magyarfutball.hu

Terézvárosi TC - III. Kerület 1 : 1

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2022.03.12, 21:26 (szerk.: 2022.03.15, 16:52)
    III ker. TVE: Neuhaus— Stark, Huszár­­ — Totisz, Kléber, Keck— Klub, Horváth, Ébel, Szabó, Schwarz.
    TTC: Kopácsi— Kovács, Fried— Győri, Kluger, Palkovits- Recht, Procenko, Bornstein, Rakottyaí, Rosenberg;

    Nemzeti Sport, 1921. február 28.
     
  2. avatar: seamandarin
    2022.03.12, 21:20 (szerk.: 2022.03.15, 16:52)
    III. ker. TVE - TTC 1:1 (1:0)

    Hungária-uti pálya
    Biró: Ivancsics

    A két csapat erős elkeseredett küzdelmét vivott, amelyre aTTC meghendikepelve állott ki, amennyiben legjobb játékosát, Malyt, betegsége miatt nélkülözni volt kénytelen. Ennek tulajdonítható, hogy a csapat nem tudta az MTK ellen mutatott formáját kiját­szani. A TTC kapuját ezuttal ismét Kopácsi védte — bizonytalanul. Jobb helyezkedéssel a gólt védhette volna. A hátvédek közül Kovács volt a jobbik. A fedezetsorban Palkovits és Kluger nyujtott elfogadhatót. Győri mélyen formáján a ul játszott. A csatársorban az ifjú­sági csapatból előre rukkolt Rakotyai méltóan helyettesítette Rechtet, aki ezuttal jobbszélsöt játszott, A Vivók csapata hétről hótre javuló formát mutat. Különösen kiváló a közvetlen védelme, az élen Starkkal, aki egyre komo­lyabb jelölttévé lesz a válogatott csapatnak. A fedezetek közül kitűnt Kiéber agiliitisával, míg a csatársorban Klug és Horváth játéka elégített ki.

    Vívó támadással kezdődik a mérkőzés. A 10. percben a TTC védelmének hibájából Horváth könnyen védhető lövéssel megszerzi csapatának a vezetést. A váratlan eredmény felvillanyozza a TTC csapatát de a Vivók védelme minden támadást meghiusít.

    A második félidőben a TTC dominálja a hely­zetet. Több eredménytelen korner után a 33-ik percben Stark a büntetési területen belül handset vét. A megítélt 11-est Recht rendeltetési helyére juttatta. A hátra levő időben mindkét csapatnak alkalma nyílott a győze­lem megszerzésére, de a kinálkozó alkalmat elszalasztották.

    Sportvilág, 1921. február 28.