magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2 : 1 15:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  2. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  3. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  4. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  5. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  6. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  7. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  8. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  9. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  10. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  11. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
  12. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC 2017
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.17 (6 szavazat)

játékvezető: 2.67 (6 szavazat)

hangulat: 4.17 (6 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)
  2. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.05, 13:22
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    Teljesen vállalható volt a meccs pályán, lelátón. Nem volt szerencsénk, van ilyen.

    A szünetig reménykedtem, két perc alatt két gólt a Monor ellen sem szabad kapni nemhogy a zöldek ellen. Azért a végén rájuk hoztuk a frászt. Emelt fővel jöhettünk le a pályáról és ez a lényeg.

    Tetszett Varga és Jovanovics harcossága, az utóbbi nagyon megérdemelte a gólt. Bényei remekül élt a támadásoknál, Nagy pedig... A két gólról nem tehetett, amit viszont 16-osról való kilépéseknél meg a támadásindításoknál mutatott, nem semmi. Polekszics se indított ilyen jól, mint ő ma.

    Ilyen játékkal ki lehet kapni, és ezt szerintem mindenki el tudja fogadni. A második gól, amit, és ahogy rúgott a fradi, sok csapatott padlóra küldött volna, de, és ez azért ad okot a jövőt illetően, nem tette padlóra a csapatot, és fel tudott állni ezután, és gólt is tudott szerezni. Minden elismerésem ezért!

    Nem volt egy magas színvonalú meccs, látszott, hogy egyik csapat sem akar nyílt sisakkal játszani. A két gólunkat pontrúgás után kaptuk, és tök béna, és elkerülhető gólok voltak. Támadásban többet vártam, összességében a döntetlen igazságosabb lett volna. Ez az ftc egyéni képességeket tekintve lehet jobb, de csapatként semmiképp sem.

    Most lehet pihenni, összeszedni magunkat, ráncba szedni a sérülteket, és 18-án elverni a Vidit! Hajrá, Loki!!!

    Én a tegnapi meccshez csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem mindenki büszke lehet erre a Csapatra! AbbAn a közegben, hangulatban, szépen hely álltak! Az első félidőben kifejezetten jól és fegyelmeztetetten játszottunk , a másodikban sajnos voltak hibák, de szerintem ebbe nem lehet belekötni! Szép volt fiúk! Ondó szabó meg (furcsálltam is) szerintem teljesen korrekten vezetett. Egyformán engedte a kis lökéseket, egyformán adott előnyszabályt! A fradi gólja szerintem nem volt les, a tizit meg nem merem megítélni, ahonnan én láttam onnan inkább az volt mint nem! Szerintem rendben volt a tegnapi nap, csak így tovább srácok!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.05, 11:42 (szerk.: 2017.11.12, 13:05)
    Csodálatos visszatérése volt a tábornak !Fantasztikus hangulat,ez a futballünnep !Doll-nak üzenném -a játék nem igazán volt jónak mondható (és még szépen mondtam ),ilyen közegben jobban-és jobban kell teljesíteni !A szurkerek megérdemlik -hogy láthassák a Csapat mindent megtesz a győzelemért !Reménykedjünk ...

    Valahogy én is többet vártam a mai naptól de azt hiszem az első induló kárpótolt engem. Lehet h nem a leghangosabb a legjobb volt de nekem különleges marad. Szép estét mindenkinek!

    Volt egy kis szituáció a szünetben a büfénel. Bent volt a Bonyha, betámadták ő meg szétvágta az egyik srác lábát, de tána szétverték a Bonyha fejét ! Csodalkoztam kifelé, hogy rendőrsorfal van.....

    Az én szememben Bonyha a bűnöző aki stadionba kést vitt és használta is. Természetes emberi reakció, hogy szétütötték a fejét. Amúgy meg még buta is mint Evra...ilyen közegbe nem megyek be ! Megérdemli a féreg !

