magyarfutball.hu

FC Eger-Tengely-Közmű - Csepel SC 1 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.10, 16:43
    Horváth szemfüles gólja hozta meg az egyenlítést
    FC Eger-Tengely Közmű - Csepel SC 1-1 (0-1)
    Eger, 700 néző. V.: László (Tagyi, Nyekita).
    FC Eger-Tengely Közmű: Varga - Hompoth, Wohl, Kovács Cs. - Bercsényi, Szabó L. (Márkus 17.), Bocsi, Béres (Be- recz 75.), Telek - Hajmási (Horváth 24.), Szamosi. Edző: Csuhay József.
    Csepel: Balázs - Várszegi, Polgár, Váradi - Szabó Z., Körösi, Szigeti, Bubcsó, Siklósi (Papp 67.) - Takács (Németh 84.), Balogh (Semsei 54.). Edző: Gáspár József
    Gólszerző: Bubcsó (11-esből) a 19., Horváth a 85. percben.
    Sárga lap: Balogh all., Körösi a 39., Béres a 66., Németh a 87., Szabó Z. a 89. percben.
    3. perc: Béres remek beadását Balázs húzta le a kapu elé robogó Hajmási elől.
    9. perc: Takács 20 méteres szabadrúgása a felső kapufáról pattant ki.
    18. perc: Márkus rossz ütemű közbelépését a játékvezető szabálytalannak minősítette, a 11 -est Bubcsó értékesítette, 0-1.
    42. perc: Bercsényi 20 méteres szabadrúgását a kapus kiöklözte, majd kavarodás támadt a kapu előterében, végül Márkus a léc alá bombázott. A játékvezető középre mutatott, a partjelző intésére azonban visszavonta a gólt!
    58 perc. A kitörő Szamosit lerántották, a szabadrúgást Béres lőtte kapu fölé.
    68. perc: Horváth lapos beadását Szamosi egyből a kapu fölé vágta.
    74. perc: Béres került ígéretes helyzetbe, ám gyenge lövése nem okozott gondot Balázsnak.
    85. perc: Horváth cselezett a bal oldalon, majd szinte az alapvonalról élesen kapura lőtt, és a labda a védők lába között a meglepett kapus mellett került a hálóba, 1-1.
    Sérülések miatt csak a mérkőzés előtt vált véglegessé, hogy milyen összeállításban küldi pályára legénységét Csuhay József. Az első húsz percben el is dőlt, hogy Hajmási lába nem teljesen gyógyult. A gondokat növelte, hogy Szabó L. is megsérült. A pályára lépő Márkus egy rossz ütemű közbelépéssel követett el szabálytalanságot, amit a játékvezető azonnal ll-essel büntetett. Ennyi gátló tényező ellenére is talpra állt azonban az Eger, ám a játékvezetéssel nem volt szerencséje, hiszen a sípmester visszavont egy olyan gólt, amit a partjelző másképpen látott. Szünet után végig mezőnyfölényben futballozott az Eger, a Csepel inkább az eredmény tartására törekedett. A magas vendégvédők jól szűrték meg az egri támadásokat, de az is érződött, hogy nincs igazán gól az egri csapatban. Túlságosan sok védő volt már a pályán, miközben a csepeliek rendkívül sokat szabálytalankodtak, s tördelték a játékot. Horváth váratlan megmozdulása hozta meg végül az egyenlítést. Mindent egybevetve közelebb álltak a győzelemhez az egriek, a kapu előtt azonban hiányzott belőlük a határozottság. Az viszont több, mint bosszantó, hogy a játékvezetéssel nincs szerencséje a megyeszékhelyi gárdának, és ezzel óvatosan fogalmaztunk.
    Jók: Kovács Cs., Horváth, Bercsényi.
    Csuhay József: -Ami rajtunk múlt azt megtettük.
    Gáspár József: - Jó mérkőzésen, nem bírtunk ki még öt percet.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 1999-05-10