magyarfutball.hu

Törekvés SE - MAC 0 : 4 12:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.07.17, 21:31
    MAC—Törekvés 4 : 0.

    (Üllői-uti pálya.) Az FTC elleni 7 : 0-ás vereség mintha hasznára vált volna az atlétáknak. Kitették a csapatból Fakót és Falusit, Onódy helyett Vangel ját­szott, mig Bodnár partnerei Krempels és Lator voltak. Az ilyformán megerősödött csatársor szép kombináczióval viszi a labdát, a kapu előtt pedig nem habozik a lövéssel, hanem minden helyzetet igyekszik kihasználni. A fedezetkor közepén Simon játszott, de nem felelt meg teljesen feladatának. Medgyessy és Tóth jól kivették részüket úgy a támadásból, mint a védelemből, csupán Tóth ragadtatta néha magát durvaságra. A Kehrling— Ocskay hátvédpár biztosan kapcsolta le a Törekvés szór­ványos támadásait. Az Ujsághot helyettesitő kapus kevés dolgát jól végezte.
    A Törekvés abszolút rosszul játszott. Támadásai veszélynélküliek voltak. A fedezetsor többet gáncsolt, mint kapcsolt. A durvaságokban előljárt Béki, a ki a kiállításra is rászolgált volna. A hátvédek közül Szednicsek játszott jól, a kinek fair játéka külön dicséretet érdemel. Dürr mintha nem játszott volna a szokott kedvvel és tudással.
    Az első goalt Bodnár lövi egy gáncs miatt megítélt tizenegyesből, majd Krempels ügyes kiszökése a második goalt eredményezi.
    Félidő 2:0.
    Szünet után a MAC oly nagy fölényben van, hogy a játék teljesen egyoldalúvá lesz, s Bodnár és Kunszt további két goalt rúgnak
    Biró: Langfelder Ferencz.

    Az Újság 1912 november 26.