    A hangulat és szurkolás kurva jó volt. Zengett a stadion, mikor 20 ezren énekeltünk. Egy szép este volt. Meccs előtt egy kicsit több piró, vagy egy élőkép hiányzott, de biztos jönni fog az is, amikor jönnie kell.
    A sas repülése fenomenális volt, nem tudom, hogy ezt így akarták-e, de telitalálat volt.
    A meccs színvonala nem volt az igazi, de ezt mostanában már megszokhattuk. Paintsil játékára kicsit rányomta a bélyegét ez a hangulat. Gorriarán jól játszott, csak túl sok labdát szór el.
    Bödének járt volna egy gól, mert nagyon akarta.
    Meccs végén az ünneplésnél azért a játékosok elég gyorsan behúztak az öltözőbe... Ez kicsit furcsán jött ki számomra.
    A kemény lókaki ultrák meg dugják fel a drapijukat az anyucikájuk valagába.

    nagyvonalúan kiszednétek páran Spirót a kezdőből, de az feltűnhetett volna, hogy csak azóta nyerünk, amióta ő, Paintsil és Blazic játszik.

    Hát a hangulat már olyan volt, mint egy focimeccsen. Az első félidei játékunk viszont még mindig zavarodott nyuszikák fejetlen szaladgálása volt. A gól után volt végre némi foci, hogy aztán a végén egy picit azért izguljunk is.. Király volt, ahogy ugrált a családi szektor és a D2 bejáratnál még 2 szekus is bekapcsolódott a "KI nem ugrál"- ba. Meccs előtt beszéltem Storck egyik beosztottjával. Sok mindent mesélt a német edzőkről, fizukról, sérülésekről, ha lesz hozzá lelkierőm, majd beszámolok róla. Összességében azért jól szórakoztunk így, hogy a vége is jó lett.

    Nagyapákat unokákkal láttam összeborulni ,Embereket meggyógyulni ez kellet

    Még mindig nem tudom magam túltenni azon, hogy a tegnapi meccs már nem a hangulat miatt lett emlékezetes. Meg lehetett volna ezt előzni.
    -Ha én vagyok Bonyha, nem megyek oda, mert tudom, hogy vadásznak rám
    -Ha Hamberger vagyok, akkor szólok pár nehéz fiúnak, hogy figyeljenek rá, hogy ne legyen balhé a sráccal,nézzük levegőnek
    - Ha Kubatov vagyok, akkor vagy beültetem a srácot egy biztonságos helyre vagy mellé rakok 2 szekust, hogy kísérjék szépen mindenhova. Ne mondja senki, hogy ha nagyon akarja, akkor nem tud bárkit távol tartani a meccstől.
    Bármelyik esetben elkerülhető lett volna ez a "vérengzés". Az gyakorlatilag a mi szempontunkból már mindegy, hogy ott ki kezdte.
    Aztán most ahelyett, hogy azon agyalunk, hogy miként kerülhet a Ferencváros egy ilyen helyzetbe és a tetteseket ítélnénk el, a médiát basztatjuk, mert megírják. Persze, hogy megírják, mint az erőszakos úszóedzőt vagy a pedofil püspököt vagy a homokos színészt. A tálalás hatásvadász ? Persze. El akarják adni magukat. Ne adjunk nekik témát...

    Az megvan, hogy a sas koszont a tabornak?

    Improvizált, de kurva jól sült el. A helyére nem is akart repülni..

    Leszallt a felsolecre. Nem veletlenul.smiley

    Jaja az edzője kergette is derekasan de nagyon jól jött ki

    Bőle Luki esése 11-es volt? Az m4sporton az összefoglalóból kimaradt....

    Szerintem az. A védőnek már esélye sem volt a labda megjátszására és akadályozta a támadót a továbbhaladásban, illetve a labda megjátszásában. Szóval szerintem egyértelműen az volt. Teljesen a fordítottját ítélte annak a szituációnak. De ezen kívül szerintem jól vezette a mérkőzést, bár ez eléggé belerondít.

