újpest FC - Neftçi PFK 2018
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: BZS1979
    2019.12.18, 17:19
    Műsorfüzet/stadionlap

    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 14:34
    Nebojsa Vignjevic: Fantasztikus győzelem! Mit is mondhatnék, úgy gondolom, mindent elmondtak a fiúk a pályán. Fantasztikus játék, fantasztikus teljesítmény. Az összecsapáson jó időben lőttük a gólokat, és jól védekeztünk. Talán az emberek úgy gondolják, hogy ezt a 4-0-ás eredményt könnyű volt elérni, de mi tudjuk, hogy milyen kemény és nehéz is volt ez. A Neftci megmutatta, hogy 60 perc után is veszélyesek lehetnek, azonban mi nagyon fegyelmezetten játszottunk, így nem tudtak eredményesek lenni. Látszott a vendégeken, hogy a harmadik találatunk után elvesztették az önbizalmukat, mi ezt kihasználtuk. Remélem, azok az emberek, akik negatív kritikával illették a csapatot az első meccs után, most bocsánatot kérnek majd. Örülök, hogy a labdarúgóim megmutatták, hogy mit tudnak és mire képesek. Köszönöm a szurkolóknak, mert nagyon fontos szerepet játszottak a visszavágón, nagyszerűen bíztatták a csapatot. Hatalmas élmény, hogy sikerült eredményesnek lennünk, és óriási dolog, hogy egy Sevilla ellen pályára léphetünk majd. Jó lehetőség az együttesnek és a stábnak is, hogy tanuljunk egy ilyen kaliberű csapattól. Tudom, hogy mindent megteszünk majd azért, hogy élvezhető futballt nyújtsunk, és szoros eredmény alakuljon ki.

    http://ujpestfc.hu/article?id=6541
    Roberto Bordin: ?
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 14:31 (szerk.: 2018.07.24, 14:45)
    Nem vagyok „elájulva” a tegnapi meccstől, inkább tartom egy egyszeri kiugró teljesítménynek, mint a csapat folyamatosan várható formájának. Viszont! Az elmúlt időszakban, kicsúcsosodva a múlt hétre, kemény, dehonesztáló véleményt fogalmaztak meg (nem kevés igazsággal) többen is, most viszont mélyen hallgatnak, No, nem a Vignjevics által pedzegetett „bocsánat kérésre” gondolok, az baromság, de a tegnap este fényében kíváncsi lennék mostani véleményükre, értékelésükre is.

    Én nem kérek bocsánatot az idegenbeli leszereplés miatt, mert ott a hozzáállás és a küzdeni tudás az nulla volt egy gyenge csapat ellen. A tegnapi eredmény az nagyon jól esett, végre valamit lehetett látni az akaratból és a küzdeni tudásból, jól játszott a csapat. Továbbra sem tetszik a sok hátul passz és a sok hátra játszott labda. Én Vignjevicset tartom az NB 1 legjobb edzőjének. Szép volt fiuk !! HAJRÁ LILÁK !!

    Azért legyünk őszinték és realisták : ennél az azeri csapatnál könnyebb ellenfelet aligha kaphattunk volna. Csak hát a magyar foci jelenlegi helyzetében minden apró kis sikernek örülnünk kell.

    Így kell ezt. Hajtani, pörögni, harcolni. Meg is lett az eredménye. Ez pedig - ahogy korábban írtam - nem pénz kérdése. Gratulálok az Újpest csapatának.

    Bravó Újpest!
    Így kell ezt csinálni, hajtani, koncentrálni, sokat iramban futni, és így megy is a foci!
    Gratula az Újpestnek ehhez a szép 4-0-hoz!
    Így kár lehet menni megmutatni magunkat Sevilla-ban!
    Nem bexarni a gatyába, ugyanígy focizni, és a vízumot is rendesen előkészíteni, és nem lesz gáz!smiley

    Nagyon nagy gratula az Újpestnek! Nem gondoltam volna, hogy ledolgoznak két gólos hátrányt, nem tudom, mikor volt képes ilyesmire magyar csapat. Az kemény, hogy már azonnal a Sevilla jön, 35-40 éve a Dózsának nagyobb esélye lett volna ellenük. smiley De hát ez van, játszanak jól ellenük a maiak, élvezzék, hogy ilyen kaliberű csapattal meccselhetnek.

