magyarfutball.hu

MAC - Budapesti TC 1 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.06.22, 13:18
    B. T. C. — M. A. C. 1:1.
    (Margitszigeti pálya.) Az eredmény nem fejezi kihűen a két csapat közötti erőviszonyt, mert a B. T. C.,a mellett, hogy tartalék-kapussal állt ki, legalább kétgoallal volt jobb ellenfelénél. A M. A. C.-nál ezúttal elő­ször szerepelt bajnoki mérkőzésen az N. S. C.-ből átiga­zolt Bodnár Sándor, a ki azonban »egyelőre« csalódást keltett játékával, sőt czéltalan vadulásaival csak ártal­mára volt a csapatnak. A M. A. C.-nál a közvetlen véde­lem, élén Sípossal produkált kiválót, mig a csatársorban Sácz és Ónodv játszottak figyelemreméltóan.
    A B. T. C.-ben a csatársor játszott elsőrangúan, kü­lönösen Mészáros és Dobó. A csapat, valamint a mezőny legjobb embere Simon volt, a ki agilis játékával és okoshelyezkedésével keltett feltűnést. Kitűnő volt még Szendrő,valamint Kösztler. A mérkőzést Gorszky Tivadar vezette mindkét csapat, valamint a közönség teljes megelégedésére.
    Kezdés után mindjárt a B. T. C. van frontban, mig a M. A. C. csak néha-néha támad. A félidő pozitív ered­mény nélkül végződik.
    Félidő 0: 0.
    A második félidőben a M. A. C. is sokszor támad.A 15-ik perczben Kőszegi gáncsolja Bodnárt; a megítélt tizenegyest Bodnár goallá is értékesíti. A B. T. C. a várat­lanul kapott goal után vehemensen támad. Közben Dobó olyan szerencsétenül esik a jobb karjára, hogy húsz pereczre a játékot kénytelen abbahagyni. A 22. perczben a B.T. C. támadását Sárközy kézzel szereli le. A megítél ttizenegyesből Simon a felső sarokba irányított lövéssel kiegyenlít. A goal után mindkét csapat erősen dolgozik a döntő goalért. B. T. C. támadást-támadás után vezet,de a M. A. C. erős védekezése a pozitív eredményt meg­hiúsítja,

    Az Újság 1911 szeptember 9.