    Varga sem volt jó ma. Tudom gólt lőtt. De meccsek óta a támadó szekciónk a gyengébb és esetlegesebb.

    Mert nincs tudatosság a támadásfelépítésben. Ez a baj. Kreatívkodniuk kell a játékosoknak, pedig nincsenek olyan szinten, hogy kreatívkodjanak. Ezen a szinten mindent a szájukba kéne rágni.

    Spiro ma szinte 10-est játszott, és ha mérnék, hogy mennyit fut Nando, az is magyar rekord lenne; Paintsil ma szürkébb volt, előbb kellettvolna hozni Bőlét; de masszívak.vagyunk, bedaráltuk őket

    Óriási este volt, minden percét élveztem! Jó volt újra együtt!

    Ezzel együtt - egyelőre nem tudom miért - többre számítottam...

    Hajrá Fradi!

    Én is nagyobb durra szamitottam egyebkent...
    Azt hittem az elso indulo lesz remegos, de az egyik nagy helyzet utani volt csak az kb, meg a ket golnal.

    nehez meccs volt, mindket csapat bizonyitani akart, feszult volt mindenki, Doll-on is latszott hogy az elso golunknal nem is "volt ideje reagalni"

    szerencsere 5 perc alatt mi eldontottuk a meccset

    Paintsil nem volt a helyén.
    Tkp vagy mi. Meccsek óta valahogy légüres térben bóklászik. De majd kilábal ebből.

    Priskin a szokásos szart hozta tegnap is, csak volt egy szép ollózása, ami ugye mindig egy kicsit szerencse kérdéses is. Tkp. azért lett gól, mert nem találta el tökéletesen, hanem egy kis külső is volt benne. Ha teli rüszttel találta volna el, elakad a kapusban. Ettől nem lesz valaki a meccs embere. Fejpárbajoknál fel sem ugrott, főleg a gólja után. Egy alibi fost hoz minden meccsen, igaz, azt megbízhatóan.

    Roviden. Szurkolas nagyom jo volt , a jatek a szokasos. Ondo tovabbra is egy geci

    Látszott, milyen sokat számít a körítés - gyönyörű stadion, teltház, hangulat, és kis túlzással mintha egy topliga alsóházában küzdő csapatokat láttam volna a pályán.

    Ez totál tévképzet. Kifejezetten rossz minőségű meccs volt, de most mindenki örül mert voltunk 20 ezren, ennyi.
    A magyar foci rákfenéje a reális értékítélet hiánya.

    nagyon jo iramu meccs volt, a golunk utani 5 percben megroggyant az ellen, - na itt ervenyesult a telthaz ereje

    Minden pozitívum ellenére fájdalmas hogy a Debrecen egy mennyivel jobban félkészített csapat.

    Marmint miben? 35 perc utan kifujtak. Doll mar meccsek ota erre jatszik hogy a bator csapatok beledoljenek a sajat kardjukba. Abban egyetertek hogy a helyzetkihasznalasunk pocsek. Gala helyett golt kaptunk.

    Helyzetük sem volt az első félidőben, talán ha egyszer találták el a kapunkat. Ez azért erős túlzás volt. Remekül volt összerakva a védekezésünk. Persze voltak kisebb megingások, de ilyenek még a legnagyobb csapatoknál is előfordulnak.

    Észrevetéttek, hogy Jovanovics nem örült gólja után. Neki is respect.

