magyarfutball.hu

Budafok - Jászapáti VSE 1 : 0 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.01, 22:32 (szerk.: 2017.10.01, 22:58)
    BUDAFOK-JÁSZAPÁTI 1-0 (1-0)
    Budafok, 300 n., v.: Deák

    Budafok: Nagy - NÉMETH, Czipó, TÓTH, Máj, Cornides, Szabó Z. (Reibl), Hornyák, Rontó (Szabó G.), Magosi (Ryan), KOZAREK. Edző: Gelei Károly.
    Jászapáti: Tajti N. - Szobóczki (Sivák), Vágó, Horváth, Sándor, Bábik, Hegedűs, Somodi (Fekete), Mosonyi, Vígh, Dani (George). Edző: Vojtekovszki Csaba.

    Kiállítva: Szabó G. (83.), ill. Sivák (50.)

    42. perc: Hornyák baloldali beadását Kozarek 10 méterről fejelte a kapuba, 1-0.
    Ragyogó időben, jól előkészített pályán az első félidő elején a vendégcsapat helyzeteket alakított ki, de ezek kimaradtak. Később a hazai csapat nagy bedobásokkal és beívelésekkel jelentett veszélyt a vendégkapura. A szünet előtt egy beívelés után szerzett fejes góllal vonult az öltözőbe a Budafok.
    A második játékrész elején érthetetlenül állította ki a játékvezető a csereként beállt Sivá- kot. A kiállítás után a hazai csapat zavarodott meg, a Jászapáti pedig közel állt ahhoz, hogy gólt szerezzen.
    Összességében a vendégcsapat legalább döntetlent érdemelt volna, de a furcsa játékvezetői felfogás ellen nehéz volt játszania.

    Gelei Károly: — Helyzetek alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, még úgy is, hogy 10 ember ellen rosszul játszottunk.
    Vojtekovszki Csaba: - Odaajándékoztuk a mérkőzést a Budafoknak. Rúgott gól nélkül nem lehet pontot szerezni idegenben. Nálunk gyengébben csak a játékvezető teljesített.

    Forrás: Új Néplap, 2005-10-10