magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC-MFA - Gold-Sport-Kozármisleny SE 2 : 0 17:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 13:29 (szerk.: 2018.01.13, 14:20)
    Győzelem a Kozármisleny ellen
    Brutális Bojtor-bomba a jobb felsőbe!

    Ideális futballidőben kezdődött a találkozó; a nézőtéren helyet foglalt az U19-es válogatott Szepessy, Korolovszky edzőpárosa is. Tavars végül vállalta a játékot, a két visszajátszó Bojtor és Bajner bekerült a csapatba, ezek voltak a leglényegesebb változások a múlt heti tatabányai mérkőzéshez képest. A kék mezes mislenyi csapat idén még nem szerzett gólt a bajnokságban, talán emiatt is, de a mérkőzés elejét próbálták megpörgetni. A nyolcadik percben Tasselmájer baloldali beadását Baráth rúgta szögletre az érkezők elől, ez fontos mentés volt. A mieink helyzetig először a kilencedik percben jutottak el, ekkor Vernes cselezgetett az ellenfél tizenhatosánál, majd balra passzolt Bojtornak, akinek éles szögből leadott lövését védte Göcze. A tizenkettedik percben megzördült az ellenfél hálója, Vernes baloldali szabadrúgását Baráth fejelte a kapuba, de középen nagy lökdösődés volt, emiatt a játékvezető nem adta meg a találatot. A huszonötödik percben Lauer rossz ütemben adta a labdát Kollegának a tizenhatosunknál emiatt lesre futott az ellenfél akciója. A harminchetedik percben, az egész meccsen agilis Czár Richárd szerelte Tóth Zoltánt, majd a balösszekötő helyén kiugratta Bajnert, aki tizenöt méterről nagyon higgadtan helyezett a kapu bal oldalába! 1:0. Sajnos szinte a rögtön a gól után egy felugrásnál Finta ráesett Bajner lábára, ezért a gólszerzőt le kellett cserélni. A negyvenegyedik percben újra Vernes baloldali szabadrúgás érkezett, újra Baráthot találta meg a hosszún, aki ismét gólt fejelt, de a partjelző lest látott. A második félidő jól indult, Vernes harcolt ki egy baloldali szögletet, a sarokrúgás átszállt a hosszúra Bojtorhoz, aki nagy magányában combbal levette a labdát, majd tizenkét méterről elemi erővel vágta a jobb felsőbe! 2:0! A biztos előny tudatában hátrébb helyezte védekezését a Honvéd, többet volt a labda a vendégeknél. Az ötvenhatodik percben Kiss Márton távoli lövése szállt fölé. Három perc múlva Kiss Márton szabadrúgása átszállt a fejek fölött, a hosszún érkező Kollega épp lemaradt a labdáról. A hatvannyolcadik percben Tóth kiugratta Kollegát, aki nem tudta jól átvenni a labdát, így nem alakult ki helyzet. A hetvenkilencedik percben Kiss Márton távoli baloldali szabadrúgása a felső kapufát találta el, de valószínű ez inkább beadásnak készült. Az utolsó percben Kunságinak kellett még védenie egy tizenkét méterről leadott lövést, majd Erdős lefújta a mérkőzést. A Honvéd II megérdemelte a győzelmet, mert profin használta ki a gólszerzési lehetőségeit, majd nagyon fegyelmezett védekezéssel őrizte az eredményt. A kispesti fiatalok játékát elnézve, biztos lehetünk benne, hogy sok borsot törnek még az ellenfelek orra alá!
    Visszatérve a Szepessy, Korolovszki edzőpárosra, az U19-es válogatott vezetése öt fiatal miatt jött a mérkőzésre. Czár, Baráth, Nagy A., Vernes, Vólent a hétvégén Szerbiába fog utazni a válogatottal, ezért a hétvégi FTC II-Honvéd II mérkőzés elmarad, mert a fél csapatunk hiányozna.

    Gabala Krisztián: - Kis léptekkel, de előrefele haladunk. A két hazai mérkőzésünkön nem kaptunk gólt, elégedett vagyok a csapat védekezésével. A visszajátszók mind a góljaikkal, mind a hozzáállásukkal sokat tettek a csapat játékához.

    2010.08.29. vasárnap 17:30, NB II Nyugati csoport, 3. forduló
    Bp. Honvéd II - Kozármisleny 2-0 (1-0)
    Bozsik-stadion, műfüves pálya, 150 néző, Vezette: Erdős József
    Gólok: Bajner, Bojtor.

    Bp. Honvéd II: Kunsági Roland - Varga Péter, Remes Sebastian, Baráth Botond, Tavars Gary - Nagy Armand, Hidi Patrik, Czár Richárd (Asztalos Dániel 89’) - Vernes Richárd (Azevedo 73’) - Bojtor László, Bajner Bálint (Tisza Kálmán 41’).
    Vezetőedző: Gabala Krisztián

    Kozármisleny: Göcze Gergő - Kiss Márton, Finta Zoltán, Éles András, Tasselmájer
    Tamás - Kovács Tamás, Tóth Zoltán - Kollega Krisztián, Laki Zoltán (Nagy Gergő 76’) Koplárovics Béla - Lauer Norbert (Tóth István 55’).
    Vezetőedző: Márton Gábor

    Forrás: http://www.honvedfc.hu/hirek/6611