magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Debreceni VSC 1 : 0 15:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.26, 12:13
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    Az eredménytől sokkal jobban kiábrándítóbb a mutatott "játék". Nézhetetlen. Semmi tempó, jó megoldás, semmi, 0!!! Milliókat kapnak havonta, meg kocsit, túlzás nélkül a seggük ki van nyalva, ezért??? Jovanovic 3 méterre nem tud passzolni, lyukat rúg, Ferenczi évek óta nem tud egy darab jó teljesítményt felmutatni, EGYET! Sekulic? Filip? Handzic? Félelmetes milyen játékosokat foglalkoztatunk. De semmi baj, Szima megmondta, a keret erős, dobogóra termett. Nézzen a nagyokos elnök, a bábjai, az edző meg a játékosok a tabellára! KIESÕHELY!!!


    Tökéletes izgalmas 2. félidő volt. Benne volt a pakliban hogy mi nyerünk. Feltchert miért kellett lehozni.?

    CSUKA Kulibalira emlékeztet. Jövő héten nagy derbi lesz.


    Látszott, hogy ma is a 0-0 volt a cél, mint a Fradi ellen. Nem jött be, de akár be is jöhetett volna. Mondjuk nekem sem tetszett ez az egész....

    Jövő héten viszont nincs apelláta. Dominálnunk kell, gólokat kell rúgni és nyerni kell.

    Ezzel az első két meccsel az dőlt el, hogy a nemzetközi kupáról aki még álmodott, az ezt befejezheti. A következő meccseken fog eldőlni, hogy mennyire lesz nyugodt tavaszunk. Ha szerzünk három meccsen 7-9 pontot, akkor viszonylag messze kerülhetünk a vonaltól és nyugodtabb lehet mindenki. Ha nem, akkor jöhet a görcs, jöhet az izgulás. ÉS akkor majd lehet egy eszköz az edzőcsere a felrázáshoz. De reméljük nem kell rá sor kerülni. De tény, hogy Pontesnek most három döntő következik.
    Reméljük Feltsher sérülése nem súlyos, mert szombaton minden "előre" játékosra szükség lehet, már nem állhatunk fel csak három támadó szellemű csapattal.


    Tudjátok miért nyert a kispest? Mert nyerni akart. Ha más nem, ez átjött a sz..r játékuk ellenére is. Sajnos Pontes sem focizni, sem nyerni nem tanítja a LOKI-t. Amikor kiestünk a MK-ból, azt hittem véletlen, mint ahogy a Békéscsaba elleni eredmény is. De K...RA nem az!!!!!!!!!! Ilyen statisztika mellett Elemér már rég lemondott!!!!


    Sokan itt a kvázi listavezető otthonában 85. percben elvesztett pont miatt követelik az edző fejét. smiley Sajnos ezt a stílust már ismerjük, de a mi drukkereink még volt úgy, hogy a megnyert bajnokság után is fanyalogtak, hogy nem értik, hogy nyerhettünk meg, és a vállukat vonogatták.

    Ébresztő, mi nem a Fradival és a Honvéddal vagyunk egy szinten jelenleg. A jövő héttől kezdődik a menet. Ha a következő 3 forduló után is a kiesőzónában vagyunk, akkor én is azt mondom, el kell gondolkozni a folytatáson (gondolkozni....)

    Feltscher remélem nem sérült meg komolyan. A meccs elején nagyon szépen passzolgatott. Suk meg miután bejött, 15 percig nagyon kilógott a mezőnyből agilisságával meg mindennel. Jobb lett volna sokkal, ha a 60. perc környékén jön be. Sajnos akkor mi már csak Filippel tudtunk frissíteni... Nem értem amúgy, szerintem ez nem Pontes taktikája volt... Volt úgy, hogy az egyik támadónk mutatta (jobbszélen), hogy támadjunk le, a többiek meg álltak és nézték, aztán rájuk legyintett... Ez nem jó jel. Vagy beálltunk, és feladtuk a letámadást? Pedig csak abból volt komoly zavar a Hinvéd védelmében, ha letámadtunk, és az ő kapujukhoz közel szereztünk labdát.

    Ez az egész gyengébb csapatok ellen működni fog, de nem a Honvéd ellen a Bozsikban. Még.


    Nem akarom megsérteni a Honvéd játékosait, de komolyan - ők is rengetegszer arra rúgták a labdát amerre éppen sikerült - mi meg úgy fociztunk mintha mindenki zsebre dugta volna a kezét.
    Nem a vereség itt a lényeg, hanem a mutatott játék, és az egész hozzáállás.
    Ja, Tőzsér nevét kb. kétszer hallottam a közvetítésben.
    Az igazolások meg, hát igen.
    Mondjuk Osváth azért jobb mint Nagy Zoli smiley
    Suk meg szerintem kurva jó lesz - lenne.
    De tök mindegy, a Verpecz - Nagy, Szatmári, Szilvási, Ferenczi - Sekulic, Filip - Könyves, Holman, Kóródi - Chuka csapattal sem itt kellene tartani.


    Szima igazolt egy jövőbeli magyar válogatott jobbhátvédet, igazolt egy kameruni válogatottat, egy venezuelai válogatottat, egy bosnyák, egy horvát(kerettag) és egy koreai válogatottat.
    Egyedül a kameruni nem bevethető.

    Nálunk van a két sokszoros válogatott Mészáros és Tőzsér, valamint Holman is válogatott lesz.
    Itt van még Danilovic, Brkovic és Jovanovic akik a jobbak közé tartoznak az NB1-ben, és Chuka, Filip és Sekulic is bevethető.
    Kóródi személyében egy ifjú titán.