    Hááát...nem is tudom. Hangom az nincs, vérnyomásom ezer, a játék nagyrészt ötlettelen, átütő erő sehol, de legalább nyertünk.
    Viszont most nézem, hogy a tévések kitömték a Kövesdet akik ellen mi szenvedtünk.
    Ellenük ennél sokkal több kell majd mert nekünk nincs egy solymosink mint a dózsának, hogy megállítsa a gólgyártást.
    Doll utolsó perces cseréit végképp nem értem. Lukács kaphatott volna legalább tíz oercet, annak talán értelme is lett volna.
    Mindegy, mára ez jutott, meg a 3 pont és az, hogy legalább győzelemmel tért vissza a tábor. Hajrá Fradi!

    Valaki mondja meg, hogy a Varga altal kidobott mezt es nadragot miert dobtak vissza? Sajnos a sajat szememmel lattam, nem ertrm :/

    most értem haza, amit el tudok mondani: félidőben a b3 wc-be 10-15 tábortag elég zaklatottan esett be, és álltak neki nagy lendülettel átöltözni, pulcsikat cserélni, úgyh vmi biztos történt.
    wannabe capo hogy lehet olyan ostoba, hogy egyáltalán felbukkan a stadionban? ...

    Nyilván az volt a lényeg, hogy vér ne legyen látható helyen.

    A vértócsa a B szektor beléptető kapunál volt. Ezt a saját szememmel láttam.

    A WC-ben a padló is csurom vér volt!

    "Az Index-nek a rendőrség a következőket írta (a lap szerint egyébként az eddig “bejáró” valamint “kint maradó” csoportok között alakult ki az ellentét, a kiváltó ok, hogy az eddig bejáró csoport vezetője késsel támadt az egyik visszatérő csoport két tagjára, akiket meg is sebesített, erre volt reakció a verés)"

    szóval egy hallhatatlan késelt meg két visszatérőt. mondhatom szép

    Normális ember nem megy késes közelébe.De bárhogy is volt a srácot nagyon megverték.Kb Simon Tibi szintű sérülései voltak.

    Elvették a "munkáját" , gondolom "pipa" lett picit.

    Az hogy megverik miközben elveszik tőle a kést, addig önvédelem. Utána szétverni már nem az. Hiába érzed "jogosnak". Pláne amikor csoportosan követik el.
    És igen. Jó lenne ha kiderülne mi történt igazából.

    Az FTC az alábbi közleményt adta ki az eset kapcsán:

    "Az FTC, a rendőrséggel együttműködve mindent
    megtesz az ügy tisztázása érdekében. Az eljárás befejezésééig
    felfüggeszti az összes érintett szurkoló kártyáját. Nagyon sajnáljuk,
    ami történt. Az elmúlt három évben, amióta átadtuk a stadiont, ilyen még nem fordult elő."

    Az egyik legnagyobb jelenet az volt amikor a sas két tiszteletkör után a Tábor előtt a kapufán landolt. Hidegrázós volt egyben nagyon magasztos.

    nagyon komoly volt! a SAS LESZÁLT!smiley

    Ezt még megrendezni sem lehetett volna jobban. Hihetetlen jelenet volt, ha nem látom nem hiszem el.
    Fradi SAS, az biztos!

    Busai a táborba szurkolt,a mérkőzés előtt,valaki megkérdezte tőle nem kéne meccsen lennie?? Azt a választ adta ezt ki nem hagyná smiley A hangulat pazar volt,férfi ember létemre én is megkönnyeztem ..

    Tökéletesen látszott hogy Fradista, Fradistának soha nem volt ellensége... Ott benn, együtt csak egy számított: A FRADI! Nagyon jó volt megélni.

    A sas óriási volt, ahogy a kapufára szállt le, utána pedig a szervusztok alatt a hideg szaladgált a hátamon, akkor éreztem, hogy végre újra egyesültünk, nagyon felemelő pillanat volt.
    A meccsen nagyon jó hangulat volt, nagyon kellettek már vissza srácok, és szerencsére a 3 pont is a miénk lett. A vidi ellen ismét ott leszünk, hajrá Fradi!

