magyarfutball.hu

UTE - III. Kerület 2 : 0

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2022.02.09, 22:45 (szerk.: 2022.02.10, 12:39)
    UTE - III. ker. TVE 2:0 (0:0)

    Népszigeti pálya
    Biró: Fiedler Konrád

    Rendkívül érdekes és nivós küzdelem keretében vívta meg a két csapat mai meccsét, melyet a mutatott formáknak megfelelően az ujpestiek nyer­tek meg gólokban ki sem fejezett fölényes játék után. Mindkét félidő első félórájában az UTE oly tetszetős összjátékot produkált, mintha már a sze­zon derekán lennénk. Az első félidó utolsó negyedórájában a Vivók is lábrakaptak, sőt a mérkőzés utolsó tizenöt percében, miután a biró Kósát és Vogl Il-t kiállította s az UTE kilenc emberrel ját­szott, némi fölényre is szert tettek.

    Knollnak az UTE kapujában nem volt egyetlen nehéz labdája sem. Vogl II. máris top formában van s méltó partnere az öccse, Vogl III. is. A Ki­rály—Baubach—Milosovits összeállításu halfsor csak a második félidő első felében elégített ki, kü­lönben a szokottnál gyengébben funkcionált. A csa­társorban igen jól debütált az ujoncz Paulusz a jobbszélen. A Schaller—Príboj pár rövidesen félel­metes réme lesz valamennyi első osztályu véde­lemnek. Szidon II. megfelelő, mig Kósa nem üti meg a mértéket.

    A III. kerület egy félidőn keresztül nagy el­szántsággal védekezett, s sikerült is e félidőt gól nélkül kihuznia, de szünet után az első félidő öldöklő iramától kifáradva, teljesen visszaesett, s csak az utolsó 15 percben láttuk ismét frontban. Garay néhány nehéz labdát szépen védett. Harrer és Stark, főleg az előbbi megbízhatóan dolgozott. A fedezetsorban Hőnich, a mig tüdővel birta, jó volt. A csatársor még teljesen formán kivül van, egyedül Breuer említhető.

    Az UTE góljait Priboj szerezte a második félidő 2. és. 7. percében.
    Fiedler biró a játék eldurvulásának megakadá­lyozására a második félidő 17. percében Kósát, a 38. percben pedig Vogl Il-t — talán egy kissé tulszigoruan bírálva el foultjukat — kiállította.

    UTE: Knoll—Vogl II, Vogl III—Király, Baubacb, Milosovits—Paulusz, Kósa, Priboj. Schaller, Szidon II.
    III. TVE: Garay—Harrer, Stark—Csáky, Hőnich I, Kleber—Hőnich II, Szabó, Tótisz, Breuer, Schrott.

    Sporthirlap, 1919. szeptember 1.