magyarfutball.hu

Videoton FC - FK Čukarički 2 : 0 20:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Videoton FC - FK Čukarički 2016
  2. Videoton FC - FK Čukarički 2016
  3. Videoton FC - FK Čukarički 2016
  4. Videoton FC - FK Čukarički 2016
  5. Videoton FC - FK Čukarički 2016
  6. Videoton FC - FK Čukarički 2016
  7. Videoton FC - FK Čukarički 2016
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (4 szavazat)

játékvezető: 2 (4 szavazat)

hangulat: 3 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 1 : 1 (1)
  3. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.15, 11:19 (szerk.: 2016.07.15, 11:49)
    Na ez már jobban tetszett, alakulunk. Barczi is jó volt ma, Suljic is elkezdett passzolni, Géresi meg még mindig zseniális. Ha a spori nem ad ennyire teret idegenben a rugdosódásnak, akkor továbbjutunk. Kár Nego pirosáért, szerintem egyik sem ért sárga lapot, főleg nem az első.


    Nekem az tetszett, hogy tényleg csapatnak néztünk ki, látható elképzeléssel, taktikával, és ezt nagyon fegyelmezetten betartó játékosokkal. A játék sokáig egy egészen szűk sávban zajlott, mindkét részről feltotl védekezéssel. Nálunk volt a labda, és ilyenkor azért nagyon kell figyelni, hogy jók legyenek a passzok, mert óriási üres terület volt a védelem mögött egy gyors játékosokat felvonultató, és a lehetőségre váró ellenféllel szemben. De jól passzolt a csapat, a középpályán Pátkai és Szolnoki is (utóbbi főleg az eső félidőben) szépen megoldotta a feladatát. Negóban és Suljicban megvolt az egyéni extra, Bódi is mindig jól mozgott be, Géresi pedig eszméletlen munkát végzett elöl, főleg elmozgással, területek nyitásával.

    Nem volt eseménydús, de tetszett emiatt a taktikai csata miatt az első félidő, a másodikban pedig nem mi fáradtunk el hamarabb, ami azért nagy pozitívum. Egy ilyen stílusú ellenféllel szemben egy az egyben megnyert párharcokból gólokat lőni nagy tett, és tényleg végig bírta a csapat. Feczesin egyelőre remekül száll be csereként, megint nyerőember tudott lenni a hajrában. De most jó volt Vinícius is, a védelem kevés hibát csinált, azokat pedig megúsztuk. smiley Nego nagyon fog hiányozni a visszavágón, egyértelműen a legjobb játékosunk, bár Suljic is elképesztően élt.

    Berg igen higgadtan, végig minden részletre figyelve és instruálva meccselt, persze én is úgy éreztem, lehetett volna korábban cserélni, de nem egyéni teljesítmény, hanem az esetleges fáradtság miatt. Végül bejött, hogy a végén engedett rá két friss embert a szerbekre.

    Kemény visszavágó lesz még, de biztos, hogy nem olyan töketlenül állunk bele, mint Kisinyovban, és a 2-0 jó alap.


    Ez a játék egy nagyságrenddel volt jobb, mint a kisinyovi. Nem is értettem a kommentátort, mit fanyalgott, szerintem csapatnak néztünk ki, aki meg van szervezve, van taktikája és elszánt. A fizikális (felépítésbeli) hiányosságainkat remek passzjátékkal kompenzáltuk, amiben nagyon nagy szerepe volt a Szoszó-Pátkai-Barczi triónak.

    A lenti valamelyik hozzászólóval szemben én úgy érzem, hogy Suljic lógott ki lefelé, mert az ő játéka a labda dajkálására épül, és mindig lelassítja a játékot. De a többiek szinte hibátlanul egy- és kétérintőztek

    Géresiben van kurázsi és sebesség is, veszélyes kombináció....

    Kíváncsi vagyok, hogy Pistike miért nem játszik.

    Nem kaptunk gólt, ez jó. De azért odakint meleg lesz. Jól meg kéne őket kontrázni.


    Kezd a helyére kerülni a puzzle.

    Meglepő volt számomra, hogy megint felállást váltottunk, és a 4-2-3-1-es támadás, és a 4-4-2-es védekezést használtuk. Nem is ízlett a szerbeknek.