    "A biztonságiak felkapták és a mentőkhöz rohantak vele, de ott már eszméleténél volt, és végül a saját lábán szállt be a mentőbe"

    na ennyit arról, hogy meghalt valaki...

    Nagyon remélem ez egyedi eset ,nem szabad hogy beárnyékolja a meccset.Jó szurkolás volt ,le a kalappal a korrekt Debrecen előtt is.Mind a játékosai mind a szurkolói előtt.Igazi meccshangulat volt.Gondolod egyébként hogy máshol nincs balhé? Olyan nincs.

    kép

    Konyhai kés helyett pillangó késnek látszik...sose volt 20 centi amit írtak. jó az 7-8 centinek is max, de az biztos, hogy kés van a kezében.

    Mindig ott ment be a zászlókért a barátnőjével ahol a labdaszedő gyerekek. Ismeri mindenki, szabad bejárása volt.

    Igen ő Bonyha akit majdnem meztelen húztak ki a szekusok a tömegből.

    B3 körül álltam nem túl messze a Tábortól, azért túl sokan nem érezték, hogy 3 év szünet volt. Nagyon sokan nem szurkoltak. De a füst kárpótolt, főleg, hogy a 2009-es visszatérést kihagytam.

    Konkrétan a B-kártyás beléptetés gyorsabban haladt, egyszerűen könnyebb érinteni a jegyet, és nyílik a kapu, semmint tenyeret és kártyát bedugni. Szóval ennyit a gyorsabb beléptetésről, amit a szkenner okoz.

    Lehet, hogy nem csapda volt, ahogy itt sokan írják, pusztán annyi, hogy ugyanúgy megvan mindegyik GENERÁCIÓNAK (is) az az "agyatlan" csoportja, aki nem tud egy lépésnél előrébb gondolkodni. Már meccs előtt megüzenték Bonyhának, hogy el fogják kapni. Erre a másik "agyas", nemhogy meghúzná magát, hanem még összeszedi kb. 15 spanját, hogy majd velük együtt hátha meg tudja védeni a testét, tehát felállnak a támadóknak. Azon nem kell csodálkozni, hogy az ilyen emberek kést vesznek magukhoz. Ez mindkét félre igaz, csak van akinél megtalálják van, akinél nem. Nem helyeslem egyik oldal cselekedetét sem, de szerintem nem az volt az első lépése ennek a balhénak, hogy Bonyha kést rántott. Az már válasz lehetett valamilyen provokációra. Hogy ki ütött elsőnek, az majd kiderül később, ha kiderül egyáltalán, de biztos nem a késeléssel kezdődött.

    Viszont azon csodálkozom, hogy miért vannak sokan felháborodva, hogy hogyan jutott be kés. Azt senki nem tette szóvá, hogy miként jutott be ennyi piró. Viszont tudjuk, hogy egy görögtűz jóval nagyobb azoknál a késeknél, amiket ilyen célból hordanak maguknál az ilyen emberek.

    Azt ne akard bemagyarázni, hogy a tegnapi összes piró úgy került be a stadionba, mint anno, mikor Dragiék hozták be. Azzal is tisztában vagyok, hogy 2 millát le kellett tennie a tábornak előre, hogy lehessen piró. Nyilván ezt egyik fél sem fogja soha beismerni nyilvánosan.

    Szasza elkezdte énekelni a Nélküled-et, és bekapcsolódott a lelátó. Hogy kérésre kezdte Szasza, vagy csak magánakció volt, ez jó kérdés.

    Én egy picit másképpen látom.
    Valószínűleg megállapodtak abban, hogy szünetben rendezik a dolgot.

    Csak hát a szeku kilépett a hülyegyerek mögül, akárcsak a többi halhatatlan tag.

