magyarfutball.hu

Soroksári TE - Lombard FC Tatabánya 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.12.23, 10:43
    Soroksár - Lombard FC 2-1 (0-0)
    Soroksár, 1000 néző, vezette: Hanyecz.
    Lombard FC Tatabánya: Pikács - Gombos, Varga L., Hornyok, Szoboszlai - Kovács A., Csernák (Süveges), Van de Merwe, Simon (Tüske) - Petres (Bukva), Kiss B. Edző: Tóth Bálint.
    A sorozatmérkőzések miatt néhány meghatározó játékost pihentetett Tóth Bálint vezetőedző. Ennek ellenére nem számított esélytelennek a listavezető vendégegyüttes.
    Az első félidőben különösebb dolgok nem történtek, többnyire a mezőnyben pattogott a labda. Ám érezni lehetett, hogy ez a Tatabánya nem harap annyira, mint az amelyik 19 mérkőzés óta veretlen.
    Szünet után hamar vezetést szereztek a hazaiak. A 47. percben Kádár futott el a jobb oldalon. Beadására jókor érkezett Tóth Csaba és öt méterről a léc alá fejelte a labdát, 1-0.
    Telt-múlt az idő, de csak nem tudott egyenlíteni a bajnoki cím elsődleges várományosa. Végül a 67. percben Bukva robogott fel a jobb oldalon, jól adott középre, és Tüske 10 méterről a jobb felső sarokba fejelte a labdát, 1-1.
    A 81. percben Tóth Krisztián ügyesen hozta helyzetbe Mészárost, aki futtából 10 méterről a bal alsó sarokba bombázott, 2-1.
    A 89. percben a sokat mozgó Süvegest Molnár leterítette a 16-oson belül. A játékvezető sípja azonban néma maradt, pedig nyilvánvaló büntető volt.
    Keresztúri Jenő, a Lombard FC klubigazgatója: - Nem jött jól, hogy sikeres menetelésünket a soroksáriak megszakították. De remélem, időben jött mindenkinek a figyelmeztetés. Szurkolóinktól elnézést kérek, hogy ilyen szép május elsejét szereztünk a soroksáriaknak.

    Forrás: 24 Óra, 1999-05-03