    A gyors embereket akartuk megjátszani elöl több volt a pontatlanság, de a félidő végére már kezdett működni a dolog.

    Barczi az összjátékban egyre hasznosabb volt, de mindig emberbe rúgta a labdát. Bódi az első félidőben szürkébb volt, de belerázódott a második félidőre.
    Szószó meg nem Simon helyén játszott, hanem Pátkai mellett, de külön feladata volt a Nego mögötti részt betölteni, ha utóbbi felment, ezzel kb orvosoltuk is Nego elkalandozásait.


    Pátkai végre olyan teljesítményt nyújt, mint győrben a jobb napjain. Nálam a meccs legjobbja volt.

    Lang is felvette a fonalat végre, remélem beletörődik abba, hogy most nem megy sehova. A hírek szerint a jobbhátvédben nyújtott teljesítménye miatt most nehezebben kelne el.

    Géresi középen nagyot küzdött. Amint szélre keveredett egyből veszélyesebb tudott lenni. Próbálkozik is fárad is. Tanulnia kell a posztot, de szélen már most megoldja a feladatát. A gólpassza önmagáért beszél.

    Suljic végre nem öncélú volt, és minden rossz megoldására jutott végre egy jó is. Ha a tehetségéhez több fegyelem párosul, akkor hasznunkra válik.

    Kovácsik továbbra is bizonytalan, tőle még mindig félek. Most megúsztuk a bizonytalankodásait. Persze a védelem sem mindig segítette ki, de neki kellene irányítani a védelmet.

    Feczesin meg végre úgy viselkedik, mint egy csatár. A harcosságával szereztünk még egy gólt a végén.

    Nagyon hiányozni fog a visszavágón(2 sárga)

    Negoban azért volt hiba, egyszer csúnyán megfutották, és majdnem 11-es lett belőle, de szemből kifejezetten jól szerelt.

    A szerbektől kb ennyit vártam. A feka srác nem sok vizet zavart, ellenben a 7es sráctól paráztam, de ahogy elnéztem a lábát, tőle nem valószínű, hogy tartanunk kellene a visszavágón. A 77-es még veszélyes lehet.

    Rakkolós favágó banda, pár gyors emberrel, de hátul kifejezetten zavarba hozhatóak, a végén Feczesin beállása után nem kis zavarok voltak náluk.

    Rúgni kell kint egy gólt, és tovább is megyünk.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.15, 10:38
    Henning Berg: Jó mérkőzést játszottunk, csapatként mutatottunk minőségi teljesítményt. Ha pedig a csapat jól játszik, akkor az egyének képessége is jobban előtérbe kerülhet. Védekezésben és támadásban is fegyelmezettek voltunk, örülök az eredménynek, de nem szabad elfelejtenünk, hogy csak a párharc felénél tartunk. A kiállításnál a játékosok remek hozzáállásról tettek tanúbizonyságot, mentek előre a második gólért. Feczesin remekül harcolt, Suljic tudta, hogy mi fog történni és jól érkezett középen. A szünetben azt kértem a játékosoktól, hogy folytassák úgy, ahogyan elkezdték, mert közel álltunk a gólhoz. Persze pár észrevételem volt a védekezéssel és a támadással kapcsolatban, de alapvetően mindkét félidővel elégedett vagyok. A második félidőben a Cukaricki igyekezett nagyobb nyomást helyezni ránk – nem kétség, jó játékosaik vannak, ezért is vagyok elégedett mindkét félidei teljesítménnyel.


    Milan Lesnjak: A Videoton FC bizonyította, hogy agresszív és jó csapat. Két hibát vétettünk, ezeket ki is használták a hazaiak. Egészen biztos vagyok abban, hogy a visszavágón teljesen más jellegű mérkőzést látunk majd a jövő héten. Nyilván az lesz a célunk, hogy akár 3-0-ra, akár 4-1-re, de megnyerjük a belgrádi találkozót. Azon leszünk, hogy a következő héten ne forduljanak elő hasonló egyéni hibák, mint ma. Mandics sérüléséről egyelőre nincs további információnk.

    http://www.vidi.hu/2016/07/14/henning-berg-nem-szabad-elfelejtenunk,-hogy-csak-a-parharc-felenel-tartunk“.html