    Bonyha ezt nem úszhatta meg; vagy arcvesztés, vagy beleáll. Beleállt, de késsel, és itt baszta el. Ha halef nélkül megy, mindenki kalapot emelne. Utálná mindenki, de elismernék, hogy tökös gyerek.
    A lényeg; az ug valóban készült az összecsapásra, csak azt nem tudták, hogy Bonyhán kívül más nem lesz ott. Így nem készültek volna egy emberre.
    Aztán lehet hogy nincs igazam.

    Kettő szervezett bűnözői csoportnak vitája támadt egymással.

    A késsel hadonászó brigádja azt hitte, hogy az atyuska kiáll mellette, és hamár boltját elvesztette, azért immunitást ad neki.

    A másik fél részéről rengeteg vélt és valós sérelem halmozódott fel, de mindez nem számított volna semmit sem, ha nem kellett volna demonstrálni MINDENKINEK az országban, hogy ha nem a miénk bizonyos szurkolással kapcsolatos biznisz (ruha, ajándéktárgy, utaztatás stb) akkor nagyon könnyen úgy fogtok járni, mint a bevérzéssel és arccsonttöréssel holnap a kórházból kijövő Bonyha.

    Mára már mindenki megérti, hogy bizony ezzel az egy késeléssel egy teljesen új rend állt be a magyar szurkolói flaszteron kb. öt perc alatt.
    Kubatovnak is főhet a feje (na, nem azért, hogy őt is elvernék vagy ledöfnék), hanem azért, mert arcvesztés nélkül kell kijönnie ebből az egészből (mint politikusnak és mint Fidesz-pártigazgatónak, ugyanis a többi lófaszt sem számít vagy lófaszt sem jelent neki).

    Ez pedig csak úgy fog menni, hogyha fizet.
    Mindenki tudja, kinek a körének.
    És amíg a másik kör nem lesz túl mohó, Kubatov fizetni fog, ha nyugalmat kap a pénzéért.
    Hamarosan nagy változások lesznek a Fradi-szekuban (is).
    Csak figyeljetek.
    Elkezdődött.
    Egyedül Tóth Csabáék tudják megállítani ezt a folyamatot.
    De ahogy ők kigolyóztak másokat, őket is ki fogják.
    ISten hozott újRa itthon mindannyiótoKat.

    Mi a fasznak van egyáltalán biztonsági szolgálat, ha még a vezetőjük szerint is alkalmatlanok megakadályozni, hogy bármit belehessen vinni a stadionba és alkalmatlanok egy percekig tartó balhéba közbeavatkozni? Akkor minek és miért? A lóvéért?

    Az meg csak külön érdekesség, hogy amíg kint volt a tábor B. mellett állandóan ott volt a szeku. Visszajött a tábor és a szeku hopp eltűnt mellőle. Érdekes dolgok ezek smiley

    "Megítélésünk szerint, a törvények mindenkire egyformán vonatkoznak, mindegy, hogy ki és milyen indítékkal követte el tettét."

    Korrektebb lett volna a kedves Baranyai úrtól, ha nem burkoltan, hanem egyenesen leírja egy mondatban, hogy az "50" fő érkezése válaszreakció volt a késelgetésre. Nem változtatna a tényen, de egy kicsit más megvilágításba helyezné mindenki számára a dolgokat. De nyilván ez nem volt szempont.

    Látom sokaknak feltűnt a biztonsági szolgálat nem megfelelő hozzáállása a szombati eseményekkel kapcsolatban.Tudomásom szerint Borsodból is lettek a meccsre rendelve szekusok.Õk maguk sem értették,hogy miért kell nekik is biztosítani ezt a mérkőzést.Nem igazán ilyen tömeghez vannak szokva és valahol érezték,hogy nem lesz egyszerű.Szóval mintha borítékolták volna,hogy lesz valami.Persze lehet,hogy semmi különös nincs ebben,de valahogy az ellenkezőjét is eltudom hinni. smiley

    Tehát akkor utoljára.

    Nem lehet konfliktus szkenneres és nem szkenneres között. Nem is volt. Az egyezség ezen része sem lett felrúgva.

