magyarfutball.hu

Budapesti TC - 33 FC 0 : 0 13:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2022.10.28, 21:03
    Budapesti Torna Klub—„33“ Football Klub 2:1. Félidő 0:0.

    Unalmas játék után győzött a BTK egyenrangu ellenfele ellen. Az első félidőben váltakozva támadnak a csapatok, de a goalképtelen csatársorok miatt egyik sem tud eredményhez jutni. A második félidő elején Stana fejéről ugy jut a 33-asok kapujába a labda, hogy Zsák a goalvonalon belül azt még elfoghatta s a mezőnybe továbbíthatta. A bíró azonban goalt ítél! Ez a goal erősen lehangolja a 33-asokat, amik a BTK, ügyesen kihasználva, még egy goalt lő. Félidő végén Horváth kiszökik a BTK. védelméből és szép lövéssel megszerzi a 33-asok egyetlen goalját. Biró: Sugár.

    Pesti Napló, 1911. március 28.
     
  2. avatar: seamandarin
    2021.07.11, 21:38
    Budapesti Torna Club — „33“ Football Club: 2 : 1.(0 : 0).

    A nemzetközi mérkőzés előtt volt ez a mindvégig kezdetleges és nivótlan mérkőzés, amelyben nem tud­tunk észre venni egyetlen egy szép akciót sem. A jobb csapat a (BTC.) volt, de győzelme igazán nehezen következett be és ahogy megnyerte ugyanúgy el is veszthette volna a mérkőzést.
    Az első félidőben az erős szél ellen játszó BTC. folytonosan támad, de belső csatárai mindent hibáznak és Zsák nagyszerűen véd.
    Helycsere után egy kornerből kifolyólag Zsák a kapuvonalon túl fogja a labdát és a biró goalt ítél, amelyre csakhamar Dobó szép goalja következik, mely azonban offsideból eredő volt, A BTC. ostromát Zsák néha nagyszerű védésekkel háritja el. Egy sikeres lerohanásból a BTC. védelem kapkodását fölhasználva Székány a „33‘<-asok egyetlen goalját rúgja.
    Biró Sugár István volt.

    Pesti Hírlap 1911 március 28.
     
  3. avatar: seamandarin
    2021.07.11, 21:34
    B. T. C.—»33« F. C. 2:1.

    (üllői-úti pálya.) Alacsony nívójú, unalmas játék- Kombináczióknak, vagy összjátéknak semmi nyoma. A B. T. C. ugyan a mérkőzés nagy részében fölényben volt, rendszertelen támadásaival azonban a 33-asok goalját alig veszélyeztette. A piros-fehéreknél ismét ját­szott Mészáros és a 33-asok is újból beállították Székány Gézát. A B. T. C.-ben ismét csak a védelem látta el ki­fogástalanul tisztét, mig a halfsor és a csatársor — Bayert kivéve, a ki feltűnően jó volt — egymást soha meg nem értve, gyenge játékot produkált. A 33-asoknál egyedül Zsák elegitett ki. A védelem bizonytalanul dolgozott, a halfsor alig támogatta a csatárokat, mig a csatársor ezúttal különösen lanyhán játszott.
    B. T. C. játszik szél ellen, mindamellett már az első perczekben kornerhez jut. Az első perczekben B. T. C. szép összjétékkal dolgozik és Zsáknak Dobó, majd Kunszt lövését kell védeni. Ismét kornerhez jut a B.T. C., a mely azonban szintén eredménytelen. Majd gyengülni kezdenek a B. T. C. akcziói, mire a 33-asok is gyakrabban offenzivába kerülnek. Félidő 0: 0.
    A második félidő első perczében B. T. C. kornerhez jut. Zsák a labdát a kapuvonalon belül fogja, mire a háló mellett álló bíró goalt Ítél. A B. T. C. folytatólagos támadása a 14. perczben ismét eredményre vezet, amennyiben Dobó hat méterről védhetetlen goalt rúg.A 33-asok egyetlen goalját Székány Sándor lövi a 30-ik perczben, mire ismét a B. T. C. kerül frontba és a match befejezéséig támad. Biró: Sugár István

    Az Újság 1911 március 28.