magyarfutball.hu

Érdi VSE - Budalakk Konzorcium FC Dorog 1 : 0

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.17, 08:41
    A dorogiak legalább egy pontot megérdemeltek volna
    Érd - Budalakk KFCD 1-0 (1-0)
    Érd, 100 néző, vezette: Hanacsek.
    Budalakk KFCD: Tomik (Belányi) - Borsos - Faragó, Herczku, Horváth G. - Bodó, Marczinkó, Bajkai, Takács (Móra) - Bozai, Vajda (Brandhuber). Edző: Bozai Gyula.
    A vendégek alaposan felkészültek az érdiekből, jól tudták, hogy a Pest megyei csapat igen alattomos, durva futballt játszik. így volt ez ősszel is, amikor Dorogon 1 -0-ra nyertek, és a játékvezető hagyta a túl férfias játékukat érvényesülni. Most is így történt. A Budalakk hiába irányította végig a játékot, Kozma Mihály legénysége gondoskodott róla, hogy ezúttal is megfélemlítsék a vendégeket. Ehhez, sajnos Hanacsek játékvezető is jó partnernek bizonyult.
    A dorogiak remekül kezdtek, mégis a hazaiak értek el gólt az 5. percben. Az egykori tatabányai szélső. Süveges nagy védelmi hiba után hét méterről talált a hálóba, 1-0. A labda Tomik vállát érintve landolt a kapuban. A 15. percben Bodó 12 méteres lövése a hálóba tartott, ám megpattant egy védőn, végül a labda az alapvonalon túlra került. Egy perc múlva Takács 13 méteres erős lövését hárította bravúrosan az érdi kapus.
    Fordulás után is a dorogiak veszélyeztettek, a hazaiaknak helyzetük sem akadt. A 79. percben a sokat hibázó Hanacsek kiállította Borsost. A Budalakk centerhaltja szabálytalan volt ugyan, de nem utolsó emberként, sőt előtte még sárga lapos figyelmeztetést sem kapott. A dorogiak tíz emberrel is elszántan támadtak. A 86. percben Marczinkó ajtó-ablak helyzetbe került, de lövését a kapus kiütötte. Brandhuber ismételt, ám lövése centikkel elkerülte a felső sarkot.
    Nem érdemeltek vereséget a kimondottan jól futballozó dorogiak. Egy Hanacseknyivei jobbak voltak mégis az érdiek. Elgondolkodtató, hogy visszatérően a bírói hibák fosztják meg a csapatot a sikerektől. Ez az, amit nem lehet kivédeni.
    Valencsik Ferenc, klubigazgató: - Jobban futballoztunk az érdieknél. Csak azt nem értem, a magyar bírók miért jobbak, mint a magyar foci?
    Bozai Gyula: - Az érdiek komoly fizikai fölényben voltak, mégsem érdemeltünk vereséget. Sok biztató jelet láttam, a játékvezető ténykedésével most nem foglalkozom. Helyzet nélkül nyertek a hazaiak, a játék képe alapján legalább döntetlent érdemeltünk volna.

    Forrás: 24 Óra, 1998-03-23