    Bonyha kivételt jelent. Ha ezt nem érted meg, akkor nem akarod megérteni. Tök mindegy mit írunk ide.

    Ha ő is az egyezség része lett volna, akkor az Szszjn vezetők a mérkőzés előtt, keddtől-szombatig a késelés percéig nem hivják a klub különböző vezetőit.

    Kedden találkoztak a security vezetőivel akik azt mondták, a legjobb az lenne ha Bonyha ki sem jönne. Mindenkinek ez lenne a legjobb. Ez lett volna.

    Az események pénteken pörögtek fel.

    Ekkor beszéltek többen is Bonyhával szurkolói oldalról.

    Először úgy tünt megérti a kérést. Aztán valakivel beszélt a klubtól, és közölte, hogy már pedig kijön a meccsre. És neki mindenki ellenség. Annyit "engedett", hogy nem rakta ki a zászlóját.

    Ezek után minden csatornán jelezve lett a klub és a secu vezetőinek, hogy probléma van. Bonyha személye az. Mert mig pl egy sima szkenneres csak bejárt szurkolni, addig a Bonyha és barátai embereket fenyegettek. Baltát lóbáltak az autóból. Pl.

    Sehonnan sem az jött vissz, hogy "gyerekek, hát megígértétek". Hanem az, hogy oké, tudnak róla, és megoldják.

    Aztán szombaton megjelent a Bonyha. Bandázsolt kézzel.

    Ezt látták a csoportvezetők, hiszen a többség ott volt a bejáratnál, és segített a beléptetésnél.

    Újra jelezték, hogy a probléma nagyobb, hiszen a provokatív személy, provokáló magatartással érkezik, bandázsolva.

    Ekkor már csak a security felé történt ez.

    A mérkőzés előtt és az első félidőben végig ment a tanakodás, a secu részéről, hogy kiemeljék vagy sem.

    Már az a döntésük született, hogy igen, amikor V...y ezt felülbírálta. (Bár azt mondják, ettől függetlenül a szünetben ezt akarták. Lehet ezért hívták ki a büféhez, hogy ne kelljen bemenni érte.)

    Amit lehet, azt kihozták a srácok.

    Ez a klub oldala. Természetesen a másik oldalon is voltak hibák. nem akkor és nem így kellett volna ezt intézni. Volt erre 3.5 év. Illetve a mérkőzés után az embert lekövetve is meg lehetett volna ezt a problémát oldani.

    Szerintem a tojás (klub nem akadályozta meg a belépést) hamarabb volt most, mint a tyúk (összementek Bonyhával a stadionba).

    Ha szakmai hiba volt, a döntéshozatal gépezetébe került homok, akkor azon lehet javítani. A tábor soraiban is.

    Ha szándékos játszma volt, sakk, akkor nagyobb a baj. Mert akkor a tábor helyett a tábor piramis csúcsát akarják lecserélni. És folytatás várható. Majd kiderül.

    Részemről téma lezárva.

    Minden jót.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2017/11/04/elo-a-dvsc-elleni-bajnokirol-7/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.04, 18:23
    A Debrecen elleni bajnoki találkozóra az összes hazai belépő elfogyott!

    NB I-es labdarúgó-csapatunk november 4-én, 15.30-kor a Debrecent fogadja a Groupama Arénában. A találkozóra csütörtök délután már alig több mint 700 jegy maradt, ám ezek a belépők is gazdára találtak estig. Ennek értelmében két nappal a találkozót megelőzően már nem lehet hazai jegyet kapni az összecsapásra.

    http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/telt-haz/20171102/c/18620
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.19, 21:48
    MEGEGYEZTÜNK!
    A Ferencváros Tábora 2017.11.04-én a Debrecen ellen VISSZATÉR!
    Részletek szerdán!
    FERENCVÁROS!

    https://www.facebook.com/szszjn/posts/959821714182164