magyarfutball.hu

Tatabányai SC - Nagykanizsai Olajbányász 0 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.05, 11:32 (szerk.: 2017.10.05, 17:51)
    Tatabánya-Nagykanizsa 0-0
    Tatabánya 500 néző, vezette: Ring.
    Tatabánya: Mázi- Tokaji, Hegedűs, Lahos, Matics (Deák 40. perc)- Ignácz (Pop 80. perc), Csanálosi, Máté, Takács- Lukács, Plotár. Edző: Csapó Károly
    Nagykanizsa: Csáki- Kiss, Tóth, Kepe, Iványi- Grabant, Popovics, Hegedűs L.(Domján 53. perc), Farkas- Szabó (Visnovics 84. perc) Fuisz. Edző: Németh Lajos
    Nem szerencse, inkább nagyobb összpontosítás kellett volna ahhoz, hogy a Tatabánya a 10. percben megszerezze a vezetést. Ekkor ugyanis Grabant fellökte Mátét a 16-oson belül. A büntetőt Plotár a felső lécre vágta. Ez egy meglehetősen biztos helyzet volt, ami a két pontot is jelenthette volna a hazaiaknak. A 26. percben mintaszerű összjáték után Máté a bal kapufa tövé, mellé vágta a labdát. Ez volt az első jelentős esemény, amely az első félidőben a pályán futott. Négy perccel később Ignácz szabadrúgása Lukácshoz került, aki közelről rossz irányba fejelte a labdát.
    A 32. percben Tokaji sárgalapot kapott. Hat perc múlva Farkas az előretörő Lahost felvágta, ezért neki is felmutatták a sárga kártyát.
    A fordulás után, az 55. percben gyors ellentámadás végén Farkas tiszta helyzetben fölé emelte a labdát. Ha bemegy akár el is dönthette volna a mérkőzést. A 60. percben Tokajit kiállította a játékvezető, mert a bírói sípszó után szándékosan betartott. Két perccel később Popovics jobboldali beadását Szabó a felső lécre vágta az elmélázó tatabányai védők között.
    A pályán lévő tatabányai játékosoknak alighanem az volt a legnagyobb bajuk, hogy a helyzeteiket nem ismerték fel. Újabb mérkőzés ment el gól nélkül, de nem pont nélkül. A TSC ezzel megkezdte a felzárkózást.

    Forrás: 24 óra, 1993-04-22