    Gratulálok az Újpestnek. Az első meccs után, előzetesen talán a legesélytelenebb csapatnak tartottam a továbbjutást illetőleg. Magyar csapatok 2gólos hátrányt ritkán dolgoznak le a nemzetköziben, de az ellentmondást nem tűrő rendkívül szervezett és határozott játékuk előtt le a kalappal. Örülök, hogy elhozzák nekünk Magyarországra a Sevillát. Bravó fiúk.

    Hatalmas gratula az Újpestnek és különösképpen Vignjevicsnek, hogy ezzel a szűkös kerettel a taktikának és a fegyelmezettségnek köszönhetően 2 gólos hátrányt sikerült megfordítani egy értékben nagyobb csapat ellen!

    Elképesztő buli volt.., szinte már úgy éreztem magam mikor Törőék alázták az Fc Kölnt.. Minden elismerésem az egész stábnak.. Szép volt Liláim..

    Bravó Újpest, Remek Lilák !..
    Eljött az igazság pillanata, revánsot vett a csapat.
    Bakiban 3–1-es vereséget szenvedett az Újpest a Neftcitől, nem túl sportszerű előzmények után. Az Újpest két meghatározó afrikai játékosát vízum problémára hivatkozva nem engedték be az Azeriek. Ez nem volt szép tőlük, sőt egy gusztustalan húzás volt. Az első meccs eredményétől függetlenül a szurkolók mégis továbbjutásról álmodtak és bíztak a csapatban, milyen jól tették. Ugyanis továbbjutás esetén a következő körös ellenfélről álmodtak, a Sevilláról beszélgettek. Újra egy sztárcsapatot elhozni végre Újpestre, egy olyan csapatot, akihez hasonlók régebbi időkben gyakran látogattak Újpestre.
    Nos sikerült, és ezért érdemes volt kijutni a nemzetközi kupába, 2009 után ismét, hosszú böjt után, sokat kellett várni rá.
    Azok az Újpest szurkolók akik bíztak a csapatban és már korábban lefoglalták a szállásukat Sevilla városában, éreztek valamit, és milyen jól tették.
    Az FC Sevilla a város piros-fehér sarka míg a Real Betis Sevilla a zöld-fehér sarok.
    Az FC Sevilla városi riválisa a Real Betis Sevilla komoly Újpesti kötödéssel bír, a csapat edzője volt egykoron az Újpest legnagyobb legendája Szusza Ferenc, majd Dunai II Antal, játékosa pedig Ladinszky Attila, aki győztes gólt is rúgott a csapat színeiben a Real Madrid ellen.
    Sevilla-i zöld-fehérek: Szusza, Dunai II, Ladinszky. Egyetlen zöld-fehér csapatnak lehet szurkolni: a Real Betis Sevillának, és ők is fognak szurkolni az Újpestnek a legnagyobb városi rivális ellen.
    Két jó meccset várok a Sevilla ellen és szép élményeket a sokszoros Európa-liga győztes sztár csapat ellen...

    LITAUSZKI IGAZSÁGA
    Ez a meccs két síkon zajlott.
    Az egyiket láttuk: a pályán a gyöngébb erőkből álló, de csökönyös és fanatikus csapat kibrusztolta a továbbjutást az ötször annyi lóvé ellen.
    A másikat csak tudjuk Litauszki keserű kifakadása óta. Azt, hogy ezek a fiatalemberek meg akarták mutatni, hogy –noha nem jegyzik őket a világpiacon; a magyar focistákkal ilyesmi 50 évvel ezelőtt fordult elő utoljára- annál azért legalább ötször annyit érnek, mint a klubhierarchiában fölöttük lévő tucatnyinál is népesebb menedzsment. Fogcsikorgatva, de ezt is elérték.
    Hogy Litauszkiékat követik-e más kluboknál, nem tudom, nem is hiszem. Azt sem, hogy saját egyesületénél nem lehetetlenítik-e el szankciókkal, agyonhallgatással – ahogy ezt megszólalása óta sunyítva teszi az Újpest vezetősége.
    Mindenesetre: néhányunk rokonszenve Litauszkiéké.
    Vagy hogy csak a magam nevében beszéljek, én a vízilovakkal vagyok…

