magyarfutball.hu

BKV Előre SC - Paksi Atomerőmű SE 0 : 0 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.11, 11:11
    BKV Előre-Atomerőmü SE 0-0
    Sport utca, 100 néző
    BKV Előre: Sárközi - Krecska, Horváth, Varga (Szöllősi az 57. percben), Szemere - Bencze, Széplaki, Hódosi, Szeitl - Kovács, Batári (Galambos a 46. percben). Edző: Gergely Károly
    Atomerőmű SE: Hujber - Erdélyi, Gracza, Nagy Z., Szabó B. - Tóth, Márkus, Nagy L, Kákonyi - Kádár (Gyenti a 63. percben), Juhász (Lauer a 82. percben). Edző: Pusztai László.
    A 7. percben Batári átadását Bencze nagy erővel suhintotta a léc fölé. Ezután Kovács cselekkel betört a 16-osra, lövését Hujber kiütötte, majd a berobbanó Varga elől Erdélyi mentett szögletre. A 12. percben formás paksi akciónál Nagy L. lövésébe a 16-oson léptek bele a védők. A 20. percben Kákonyi tértölelő átadással indította a felfutó Tóthot, aki átvétel után nyolc méterről csúnyán kapu mellé bombázott. A hazaiak kontrájánál Batári játszotta tisztára magát, beadását Kovács a bal sarokra fejelte, de Hujber megkaparintotta a labdát. A 35. percben Szeitl vezette rá a labdát a paksi védőkre, majd Kovácsot ugratta ki, ám a csatár elől Hujber remek vetődéssel hárított. Három perccel később Kákonyi „forintos” labdát tálalt Tóth elé, ő kapura húzott, majd az ötös sarkán üresen álló Kádárhoz játszott, aki óriási helyzetből Sárközibe lőtte a labdát.
    Fordulás után az 53. percben Galambos szögletét Hujber kiöklözte, Szeitl 12 méterről a léc fölé bombázott. A 60. percben Nagy Z. 23 méteres szabadrúgása suhant el a jobb alsó sarok mellett. A 70. percben Márkus szöktette Kákonyit, aki pontosan adott a fedezetlenül hagyott Juhászhoz, de a csatár hétméteres fejesét Sárközi bravúrral kiütötte, Juhász ismétlését pedig szögletre tenyerelte. A 73. percben Szeitl szlalom- mozott a paksi védők között, majd Szöllősit hozta játékba, ő kilépett a védők közül, ám előle Hujber ritkán látható bravúrral mentett. Két perccel később Tóth szögletét Kákonyi a 11-es pontnál átvette, nagy ziccerben azonban a kapu fölé emelt. A 80. percben Márkus iramodott meg, átadását Kákonyi 14 méterről arasznyira lőtte fölé.
    Óvatos kezdés után felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Az Előre határozottabban futballozott, az ASE viszont gyors kontráival okozott zavart. Fordulás után bátrabban kezdeményeztek a vendégek, ám a legnagyobb helyzeteket is elügyetlenkedték. Összességében a gólszerzési lehetőségeket tekintve a vendégek közelebb álltak a győzelemhez. Jók: Szeitl, Kovács, Horváth, illetve Hujber, Gracza, Szabó B., Erdélyi.
    Gergely Károly: - Hazai játékunk sorozatban magában hordozza a pontvesztés lehetőségét. Gratulálok a paksiak szervezett játékához.
    Pusztai László: - A labdát az ellenfél birtokolta többet, mi viszont a helyzetek kialakításában jeleskedtünk. A csapat nevében köszönetét mondok a bennünket elkísérő lelkes szurkolóinknak.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1991-11-25