magyarfutball.hu

33 FC - Budapesti TC 0 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.06.21, 23:44
    BTC—»33« as FC 0:0.
    (Határ-utczai pálya.) A két csapat védelmének ön­feláldozó ját éka után eldöntetlenül végződött a mérkőzés, habár a BTC bizonyára megnyerte volna a matohet, haa feleselő Mészárost Gorszky Tivadar biró az első félidő végén nem lett volna kénytelen kiállítani, úgy bogy a piros-fehérek half time után csak tíz emberrel játszottak.
    A »33«-as FC a czenterhalf Mandl helyén és Hor­váth csatár helyén tartalékokkal játszott. Goalhelyzet mind a két kapu előtt bőven akadt, a rendkívül ide­gesen dolgozó csatárok azonban sokat hibáztak, de Bosnyákovits, Biró és Vanicsek a »33^-asok részéről, Szendrő, Kertész és Rauchmaul pedig a BTC részéről eredménye­sen hiúsította meg a csatárok akczióit.

    Az Újság 1912 április 30.
     
  2. avatar: seamandarin
    2021.06.19, 16:41
    Budapesti Torna Klub—33-as Futball Klub0:0.

    A bajnoki lista végén álló csapatok küzdelmét 2500 főnyi közönség nézte végig a határ-utcai ver­senypályán. A 33-asok ismét nélkülözték kitűnő cen­terhalfjukat Mandlt, s még az a malőr is érte őkét, hogy Horváth balösszekötő a meccs előtti próbarugásnál inrándulást szenvedett s a régen szerepeit Koch Nándort kellett beállitaniok. A B. T. K. ezzel szemben teljes legénységgel ment a küzdelembe. Az eredmény nagy jelentőségének a tudatában, mind a két fél igen óvatosan játszott s főképpen a védelem­ben koncentrálta az erejét. Elsőrangú munkát tel­jesített a védelem mind a két oldalon s ez kifejezésre jut az eredményben is. A csatázok megtettek mindén tőlük telhetőt, de a halfok és backek annyira résen voltak, hogy igazán komoly helyzetbe csak ritkán juthattak. Az első félidőben jobbára a B. T- K. volt frontban s ha Mészárost íeleselgetése miatt ki nem állítja a biró. aligha telt volna le az idő gól nélkül, A második félidőben a B. T. K. csonka csapatával szemben a 33-asok voltak gyakrabban offenzívában. Szendrö, Kertész és Rauchmaul, valamint Bosnyákovics, Biró és Vanicsek játéka váltotta ki a legtöbb tapsot a közönségből. Bíró: Gorszky Tivadar volt.
    912
    Budapesti Hírlap 1912 április 30.