    Ha ez arra elég az NB1-ben, hogy egy Honvéd ellen csaljuk a focit, és gyakorlatilag ( visszanézve az összefoglalót) annak örüljünk, hogy nem aláztak meg több góllal, meg intézzük el, hogy hát de ők elől vannak, ha ez arra elég, hogy a Fradi és a Honvéd ellen egy Holman mellét leszámítva nem volt értékelhető támadásunk - azért vesse már fel az edző felelősségét.
    Legalább annyira, hogy elgondolkozol rajta.

    A Honvéd ellen 8! játékos a kezdőből már 2016-ban is itt volt, Feltscher, Osváth és Handzic pedig az Atlantic kupán már játszott.
    Ne fogjuk már megint arra, hogy nem volt ideje !!
    Ne fogjuk a gyenge keretre, mert akkor nézzük meg a többi csapatét is !
    Ne fogjuk csak és kizárólag a vezetésre ! Lásd fentiek.
    Tény, hogy a szeptember 1.-ig tartott kiárusítás dilettáns húzás volt.
    Tőzsér: 13 meccs - 8 vereség, 5 sárga, egy piros a győztes Gyirmót meccsen, ami miatta lett meleg a végére.
    22 fordulónak kell eltelni, hogy észrevegye (ha): vagy a poszt szar ahol van, vagy a játékos.
    De kimondom: Tőzsér jelenleg a legnagyobb kerékkötő, Pontes mellett/után !
    Majd tapsoljunk neki is, Pontesnek is, hogy egy top 3-as kerettel legyőzzük a Gyirmótot, és Tőzsér nagyon szépen fog passzolni ???
    Kurva nagy teljesítmény!

    Ha Pontes szerint jó a csapat - húzzon el, azért, mert ez van.
    Ha Pontes szerint gyenge a csapat, átbaszták, nem ezeket akarta, rosszak a játékosok, akkor minek marad ??

    Amúgy még mindig elképzelhetetlennek tartom, hogy ez a csapat nem középmezőny eleje minimum, és továbbra is Pontes az egyedüli aki miatt aggódni lehet a kiesés miatt.
    Lassan tényleg az ezer sebből vérző Diók maradnak akiket megelőzhetünk, bár én még mindig tartom az Újpest kiesését, a Paks nem fog kiesni, veretlenek!! hazai pályán eddig.
    Pontes 7 hónapja itt van, a teljesítményünk egyenlő a nullával, Kondáshoz képest is szarabbak vagyunk.
    Nem adnék neki esélyt a Diók ellen, semmi értelme, hogy ezt tovább folytassuk vele.
    Sem jobb, sem rosszabb edző nem lesz a Diók után, 7 hónap bőven elég volt, hogy le lehessen szűrni mit tud.
    Játékunk, stílusunk, eredményünk, de már lelkesedésünk sincs.
    Remélem már ma lemond, vagy kirúgjuk.


    Az igazság, hogy én is elbizanytalanottam Pontessel kapcsolatban. A játék az utolsó két mecsen Kondás érát idézte. Teljesen kilátástalan volt. A tavalyi meccseken legalább láttam, mit akarunk játszani, birtokultuk a labdát és általában domináltuk a meccseket és csak szerencsével tudtakellenünk győzni. Most ? Helyzetünk sem volt 180 perc alatt. Aki megmagyarázza nekem, hogy Ferenczi és Mészáros mi a jó fenát keres a csapatban, annak fizetek egy sört. Ferencziról legalébb 3 gült kaphattunk volna még. Ez az ember nem NB1 es szintű játékos, ahogy most már Mészáros sem. A Honvéd ellen támadni kellett volna, mert ott erősítettünk ehelyett beálltunk védekezni, ezzel a zseniális védelemmel. Ha még X-et ki is húztunk volna mifaszt érünk1 ponttal ....Semmit... Kockáctatni kellett volna a 3 pontért és legfeljebb kapunk egy 3 -as. Megjegyzem 3-as a tegnapi meccsen is simán kaphattunk volna.........


    Én nem esnék kétségbe a Honvéd ellen idegenben elvesztett pont miatt, de az a játék, amit az idén játszunk, engem sem tölt el nyugalommal. Meg az sem, amit a lokiblogos interjún mondott, és mindenki elsiklott felette, hogy az utolsó 20 méteren nincs mit mondani a játékosoknak, egy jó lövés, csel, az egyéni kéességek döntik el. De ha feladjuk a labdaszerzést az utolsó negyedben és behúzódunk 3-4 védekező középpályással, akkor abból tényleg nem lesz gól. Ha ez a taktika marad a DVTK ellen is, és nem térünk vissza ahhoz, amit vártunk - hogy jobb befejezőkkel ugyanúgy dominááljuk a középpályát, mint ősszel, akkor tényleg kár ezt erőltetni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.26, 12:06
    Csak A Kispest - Drukkerkocsma:
    Hát ez egy döntetlenszagú meccs volt. Ám Kabangu (!!!) forintos labdája elég volt a diadalhoz.

    Talán meg is érdemeltük a győzelmet, bár nem annyira éreztem az átütő erőt a fiúkban.

    De vezetjük a tabellát!!!!

    Huhh, micsoda rangadók jönnek most...


    Lehet, hogy nem is lesz rossz az a srác. Mindenesetre most úgy gondolom, szívesen nézném még 2-3 évig Lanzafamet, Eppelt és még Kabangut is.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387