    Mar korabban gratulaltam a fiuknak,de van meg
    egy kis hozza fuzni valom.Eloszor is kissk4040 jol
    osszefoglalta a lenyeget a sajat hazunk tajarol.A
    gyengenbbek kedveert...mi lilak sem szamitottunk
    egy kiuteses gyozelemre,de szamitottunk egy fe-
    gyelmezett kibrusztolt 2-0-s sikerre.Litauszki nagyon
    kipakkolt,de remelem,hogy oszinteseget nem
    buntetik.Vegig olvastam,a taknyok elismero hozza-
    szolasait is.Nagyon erdekesnek tartom,hogy sport-
    szeru gratulacioik mellett kitertek sajat csapatuk
    kudarcara is.A Maccabi rovidke egy het alatt k.rva
    eros ellenfel lett.Jol emlekszem,hogy tobben
    leneztek oket az elso meccs utan.Egyszeru. Az NDKs
    borostas baba egy nulla.Lila szivem is tudja,hogy 1%
    eselyunk van a Sevilla ellen. DE UJPESTEN EGY
    EDZO UL A KISPADON,NEM EGY CIRKUSZI BO-
    HOC!!

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2648347
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.20, 20:37
    Csapatunk idei első Európa-liga-selejtezős ellenfele az 1937-ben alapított Neftçi PFK együttese lesz.

    Azeri ellenfelünk székhelye Baku, a klubszínei pedig a fekete és a fehér. A klub a ’37-es alapítása óta 3 névváltoztatáson ment keresztül. Nyeftyanyik, Nyeftcsi végül ’92-től hívják Neftçi Peşəkar Futbol Klubu-nak. Becenevük: Olajmunkások. A 81 éves klub eddig 6 alkalommal (’95, ’96, ’99, ’04, '13, ’14) lett azeri kupagyőztes és 8-szor (’92, ’96, ’97, ’03, ’04, ’05, ’11, ’12) végeztek hazájuk élvonaljának első helyén.

    A tavalyi bajnoki pontvadászatban 46 pontot szerezve (14 győzelem, 4 döntetlen, 10 vereség) a harmadik helyen végeztek, ez 19 ponttal kevesebb, mint a győztes Qarabag megszerzett 65 egysége. 39 eredményes, a kapuban landoló lövésük mellett 28 találatot kaptak ellenfeleiktől, ennek értelmében átlagosan 1.39 gólt lőttek mérkőzésenként, míg 1-et gyűjtöttek be. Az idényben a legnagyobb arányú győzelmük 4-0 volt, vereségünk pedig 1-3. Sikeres támadásaik, lövéseik többségét a 75. és a 90. perc között értékesítik.

    A Bakcell Arena névre hallgató létesítményük 15.000 szurkoló befogadására képes. A stadiont 2012-ben adták át.

    Az Neftçi PFK kerete 29 labdarúgóból áll, amelynek többsége azeri. A 7 idegenlégiós között van paraguayi, kolumbiai, chilei és argentin is. A csapat átlagéletkora 24.3 év. A 47 éves Tarlan Ahmadov 2017 szeptembere óta irányította júliusi El-ellenfelünket, de június elejétől már Roberto Bordin a csapat vezetőedzője.

    Az első összecsapásra július 12-én, a visszavágóra július 19-én kerül sor. A mérkőzéssel kapcsolatos információkról a közeljövőben itt - ahogy eddig is -, az egyetlen hivatalos honlapunkon tájékoztatjuk szurkolóinkat. Hajrá, Lilák!

    http://ujpestfc.hu/article?id=6460