magyarfutball.hu

Lombard FC Tatabánya - Soroksári TE 7 : 3 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.03, 15:30 (szerk.: 2017.10.03, 17:48)
    Lombard FC Tatabánya - Soroksári TE 7-3 (4-2)
    Tatabánya, 500 néző, vezette: Szabó R. (Ákos, Kaibás).
    Lombard FC: Pikács - Hutvágner (73. p. Bodzsár) - Halmai, Móra, Matics - Sipos, Herbály, Simon T, Duli - Tüske (61. p. Unger), Piroska (46. p. Szűcs). Edző: Szentmihályi Antal.
    Soroksár: Gavrilovic (46. p. Vasvári) - Vikukel (81. p. Rozman), Szente, Joó - Csák, Simon F. (46. p. Hidi), Duró J., Duró T, Bujáki - Gyurováth, Sándor. Edző: Kovács Attila.

    A jó idő ellenére meglehetősen kevesen foglaltak helyet a tatabányai stadion lelátóin.
    A 8. percben Simon T. átadása után Tüske ügyes cselekkel tört be a 16-osra, és 14 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 1-0.
    V Némi túlzással, emberemlékezet óta nem lőtt ilyen gyorsan gólt a kék-fehér gárda.
    A 18. percben Bujáki ment el ügyesen a bal oldalon, beadását Csák öt méterről a bal kapufára fejelte, a labda azonban a partjelző intése szerint túljutott a gólvonalon, 1-1. Hat perccel később ismét a hazaiak hálója rezdült, Gyurováth 5 méterről a bal felső sarokba fejelte a labdát, 1-2.
    A 38. percben Simon T. újabb remek indítással vétette észre magát. Labdájával Duli húzott kapura, és 13 méterről a jobb alsó sarokba bombázott, 2-2.
    V A hazai szurkolók fellélegeztek, hogy kedvenceiknek nem kell hátránnyal vonulniuk az öltözőbe. Akkor még nem sejthették, hogy most kezdődik a tánc...
    A 41. percben Simon T. pontos passza után Tüske a kapust is kicselezve lőtt 6 méterről a kapu közepébe, 3-2. Az utolsó percben Duli partdobása után Piroska lefordult védőjéről, és 8 méterről nagy erővel a léc alá vágta a labdát 4-2
    Fordulás után sem csökkent a hazaiak harci kedve. Az 55. percben Tüske elegáns mozdulattal 12 méterről emelt a csereként beállt Vasvári hálójába, 5-2. Tüske harmadik gólja után nem sokkal lecserélték a csatárt, aki lábujját fájlalta egy kicsit, de azért nagyon boldogan mondta: - Rúgtam már pályafutásom során három gólt, de tétmeccsen még soha.
    A mór megtette kötelességét, a mór mehet...
    a góllövésben Tüske nyomába, amikor Duró J. átadását vágta 6 méterről Pikács kapujába, 5-3.
    A 78. percben Simon T. immáron ötödik gólpasszát adta, aminek nyomán Szűcs zörgette meg a soroksáriak hálóját, 6-3.
    Már csak egy perc volt hátra a találkozóból, amikor Unger átkígyózott a vendégvédőkön, de Vasvári kapus „elütötte”. A büntetőt a remek napot kifogó Simon T. higgadtan helyezte a balra mozduló Vasvári mellett a kapu jobb oldalába, 7-3.
    Amennyiben a Lombard FC több hasonló mérkőzést produkál, bizonyára a szurkolók is visszatérnek a lelátóra.
    Jók: Pikács, Hutvágner, Móra, Simon T., Duli, Tüske, illetve Gyurováth.
    Szentmihályi Antal: - Nehezen indult be a játék, de aztán belelendültek a fiúk, és meg sem álltak hétig. Győzelmünk ilyen különbséggel is megérdemelt.

    Forrás: 24 óra, 1997-05-05

    Megjegyzés: A cikkben Duró J. és Duró T. nevei hibásan Durkóként szerepeltek, az idézetben már javítva tüntettem fel őket.