magyarfutball.hu

Budapesti Vasas - FC Tatabánya-Autó Trader 1 : 0 14:45

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.01, 10:04 (szerk.: 2017.10.01, 12:03)
    Budapesti Vasas - FC Tatabánya-Auto Trader 1-0 (0-0)
    Budapest, Illovszky-stadion, 1100 néző, vezette: Makai J.
    Vasas: Posza - Molnár Z., Plókai (Bardi), Tóth A., Gaál - Nagy L, Győri, Kovrig, Schultz - Weitner (Sallai), Bárányos. Vezetőedző: Tamási Zsolt.
    Auto Trader-Tatabánya FC: Szántai - Mogyorósi, Sipos Z., Tímár, Rajnay - Balogh, Kovács (Zöld), Sipos N., Deme (Tóth Z.) - Márkus (Varga), Filipovics. Vezetőedző: Détári Lajos.
    Gólszerző: Sallai.
    Kiállítva: Mogyorósi a 45. percben.
    A szombati találkozó krónikája, 15. perc: az előrehúzódott Tóth András fejese a felső lécen csattant. 35. p.: Mogyorósi elhamarkodottan lőtt, sikertelen kísérlet volt. 45. p.: Mogyorósit a bíró. 65. p.: Kovács jobb oldali beadásánál Posza alászaladt a labdának, a túloldalon érkező Tóth Z. még az alapvonalról középre fejelte, és a hazai védők a gólvonalról mentettek. 68. p.: Győri saját 16-osán belül kezénél fogva, földre vitte a nála előnyösebb helyzetben lévő Filipovicsot. A játékvezető meglepetésre nem ítélt 11-est. 92. p.: Molnár jobb oldalról beívelt labdájára Szántai kimozdult, de nem eléggé határozottan, így Bardi megelőzte, és a fejéről lepattanó labdát Sallai továbbította a hálóba, 1-0.
    * * *
    Húsz másodperccel a vége előtt bekapott góllal veszített 3 pontot a végig kitartóan, tíz emberrel futballozó tatabányai kék-fehér együttes. A vendégek mindenképpen rászolgáltak volna az egy pontra, ám a játékvezető egyetlen hibája döntőnek bizonyult.

    Tamási Zsolt: - Gratulálok a csapatomnak.
    Détári Lajos: - Gratulálok az angyalföldi együttesnek.

    Forrás: 24 óra, 2004-04-26