magyarfutball.hu

Veszprém FC - Beremendi Építők SK 1 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.09.25, 22:47 (szerk.: 2017.09.26, 09:18)
    Veszprém FC - Beremendi Építők SK 1-0 (1-0)
    Veszprém, 1500 néző. V:: Kiss
    Veszprém: Csernyánszki - Papp, Lanta, Perger, Pálfi, Kelemen, Kozma, Lakos, Kovács (Bozsó, a szünetben), Gersics, Donáth, Molnár. Edző: Kiss József
    Beremend: Kurucsai - Bábli, Óbert, Dárdai, Macsi - Sztyipánovics, Visinka (Valkai, a 74. p.), Weinert, Jäkl, Müller K. (Kirchner,56. p.), Fülöp. Edző: Dárdai Pál.
    Sárga laposok mérkőzése Veszprémben A Beremend most is szokásához híven átadta a hazai Veszprémnek a kezdeményezést. A hazaiak éltek a felkínált lehetőséggel, és vezették is rendesen támadásaikat, a mérkőzés egyetlen gólja a 25. percben esett, amikor Óbert szabálytalansága után egy 18 m-es Kozma szabadrúgás irányt változtatott a beremendi védelmén, az ajándékba kapott labdát Gersics közelről a kapu közepébe pöckölte. A Beremendi
    csapat a mérkőzés folyamán jobbára csak védekezett, a támadásai erőtlenek voltak. A beremendi csapatból Óbert, Fülöp, Macsi, míg a Veszprém Donáth, Kozma és Gersics kapott sárga lapot. A mérkőzés kimagaslóan legjobb teljesítmény a beremendi portás Kurucsai produkálta. A beremendi támadásokban nem volt elég átütő erő. így a Veszprém a talált góljával is rászolgált a védelemre.
    Kiss József: - Kitűnő kapusteljesítmény mentette meg a Beremendet a súlyos vereségtől. Mégy kezdőemberünket nélkülözve is kitűnően játszottunk. A Beremendnek további sok sikert kívánok.
    Dárdai Pál: - Óriásit hibázott Kiss játékvezető, a veszprémi gólnál mert én úgy láttam, hogy az 5-ösön belül Kurucsai kezéből rúgták ki a labdát. Egy-két játékosom hozzáállásával nem vagyok elégedett, és gratulálok a Veszprém győzelméhez.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1994-04-18